VulkoIsTheBest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 8 часа , WindWalkerMonk каза: Къде се пуска ? Те Пиян едва пускат, дуета й мина и замина. Иначе пусни си концерта и виж където я пя, мисля, че в ПлоГдив беше. Там ще видиш хита на 2017. Това беше скандална ситуация, която дълго след това се налагаше да припомням на направилите се на "забравили". Точно в седмиците, в които "Не се изтриваш" правеше неадекватни за онова време по 400-450К на ден се предполагаше, че ще събори зала "Колудрума". А видяхме прием абсолютно неотговарящ на скандалните гледания. "Моро му" срути залата тогава. И загуби много от странните алгоритми на тубата през първата половина на 2017. Песента изчезна от Предложения за над 6 месеца. След това се върна и почна да кърти с гледания чак до някое време през 2018. Тогава на базата на актуалните гледания, направих изчисления, че за 6-те месеца на скриване е загубила около 3. млн. гледания. Но на концерта истината лъсна. И тук настана тишина и смут. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 8 часа , Donatella каза: Вижте имам си IPHONE 11 PRO MAX Имаш си и лице на сурикат. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 час , pechenko каза: Аман от този съблезъб тигър Джена. Плюят Емилия, дето е много по-красива дори и след като си развали визията, с много по-мек и нежен глас, а припадат по родоостъпницата и тюрбанаджийка от Разград. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 31 минути, VulkoIsTheBest каза: Имаш си и лице на сурикат. Мда, разлика само в телефона .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 преди 18 минути, VulkoIsTheBest каза: Аман от този съблезъб тигър Джена. Плюят Емилия, дето е много по-красива дори и след като си развали визията, с много по-мек и нежен глас, а припадат по родоостъпницата и тюрбанаджийка от Разград. Въпросният от месеци се мазни на @Starboy @Blueberry и други... Нагажда се според любимите изпълнители на потребители и постоянно пуска техни песни... То не беше Ариана Гранде, The Weeknd, Джена ( ебавките ) Явно опитва да си отмие мръсната слава от любимците на форума, но съм сигурен, че Мартин и Баровинката са забелязали мазненето на въпросното потребителче-петно. Явно целта му е да се мазни, пуска песни на Ариана, Уикенда и защитава Преслава ( плюейки другите изпълнители ) и след това да гласуват за него ( мод ) или просто опитва да се хареса на другите ( Пресовите и отъркване от Боровинката и Старбой ) след като видя, че Макаронестия не му донесе добра слава тук и никой не го е*аваше за слива. Не знам дали @Starboy и @Blueberry са забелязали това мега мазнене, но е време да им кажа какво съм забелязъл аз. ( Сигурен съм, че и те са забелязали ). П.С. Диона мачка! И какво стана? Оплюха “Ламбото” и то взе, че стана хита на зимата.. Нали щеше да падне под 100к след петия ден? Къде се покри потребителя с тази прогноза? Иначе не спираше да тагва @plambata за 10-те милиона на Пиян. #мноутиеяконовотоламбо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 часа , VulkoIsTheBest каза: Данните бяха показали, че разпределението на гледания по държави е равноправно с другите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 час, Fast каза: Данните бяха показали, че разпределението на гледания по държави е равноправно с другите песни. И съответно данните ... отдавна не са това, което бяха. Крайните резултати показват друго. И като ще редактираш снимки по постовете, се отбелязвай, както и защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 13 минути, Lelqtian каза: И съответно данните ... отдавна не са това, което бяха. Защото става дума за Преслава, която не понасяш.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Между другото Kyriacos Georgiou пее “Moro mou” на участия. А Теофиков и Ариа пеят “Добре ли си” и “Шефката” . 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Януари 27 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 27 Цялата поп-фолк гилдия съвсем нескрито имитира Галена или й пее хитовете, останалите пък не пропускат да кажат, че й се възхищават. Пуснеш случайно предаване, плюят някакви фолк певици и винаги с изключение на Галена като за нея се изказват някакви позитиви. Не знам кой е продал най-много албуми, но със сигурност знам кой е лидер в пълния смисъл на думата. А факта, че от “Ламборгини” стана тотален хит ме убеди още повече в това, защото песента получи такова масово неодобрение в началото, че ако беше изпята от изпълнител с не толкова голямо влияние като Галена, до ден днешен щеше да си е с 400,000 гледания. 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Най - голямата е, дори аз мислех, че се посра, но сгреших. Певица на 2019 съвсем заслужено - 3 тотални хита (Феноменален, Добре ли си, Ламборгини). Отделно клип и песен със супер послание - Сърце. И топ 5 на хитовете на лятото - Паника. След нея са Емилия с най - големите два хита на годината - Акула/Тръгвай си. И Преслава с хита на лятото "Пиян" и няколко попялярни песнички. Искам @Гальо да коментира, не разбиха ли Галош и Фики отново ? Няма нужда да купуват гледания, а и разцепиха Преса и Галин, дето Галинка се смееше и хейтеше ламбото в началото. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Най - голямата е, дори аз мислех, че се посра, но сгреших. Певица на 2019 съвсем заслужено - 3 тотални хита (Феноменален, Добре ли си, Ламборгини). Отделно клип и песен със супер послание - Сърце. И топ 5 на хитовете на лятото - Паника. След нея са Емилия с най - големите два хита на годината - Акула/Тръгвай си. И Преслава с хита на лятото "Пиян" и няколко попялярни песнички. Искам @Гальо да коментира, не разбиха ли Галош и Фики отново ? Няма нужда да купуват гледания, а и разцепиха Преса и Галин, дето Галинка се смееше и хейтеше ламбото в началото. Галин се е подигравал на Ламбото ли? Оли, таА простачка скулеста. Хахахах. Обратно в Толбухин и двамата! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Беше казал че не е неговият тип песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 14 минути, Fast каза: Беше казал че не е неговият тип песен. По - точно: песента не е негов тип, но клипа е мнооооооооого хубав. И то докато се сипеше хейт. Айде да не се правим, беше си: думам ти щерко сещай се снахо 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 21 минути, VulkoIsTheBest каза: Галин се е подигравал на Ламбото ли? Оли, таА простачка скулеста. Хахахах. Обратно в Толбухин и двамата! Да, 8:41 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Донатело, можеш ли да пееш? Или по-скоро обичаш ли? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 7 часа , pechenko каза: Въпросният от месеци се мазни на @Starboy @Blueberry и други... Нагажда се според любимите изпълнители на потребители и постоянно пуска техни песни... То не беше Ариана Гранде, The Weeknd, Джена ( ебавките ) Явно опитва да си отмие мръсната слава от любимците на форума, но съм сигурен, че Мартин и Баровинката са забелязали мазненето на въпросното потребителче-петно. Явно целта му е да се мазни, пуска песни на Ариана, Уикенда и защитава Преслава ( плюейки другите изпълнители ) и след това да гласуват за него ( мод ) или просто опитва да се хареса на другите ( Пресовите и отъркване от Боровинката и Старбой ) след като видя, че Макаронестия не му донесе добра слава тук и никой не го е*аваше за слива. Не знам дали @Starboy и @Blueberry са забелязали това мега мазнене, но е време да им кажа какво съм забелязъл аз. ( Сигурен съм, че и те са забелязали ). П.С. Диона мачка! И какво стана? Оплюха “Ламбото” и то взе, че стана хита на зимата.. Нали щеше да падне под 100к след петия ден? Къде се покри потребителя с тази прогноза? Иначе не спираше да тагва @plambata за 10-те милиона на Пиян. #мноутиеяконовотоламбо Боже,боже каква локва от простотия прочитам за добро утро. Голяма конспирация,голямо нещо. Още ли не си преживял факта,че те размазах на изборите за модератори и без да агитирам други хора,а ти се накъса да го правиш?🤣 С Боровинката никога не съм се карал,за да й се мазня,а това че сме коментирали 2-3 пъти Ариана Гранде не означава,че й се подмазвам.🤣 Със Старбой отдавна сме се изяснили и сме в прекрасни отношения много преди появата на "Горкото момиче" на Джена,а и + това той не чете редовно тази тема как мога да му се мазня? Песни на Уикенда никога не съм поствал,а само питах Старбой дали си заслужава да се чуе една от тях. Ти нали игнорираше "Макаронения",а сега пак ти е в устата? С него съм в перфектни отношения и изобщо не ме интересува какво е мнението на хората за дружбата ми с него. Като цяло е загуба на време да се обяснявам на потребители,които са били унижавани дори от Адриана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 45 минути, WindWalkerMonk каза: Най - голямата е, дори аз мислех, че се посра, но сгреших. Певица на 2019 съвсем заслужено - 3 тотални хита (Феноменален, Добре ли си, Ламборгини). Отделно клип и песен със супер послание - Сърце. И топ 5 на хитовете на лятото - Паника. След нея са Емилия с най - големите два хита на годината - Акула/Тръгвай си. И Преслава с хита на лятото "Пиян" и няколко попялярни песнички. Искам @Гальо да коментира, не разбиха ли Галош и Фики отново ? Няма нужда да купуват гледания, а и разцепиха Преса и Галин, дето Галинка се смееше и хейтеше ламбото в началото. Голям хит си стана, заедно с Излъжи ме са хитовете на зимата. Няма спор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Публичния консенсус коя е била по-успешна през 2019 е наличен от началото на годината и е напълно излишно да се спори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 минути, Fast каза: Публичния консенсус коя е била по-успешна през 2019 е наличен от началото на годината и е напълно излишно да се спори. Дам, и понеже е Галена, която не понасяш, тръгна да ровиш коя имала най-много тегления от маймунда. Намери ли коя е разписала най-много картички или и там не ти понася публичния консенсус? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Стига с ваште спорове Преслава-Галена. Ави е потресена!!! Avi Benedi 45 мин. ПОТРЕСЕНА СЪМ!!! Днес в градинката чух как една майка обяснява на петгодишното си момиченце: - Най-добрата певица е Галена, маме. Тя прави смислени песни и се облича елегантно като истинска дама. И е най-талантливата изпълнителка в "Пайнер". Когато пораснеш, си мечтая да станеш като нея, маме... Слушах я тая майка и се възмутих до дъното на душата си. Замислих се, какво поколение отглеждаме... Как възпитаваме децата си... Какъв пример им даваме... Та всеки нормален човек знае, че най-талантливата и най-елегантна певица в "Пайнер" е Джена!!! Поне е от Джени тийм! 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 4 минути, Gerganafen каза: Стига с ваште спорове Преслава-Галена. Ави е потресена!!! Avi Benedi 45 мин. ПОТРЕСЕНА СЪМ!!! Днес в градинката чух как една майка обяснява на петгодишното си момиченце: - Най-добрата певица е Галена, маме. Тя прави смислени песни и се облича елегантно като истинска дама. И е най-талантливата изпълнителка в "Пайнер". Когато пораснеш, си мечтая да станеш като нея, маме... Слушах я тая майка и се възмутих до дъното на душата си. Замислих се, какво поколение отглеждаме... Как възпитаваме децата си... Какъв пример им даваме... Та всеки нормален човек знае, че най-талантливата и най-елегантна певица в "Пайнер" е Джена!!! Поне е от Джени тийм! Престани да се подмазваш на Боровинката и Старбой с Джена!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, xroflx9 каза: Престани да се подмазваш на Боровинката и Старбой с Джена!! Трябва да се мазня на другите Януарски Козирози, няма как! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Мазнете се на мен и ми давайте пари, за да спонсорирам музикална кариера на Донатела! Искам да стане звезда!!!!!1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 час , petya1 каза: Между другото Kyriacos Georgiou пее “Moro mou” на участия. А Теофиков и Ариа пеят “Добре ли си” и “Шефката” . О,ама ти познаваш ГабитУ?🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари