Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 При положение, че виждате как неизвестни за нас цигански песни правят милиони гледания, защо се изненадвате, че "Ламборгини" (песен, която мен лично ме кефи, но все пак е и много близка до любимата музика на малцинствата) минава песен, която сериозно клони към поп музиката? Аз не мисля, че дуетът на Преслава и Галин е провал, мисля, че просто са се провалили в това да въвлекат и малцинствата и не е типичната песен за техните домашни купони, които очевидно са най-големият източник на гледания. Иначе организирам официално "Stream #ДайМиЛюбов"" party. Срамно е тази толкова яка песен да е една от малкото на Галена с под 10 милиона! 5 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 17 минути, Blueberry каза: При положение, че виждате как неизвестни за нас цигански песни правят милиони гледания, защо се изненадвате, че "Ламборгини" (песен, която мен лично ме кефи, но все пак е и много близка до любимата музика на малцинствата) минава песен, която сериозно клони към поп музиката? . Дуетът на Преслава и Галин клонял (че и сериозно) към поп музиката? Разбиваш ме на парчета. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 18 минути, Blueberry каза: Иначе организирам официално "Stream #ДайМиЛюбов"" party. Срамно е тази толкова яка песен да е една от малкото на Галена с под 10 милиона! Да, брутална е. Срамно е Маракеш да натрупа 11М, а GiveMeLove никога да не стигне 10М, а не е като да не стана среден хит. Имаше приеми и по участия и на концерта. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 1 минута, omline каза: Дуетът на Преслава и Галин клонял (че и сериозно) към поп музиката? Разбиваш ме на парчета. В смисъл, че не циганее... границите отдавна са размити 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Така ни се пада няма нищо общо с поп музиката. Просто е по-изчистена от мазните чалга отсвири и циганските вокали. Но не това е проблема, на Джена с двете модерни от 2018 не й попречи, Мама ерата на Галена, някои на Галин итн.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Току що, Blueberry каза: В смисъл, че не циганее... границите отдавна са размити Една от причините да не мога да я слушам са циганските отсвири в нея - абсолютно са си в една категория с "Ламборгини" - то на Галена и Фики според мен - по-малко циганее, но не знам къде ти се привижда този поп нюанс там. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 3 минути, Willy каза: Така ни се пада няма нищо общо с поп музиката. Просто е по-изчистена от мазните чалга отсвири и циганските вокали. Но не това е проблема, на Джена с двете модерни от 2018 не й попречи, Мама ерата на Галена, някои на Галин итн.. Не ме поправяйте, когато защитавам Преслава!!!!!!!!! Исках да кажа, че ХЕМ го няма циганското, ХЕМ го няма супер хитовото и интересното както при песните на Емилия и Денис, Денис и Малката, Джена 2018, Мама ерата на Галена и т.н. Ако го имаше поне първото, щеше да е +3 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 за какви мемета говори Диона ? я дайте линк Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 5 минути, Blueberry каза: Не ме поправяйте, когато защитавам Преслава!!!!!!!!! Исках да кажа, че ХЕМ го няма циганското, ХЕМ го няма супер хитовото и интересното както при песните на Емилия и Денис, Денис и Малката, Джена 2018, Мама ерата на Галена и т.н. Ако го имаше поне първото, щеше да е +3 млн. Ами като го няма хитовото има ли смисъл да спорим повече?😃 Не знам, тази песен така и не ми хареса. Един от най-скучните дуети на Преслава наред с тоя с Стораро от 2014. С Джена бяха топ тандем! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Преса не е добър дуетен партньор и е факт, че колаборациите й не остават като нещо специално във времето - тя просто не е отборен играч. Галена в това отношение я бие много сериозно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Последния дует на Преси който да е бил #1 за сезона си от 2010 ли е? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Нека пуска още дуети, поне е забавно докато ги прави. После да има на какво да се хилим. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Fast Вчера забрави да постнеш и този експеримент! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Топ 5 участия от Пайнер за януари 2020 Анелия - 14 Емануела - 13 Теди Александрова - 12 Галена, Малката - 11 Денис Теофиков, Лидия, Джена - 9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 27 минути, Beat. каза: Нека пуска още дуети, поне е забавно докато ги прави. После да има на какво да се хилим. Уникално! Знам го наизуст.🤣 Ама то вече няма и къде да разказват...😫 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 егати стайлинка 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 4 часа , Blueberry каза: Сравнявах ги само на база как са познати. Карлеуша не знаех, че не е активна музикално, не се интересувам от сръбска музика (и Цеца не знам колко и дали пее изобщо все още). Активни са и двете, но пазарите са различни. Продължаваме с февруарски любими песни 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 17 часа , Willy каза: Някой има ли го в HD?😓 @Fast може и да го има. 🙄 Очакваме ли скоро нещо ново от Анелия и Мария? И двете пропуснаха да пуснат нови проекти тази седмица. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 3 минути, Амброжка. каза: @Fast може и да го има. 🙄 Очакваме ли скоро нещо ново от Анелия и Мария? И двете пропуснаха да пуснат нови проекти тази седмица. След самостоятелния концерт на живо редно е малко да си почине. Аната да се стяга, редно време е за пореден ренесанс в кариерата и'. Нещо модерно като това... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 На Анелия нищо не съм й харесала поне малко от "Дай ми още" насам. След такива затишия обикновено избухва и изкарва нещо, което въпреки антипатиите ми към нея, влиза в топ 5 за годината ми. Да видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 18 часа , Willy каза: Някой има ли го в HD?😓 кой е режисъора на този шедъовър ? HD @Амброжка. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Лайф кадри от Ухан (Китай) 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 12 минути, Donatella каза: кой е режисъора на този шедъовър ? @Амброжка. Ехее благодаря ти. Топа си! Един от най-качествените проекти в поп-фолка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари