THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 4 минути, Willy каза: 👑❤ Таа пък не се спря с циркаджийските истирий! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, Fast каза: Не е вярно. Нали знаете, когато влезете в търсачката как излизат случайни снимки, базирани на вкусовете ви? Предполагам и Клои е открила снимката по същия начин. Защитник номер 1 на урода се появи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 22 минути, Willy каза: 👑❤ Това оранжевото на главата й да не е от купичките на Счетоводителката? 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, berryJ каза: Това оранжевото на главата й да не е от купичките на Счетоводителката? Пълен палячо е тази! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 час, Fast каза: Не е вярно. Нали знаете, когато влезете в търсачката как излизат случайни снимки, базирани на вкусовете ви? Предполагам и Клои е открила снимката по същия начин. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 1 минута, asylum каза: Не знам за теб, но когато пусна стори, винаги разни верифицирани профили с хиляди последователи го гледат, въпреки нищожния ми брой последователи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Меди е бил на участието на Галена. Пяли са в дует неговите песни, както и Казваш че ме обичаш, Бедни и богати и Нещо нетипично. Айде дано направят дует. Даже мисля че Ламбото щеше да му пасне повече от на Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 6 минути, Fast каза: Не знам за теб, но когато пусна стори, винаги разни верифицирани профили с хиляди последователи го гледат, въпреки нищожния ми брой последователи. Може, но и не може да кажем "не е вярно". 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Ах пате, патенце! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Януари 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 24 От Анелия за Мария, но го изтри 1 12 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Минавам да напомня, че Лидия е богиня. Мерси. 1 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 6 минути, Blueberry каза: Минавам да напомня, че Лидия е богиня. Мерси. А Рашия е писала, че се ебала с Бойко Борисов и е заченала. На 15 февруари щяли да вдигат свадба! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 @Gerganafen Богинята снощи дали е изпяла този вечен хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 15 минути, THE IIconic каза: @Gerganafen Богинята снощи дали е изпяла този вечен хит. Пяла е любимия ми мегахит https://www.vbox7.com/play:b7f51a17 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 10 минути, THE IIconic каза: @Gerganafen Богинята снощи дали е изпяла този вечен хит. Тя има такъв богат избор, че не знам дали неклипираните хитове биха се класирали. Но бих се радвал да го чуя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 3 минути, Gerganafen каза: Тя има такъв богат избор, че не знам дали неклипираните хитове биха се класирали. Но бих се радвал да го чуя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 А тая що не я включи в последния си албум? Много беше яка 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Януари 24 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 24 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, Willy каза: Оф,изпревари ме.😤🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 2 минути, xroflx9 каза: Оф,изпревари ме.😤🤣 Хаха е нищо, великите умове мислят еднакво!😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Племенницата на Галена ще дебютира тази година в поп-фолка. Оцко ще я продуцира. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Просто не мога да спра този хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 4 минути, petya1 каза: Племенницата на Галена ще дебютира тази година в поп-фолка. Оцко ще я продуцира. Коя е тя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Току що, Beat. каза: Коя е тя? https://instagram.com/donikayordanova?igshid=ek8g4uugziwk 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 преди 8 минути, petya1 каза: Племенницата на Галена ще дебютира тази година в поп-фолка. Оцко ще я продуцира. Същата мастия като стринка и. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари