Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 36 минути, asylum каза: А, де! Аз на Преса не бих стъпил, щото ще трябва да се бия с охраната после. Ще ме избие на агресия и ще я замеря с нещо. Защо да се нервим? Първо ще трябва да се сбиеш с Павел. Охраната е след това. Ако я целиш гледай да не е в носа, че пари е давала. Каквато е стисната ще вземе да й стане лошо. 😁😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 9 минути, Stela каза: Първо ще трябва да се сбиеш с Павел. Охраната е след това. Ако я целиш гледай да не е в носа, че пари е давала. Каквато е стисната ще вземе да й стане лошо. 😁😁 Че то нос остана ли й? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 3 минути, Stela каза: @Fast Някакви аргументи имаш ли, защото това гифче не изглежда сериозно. Много добре знаеш какво искам да кажа в конкретната ситуация. Има всякакви клипчета в нета с още повече гледания, но да, от тях има такива които трупат по една или друга причина без да са по-големи хитове от дадена песен. Въпросната ако ти не я беше споменал повечето тук нямаше да знаем за съществуването и, а сме все любители на фолка, което значи, че ако е такъв хит ще я знаем. На Емилияно песента е пример за същото. Прави много гледания, но не може да се каже, че е огромен хит. Пак ти казвам да си направиш сметка колко е зле положението щом ти се налага да ни набутваш някакви неизвестници. Мисля, че трябва да рестартираш системата, защото методите ни не ловят ред. И като си тръгнал да им водиш статистика се сети, че правят повече гледания и от любимата ти носорожка. Кой отрича че е по-голям клубен хит? Само че клубната ротация не представлява широката публика, а само един конкретен таргет (18-29) както съм казвал вече милион пъти. За сметка на това, всички използват Ютуб. Въпросната песен съвсем случайно се появи в официалния им чарт, който ако не си забелязала публикувам най-редовно. Не съм я изровил умишлено, за да я налагам. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Току що, Fast каза: Кой отрича че е по-голям клубен хит? Само че клубната ротация не представлява широката публика, а само един конкретен таргет (18-29) както съм казвал вече милион пъти. За сметка на това, всички използват Ютуб. Въпросната песен съвсем случайно се появи в официалния им чарт, който ако не си забелязала публикувам най-редовно. Не съм я изровил умишлено, за да я налагам. Въпроса беше коя песен е хита на зимата и ти каза, че е тази. Няма как песен без клубна ротация да я обявиш за такъв. Нещата трябва да са комплексни. Ако не беше за каузата ти и Галена не се беше оказала със зимния хит, нямаше да ни я навреш, нито щеше да я защитаваш вече десети пост. Нещата са ми ясни, така че прекратявам спора с теб по темата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 14 минути, Stela каза: Въпроса беше коя песен е хита на зимата и ти каза, че е тази. Няма как песен без клубна ротация да я обявиш за такъв. Стриймовете стоят в основата на популярността на дадена песен, не клубната ротация като едно време. Свиквайте. 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 9 минути, Fast каза: Стриймовете стоят в основата на популярността на дадена песен, не клубната ротация като едно време. Свиквайте. Ламбо - 9.1М G class - 5.9M Защо се гледа само за януари, който е първия месец на втората песен? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 5 минути, Willy каза: Ламбо - 9.1М G class - 5.9M Защо се гледа само за януари, който е първия месец на втората песен? От началото на зимата, гледанията на G-class вървят по-добре и по всяка вероятност, този тренд ще се задържи. преди 17 часа , Fast каза: 1. G-Class 3832807 2. Ia Sistem Turbat Chak Thak 2715944 3. Ламборгини 2680982 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 19 часа , VulkoIsTheBest каза: Леле, бяс!!! Камелия тук прилича на ерата Златна Рибка. Уникална. Евала на Глория за коментара. Кемче естествено ще се смее като неадекватна. Пред Глория й остава отново само кикотенето. Както и едно време.. :ДД Едно време си е като днешното време, с една малка разлика - няма го вятърът в платната на корабът "Глория" от Пайнер и "Нов фолк". Нещата вече са си на мястото, но Камелия е достатъчно интелигентна дама, за да не се възползва от очевидното лидерство, което има в момента в чалгата, за да си връща с вересиите на една групичка по интереси гравитираща около семейство Димитрови и Маргарита Лозанова. Камелия има и забележителен поглед върху бизнеса, който никога не я подвежда и който няма да и позволи да се гаври със своите недотам успешни в днешно време колежки от първата генерация в българската чалга. Защото, ако тя ги унизи, като каже 5 изречения за днешното им ниво, а това може да стане с едно обикновено интервю те ще олекнат, а тя временно ще изглежда взела реванш против статуквото от 2000-та, което целокупно игра тогава срещу нея. В перспектива обаче и Камелия ще олекне здраво, защото ТЕ (първата генерация) са като скачени съдове. Единствено силни и влиятелни са само тогава, когато поне за пред хората са ОК и се подкрепят. Който е чел книгата на Глория знае прекрасно срещу коя много руса колежка се възмути, за държанието и на автър-парти след някакъв концерт от последните години или нещо такова беше. Близко е до акъла, че тази много млада, доста красива и клубно перфектно позиционирана колежка е развивана от Пайнер именно като копие на Камелия. Според мен Глория се е обидила много повече, отколкото пише в книгата и със сигурност е търсела повод, за да се заяде по някакъв начин с тази малка, но доста лукава натрапница. Този коментар под снимка на Камелия на нейната стена, който е 10-ина дни след друг коментар на Глория, на стената на Хари Янакиев в инстаграм със заглавие "30 години Пайнер", направен отново под снимка на Камелия вече започва да прилича на кампания. Та без да се впускам в някакви дитирамби чалгарски направо да кажа, че Глория доста хитро влиза под кожата на Кама в момент когато започва "Гласът на България". Ако някой си мисли, че казаното до тук е случайно да спомена и още един факт от преди време в "Гласът на България". Камелия бе жури и можеше да направи доста тежък живота на Симона Загорова. Не го направи, че даже помогна с оценките си на Симона, да стигне далеч в риалитито. Глория никъде не направи специален коментар за това, но като майка и много опитен изпълнител, за който няма тайни в този бизнес прекрасно знае какво направи Камелия. Е, година по-късно може би дойде време да вдигне палец нагоре, като няма опасност да я обвинят, че го прави театрално. Та общо взето, с един изстрел, поне 3 заека застреля гордостта на гр. Две могили. Въпросът е дали сега малката натрапница ще има дупе да се одърви на Камелия, защото имам чувството, че глупаци около Пайнер тайничко си мечтаят за това, но ги спира днешното ужасаващо за тях и пропагандата им кариерното позициониране, на гордостта на гр. Чипровци. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Някой: Какво правихте? Аз: Само гледахме филм- 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 ☠ 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, xroflx9 каза: ☠ ????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, Willy каза: ????? 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 24 минути, foxy_vd каза: Едно време си е като днешното време, с една малка разлика - няма го вятърът в платната на корабът "Глория" от Пайнер и "Нов фолк". Нещата вече са си на мястото, но Камелия е достатъчно интелигентна дама, за да не се възползва от очевидното лидерство, което има в момента в чалгата, за да си връща с вересиите на една групичка по интереси гравитираща около семейство Димитрови и Маргарита Лозанова. Камелия има и забележителен поглед върху бизнеса, който никога не я подвежда и който няма да и позволи да се гаври със своите недотам успешни в днешно време колежки от първата генерация в българската чалга. Защото, ако тя ги унизи, като каже 5 изречения за днешното им ниво, а това може да стане с едно обикновено интервю те ще олекнат, а тя временно ще изглежда взела реванш против статуквото от 2000-та, което целокупно игра тогава срещу нея. В перспектива обаче и Камелия ще олекне здраво, защото ТЕ (първата генерация) са като скачени съдове. Единствено силни и влиятелни са само тогава, когато поне за пред хората са ОК и се подкрепят. Който е чел книгата на Глория знае прекрасно срещу коя много руса колежка се възмути, за държанието и на автър-парти след някакъв концерт от последните години или нещо такова беше. Близко е до акъла, че тази много млада, доста красива и клубно перфектно позиционирана колежка е развивана от Пайнер именно като копие на Камелия. Според мен Глория се е обидила много повече, отколкото пише в книгата и със сигурност е търсела повод, за да се заяде по някакъв начин с тази малка, но доста лукава натрапница. Този коментар под снимка на Камелия на нейната стена, който е 10-ина дни след друг коментар на Глория, на стената на Хари Янакиев в инстаграм със заглавие "30 години Пайнер", направен отново под снимка на Камелия вече започва да прилича на кампания. Та без да се впускам в някакви дитирамби чалгарски направо да кажа, че Глория доста хитро влиза под кожата на Кама в момент когато започва "Гласът на България". Ако някой си мисли, че казаното до тук е случайно да спомена и още един факт от преди време в "Гласът на България". Камелия бе жури и можеше да направи доста тежък живота на Симона Загорова. Не го направи, че даже помогна с оценките си на Симона, да стигне далеч в риалитито. Глория никъде не направи специален коментар за това, но като майка и много опитен изпълнител, за който няма тайни в този бизнес прекрасно знае какво направи Камелия. Е, година по-късно може би дойде време да вдигне палец нагоре, като няма опасност да я обвинят, че го прави театрално. Та общо взето, с един изстрел, поне 3 заека застреля гордостта на гр. Две могили. Въпросът е дали сега малката натрапница ще има дупе да се одърви на Камелия, защото имам чувството, че глупаци около Пайнер тайничко си мечтаят за това, но ги спира днешното ужасаващо за тях и пропагандата им кариерното позициониране, на гордостта на гр. Чипровци. Дори не се сещам за това в книгата. За мен разликата в песните на Глория и Камелия е, че и двете имат еднакво добри хитове и еднакво малко. Разликата е, че Кама винаги е била по - смела. По - смела в условията си, в налагането на песните си, в концертната и клубната сцена, в интервютата си. Това не винаги е било на +, но като цяло към днешна дата дори Господ й помага. Наистина смелите си имат всичко, а Камелия е такава. Та да се върна към казаното, понеже нито обърнах внимание на писано за некво автър парти, нито за кого Глория говори, може ли да споделиш. Тя винаги хем иска да каже нещо, хем нищо не казва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Кой по дяволите се снима в банята с размазания си грим? 🙄 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 9 минути, Stela каза: Кой по дяволите се снима в банята с размазания си грим? 🙄 Така изглеждат и гримовете на Кирчо Чалъков по принцип, няма разлика 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час , Fast каза: Стриймовете стоят в основата на популярността на дадена песен, не клубната ротация като едно време. Свиквайте. ОК, 5 махали определят хита на страната. Благодарим за информацията. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В началото не ме кефеше Ламборгини, сега ме кефи. Много ме кефеше Така ни се пада, сега не я слушах почти 2 седмици. И не знам за какво се карате, едната изкара кючек, другата модерна попфолк песен, дует за който всичко й бе платено. Абсолютно никаква база за сравнение нямат, освен разбира се вечната дебата във форума - ПРЕСЛАВА или ГАЛЕНА, темата която отдавна се изчерпи. Някои смятат едната за по-добра, някои другата, не свикнахте ли вече?! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @Alter Ego и Ана май се е инспирирала от клиповете на Галена. Тук виждам сцени сходни с клиповете на Една жена, Маракеш, Просто шоу.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 2 минути, Kriminal каза: В началото не ме кефеше Ламборгини, сега ме кефи. Много ме кефеше Така ни се пада, сега не я слушах почти 2 седмици. И не знам за какво се карате, едната изкара кючек, другата модерна попфолк песен, дует за който всичко й бе платено. Абсолютно никаква база за сравнение нямат, освен разбира се вечната дебата във форума - ПРЕСЛАВА или ГАЛЕНА, темата която отдавна се изчерпи. Някои смятат едната за по-добра, някои другата, не свикнахте ли вече?! Първо, ако не чоплим Пепа или Галя, тоя форум съвсем ще западне. Факт - откакто не чоплим Кама или Деса трафика падна значително, а броя на активните потребители е сигурно под 1/4 от тия славни времена. Второ, нито Пресови, нито Галенови са съгласни с фактите показващи как и двете не са хич актуални и интересни вече, особено първата. Трето, ай стига толкоз зася. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @Fast mi e vs ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 6 минути, Lelqtian каза: Кама или Деса Какви са тия? Деси Слава ли е Деса? А първата коя е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 минута, Kriminal каза: Какви са тия? Деси Слава ли е Деса? А първата коя е? Първата е най-голямата и отдавна мина Гло и Иви. 😊 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Утре излиза песента на Меди и Константин. @xroflx9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Хахаххаха Стела и asylum мачкат. Фаст, сериозно трябва да се замислиш за някакво лечение ли не знам... Това твоето не е нормално вече и граничи с лудостта, тотална обсесия. Моля те вземи някакви мерки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 14 минути, Blueberry каза: Утре излиза песента на Меди и Константин. @xroflx9 Не одобрявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари