Lelqtian Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 От 21.01.2020 г. от 21:50, VulkoIsTheBest каза: И си беше хитец, бая къртеше. Аз тогава тайно бях луд по Емилия, въпреки че беше Гърбуша от Нотердам и въпреки че осъзнавах, че се прави на Деси Слава. В смисъл пред хората викам - Тая па, тая! Вътрешно си я обичах. Песента я бях забравил, ма съм я слушал и друг път. Виж за клип не знаех че има. Също, ако не беше в заглавието че са Мара и Счети, бях на път да питам тия двечките от коя картина на Владимир Димитров Майстора са ги свалили. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 57 минути, WindWalkerMonk каза: баба ти Кама ще го направи хитро, ще я смачка в някое интервю. Споко ще дойде и нейния ред. Ако изобщо й обърне внимание. Трябва да я попитат специално, за да я спомене. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 40 минути, Lelqtian каза: Кой точно Пеевски? Тя със сигурност познава много мъже с тази фамилия. Той може да мине за няколко със сигурност. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Помните ли как всички мислихме, че това ще е флоп, а то стана хита на зима 2019/2020? @Donatella high five bitch, този път маг Вили успя да си свърши работата! 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 37 минути, retr0 каза: Помните ли как всички мислихме, че това ще е флоп, а то стана хита на зима 2019/2020? @Donatella high five bitch, този път маг Вили успя да си свърши работата! ОЩЕ ЕДИН НЕУСПЕШЕН ДУЕТ в КАРИЕРАТА НА ПРЕСИ-ДЖЕКСЪНА !! АХАХАХАХА КРАЛИЦА НА НЕУСПЕШНИТЕ ДУЕТИ 6,6 МЛН @Slavi преди 17 часа , Willy каза: Още една седмица и дует Добрич ще диша праха на Ламбото на официалното клипче.😄 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит рожден на невероятната богиня и кралица! Нека това десетилетие бъде нейното и се завърне да мачка, както преди! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 2 минути, Beat. каза: Честит рожден на невероятната богиня и кралица! Нека това десетилетие бъде нейното и се завърне да мачка, както преди! САМА,ДЕБЕЛА,ПОЗАБРАВЕНА 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 ЧРД АНДРЕА!🥰 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Аз си мисля, че Андра още е с Кобрата. Просто вдигна поредната пушилка 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 10 минути, Donatella каза: САМА,ДЕБЕЛА,ПОЗАБРАВЕНА Мачкай Фиклено 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 минута, Beat. каза: Ти па си много хубава. Teмата не е за нея обаче, дори за теб не е трудно да го схванеш. Иначе честит рожден ден на Андреа, дано израсте като човек и да може да се завърне, но й да намери себе си по пътя. И дано наистина си е дала сметка защо се докара до тук. То всъщност това е най - важното, другото лесно ще си го върне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 5 минути, THE IIconic каза: Забранено е да се обръщаме към потребители в ж. р. На Донатела потребителското име е в ж.р. 😀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Точно слушах "Секс за ден", сетих се за тая песен, че отдавна не съм си я пускал, а тя и Р. Д. имала.... Ми Ч.Р.Д. и освен здраве и щастие, ДОКРАЙ да следва мечтите и целите си! Айде и аз да пусна любимата ми нейна песен тогава! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Мачкай, Андреааааа 🤍 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Нека се поздравим и с този секси хит на две кралици! 🔥 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Един от най-добрите проекти в жанра ❤️ ЧРД! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 1 час , Willy каза: Нека се поздравим и с този секси хит на две кралици! 🔥 Изпадна ли в шок когато го чу за първи път?😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Андреа, когато влезе в темата и види толкова много честитки: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Честит Рожден Ден! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 16 минути, xroflx9 каза: Изпадна ли в шок когато го чу за първи път?😁 Аз чалга слушам от 2013, но 2010 имаше доста песни които пробиваха тук и тази не направи изключение. Беше ми една от любимите песни за периода, наред с Влез на Цура. Иска ми се Андреа да влезе в форма и да направят ново подобно видео, но не знам и какви са им отношенията. Вече май е Преси тим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Пускам един от фаворитите ми за 2013 и един от най-курвенските проекти правени в чалгата. Обожавам! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 13 минути, Willy каза: Аз чалга слушам от 2013, но 2010 имаше доста песни които пробиваха тук и тази не направи изключение. Беше ми една от любимите песни за периода, наред с Влез на Цура. Иска ми се Андреа да влезе в форма и да направят ново подобно видео, но не знам и какви са им отношенията. Вече май е Преси тим. Но да включат и лесби целувката от тук Тя Андреа май винаги е била по-голяма приятелка с Преси. Преди явно е била по-неутрална и затова е направила дует с Галена.😁Въпреки че не се знае де,тя и с Азис май беше скарана,но сега са в добри отношения като гледам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 9 минути, dan!el каза: ЦЯЛАТА НОВИНА Е ТУК 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 преди 55 минути, Willy каза: Пускам един от фаворитите ми за 2013 и един от най-курвенските проекти правени в чалгата. Обожавам! И аз това щях да споделя, и пак ще го направя! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари