WindWalkerMonk Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Току що, Donatella каза: Аз. Донатела, Сашка е звезда каквато днешните дрисли никога няма да са. Не се излагай с подобни подписи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Чак сега ми остана време да чуя двете версии на "Отиваш си". Първоначалната версия не е нищо особено,приятна е,но балади с подобно звучене преди 15 години бол. Не бих си я пуснал отново. Версията на Емилия не е крайно зле,но определено е една идея неслушаема. Първо защото гласовете им са груби и изобщо не подхождат на такава лирична песен и докато частите на Емилия чат пат биват,то тези на Стораро са отвратителни и второ наистина е доста цигинизирана както беше казал някой тук. Като цяло тотал щета е положението,връщам се на "Bad guy",че не се търпят подобни кръчмарски излагации. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Януари 28 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 28 Реших да си пусна Преслава на лайф и всичко си беше обичайното, филтри, поздрави, кога ще идваш еди си къде, изпей нз какво... и изведнъж Преслава изплашена: Аууу, Павел идва, трябва да затварям. Павел влиза в колата и тя с един оправдавнически тон: аз съм на лайф, хихихи. Има нещо притеснително в тази иначе тривиална случка. 3 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Емилия е поредната, която възражда песен напоследък. То не бяха Камъните, Тошка, С тебе ми е най-сладко, Магистрала, Гот ми е, Шушана, Румяна и т.н. Просто се търси тази мелодичност, която вече почти не могат да създадат и за това си пеят старите песни на нов глас. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Видях си най-слушаните песни за януари и в топ 50 имам точно 6 чалга песни, най-високата от които на 14-то и следващите под 30-то. А имаше години, в които слушах ексклузивно чалга... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 минута, Senhor каза: Видях си най-слушаните песни за януари и в топ 50 имам точно 6 чалга песни, най-високата от които на 14-то и следващите под 30-то. А имаше години, в които слушах ексклузивно чалга... Това си е комплимент ако мен питаш. Аз имам 1 последните две години, всичко друго е: Тейлър, Ора, и там разни други по - квалитетни неща. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Това си е комплимент ако мен питаш. Аз имам 1 последните две години, всичко друго е: Тейлър, Ора, и там разни други по - квалитетни неща. Аз нямам проблем със слушането на чалга. Даже декември слушаж доста. Въпросът е, че продукцията им вече не може да се доближи до другата музика. Дори бих казал, че на моменти имахме най-добрата индустрия на Балканите, а в момента сме надалече от първото място. Сърбия откъм саунд и модерна продукция напълно ни отвя последните няколко години. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Аз за цялата 2019 едвам наместих една чалга в годишния си Топ 10, а хем тук съм сред защитниците на надигналия се жанр. Просто повечето от песните им не могат да ни привличат да ги слушаме пак и пак. Правят ги, за да се натряскаш и да крещиш на тях в чалготеката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 http://planeta.tv/news/view/Igrata-Payner-30-nosi-nagradi-na-fenovete Цитат По-наблюдателните фенове веднага го свързаха с предстоящия 30-годишен юбилей на музикална компания “Пайнер“. Официално рожденият ден ще бъде отбелязан на 13 февруари. В какво ли ще се състои това отбелязване? Концерт толкова скоро - едва ли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Сега е времето някоя да експериментира с ново звучене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 17 минути, Beat. каза: http://planeta.tv/news/view/Igrata-Payner-30-nosi-nagradi-na-fenovete Цитат Няма ли да има концерт Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Може да са ни изпреварили с идеята за награди на тридесетилетието. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 От 27.01.2020 г. от 11:21, xroflx9 каза: Още ли не си преживял факта,че те размазах на изборите за модератори и без да агитирам други хора,а ти се накъса да го правиш?🤣 Хаха. Ти не си вярваш, а искаш другите да ти вярват! Добре, че не агитираше... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 17 минути, THE IIconic каза: Хаха. Ти не си вярваш, а искаш другите да ти вярват! Добре, че не агитираше... Разбира се,че не съм агитирал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 6 минути, xroflx9 каза: Разбира се,че не съм агитирал. Много неша знам. Това, че си мълча може само да те радва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 7 минути, THE IIconic каза: Много неша знам. Това, че си мълча може само да те радва. Знай си каквото искаш,слабо ме вълнува като цяло като в повечето случаи си неразбрал.😁 Това че някои потребители /акцентирам в множественото число/ са решили да агитират от мое име не означава,че аз съм ги накарал,защото имам хронологии,в които точно и ясно казвам че не желая да печеля с агитации,така че изобщо не ми пука какво знаеш. Пък и подобни селски интрижки отдавна не са актуални в Рама. Не забравяй,че и аз знам много неща,така че внимавай да не се изпариш от Рамания за половин година както когато Янева те унижи.😜 ПП Нали се оплакваш на модераторите от мен защо сега ми търсиш вниманието?🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 20 часа , xroflx9 каза: ...По-скоро е отчаян опит на Счетоводителката за хит. По-големи небивилаци скоро не бях чел! Ще правя аз опит за хит и ще го пусна с някакво невзрачно лирик-видео ей така... Айде стига глупости! Много взе да ви е черна на повечето "счетоводителката" в последно време, ама поне се старайте да не си личи. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 8 минути, xroflx9 каза: Знай си каквото искаш,слабо ме вълнува като цяло като в повечето случаи си неразбрал.😁 Това че някои потребители /акцентирам в множественото число/ са решили да агитират от мое име не означава,че аз съм ги накарал,защото имам хронологии,в които точно и ясно казвам че не желая да печеля с агитации,така че изобщо не ми пука какво знаеш. Пък и подобни селски интрижки отдавна не са актуални в Рама. Не забравяй,че и аз знам много неща,така че внимавай да не се изпариш от Рамания за половин година както когато Янева те унижи.😜 ПП Нали се оплакваш на модераторите от мен защо сега ми търсиш вниманието?🤣 Говори си каквото искаш. Аз също знам неща за който не подозираш, че знам, но спокойно за сега нямам намерение да споделям. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 8 минути, dan!el каза: По-големи небивилаци скоро не бях чел! Ще правя аз опит за хит и ще го пусна с някакво невзрачно лирик-видео ей така... Айде стига глупости! Много взе да ви е черна на повечето "счетоводителката" в последно време, ама поне се старайте да не си личи. Ти пък за какво се бориш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 7 минути, dan!el каза: По-големи небивилаци скоро не бях чел! Ще правя аз опит за хит и ще го пусна с някакво невзрачно лирик-видео ей така... Айде стига глупости! Много взе да ви е черна на повечето "счетоводителката" в последно време, ама поне се старайте да не си личи. Е,то е ясно,че е с лирик видео,защото едва ли е с платени права. На мен не ми е черна. Неведнъж съм я защитавал когато разни хора налагаха идеята,че "Добре ли си" била по-успешна от двата й дуета. Самата тя дразни с това колка си е повярвала сякаш е изкарала второ Хабиби,а не 2 дуета,които никой няма да помни след 2-3 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 5 минути, THE IIconic каза: Говори си каквото искаш. Аз също знам неща за който не подозираш, че знам, но спокойно за сега нямам намерение да споделям. Е,аз ако почна да говоря и малкото потребители,които ти обръщат внимание ще спрат да го правят. Иначе е комплимент за мен,че аз изобщо не се интересувам от особата ти,а ти очевидно не спираш да разпитваш за мен,така че най-вероятно и информацията ти е грешна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 3 минути, xroflx9 каза: Е,аз ако почна да говоря и малкото потребители,които ти обръщат внимание ще спрат да го правят. Иначе е комплимент за мен,че аз изобщо не се интересувам от особата ти,а ти очевидно не спираш да разпитваш за мен,така че най-вероятно и информацията ти е грешна. Изобщо не съм питал за теб. Дойдоха ми на крака и без да съм питал разбрах достатъчно! Аз съм до тук. Мисля че ти обърнах достатъчно внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 2 минути, THE IIconic каза: Изобщо не съм питал за теб. Дойдоха ми на крака и без да съм питал разбрах достатъчно! Аз съм до тук. Мисля че ти обърнах достатъчно внимание. Живей си там,събирай си репутации и не се закачай с мен отново ти казвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 @zai4eto82 сънувах, че си ми на гости в Панагюрище и обядвахме леща и слушахме Рики! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 12 минути, THE IIconic каза: @zai4eto82 сънувах, че си ми на гости в Панагюрище и обядвахме леща и слушахме Рики! Ужас, как леща. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари