Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 2 минути, Blueberry каза: Няма нищо расистко в този пост, стига. Аз съм имала много по-грубо звучащи коментари и не са ме наказвали. Всички сме имали. Но съвсем от скоро Фаст рещи, че понеже обсъждахме циганското поведение на Пепа Мангалката от Добрич, вече ще раздава правосъдие и за насаждане на расова омраза и ксенофобия, та искам да видя сега как ще отмодерира този пост или най-накрая ще си признае къф е лицемер и ще си подаде оставката. Ама големи вицове разправям, нали 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 10 минути, Blueberry каза: О, много има, например с една приятелка от няколко дни не сме си писали нищо друго, освен да си препращаме снимки на Меди и брат му Иначе админът, който основно пише, е момче. Кой е брат му?🧐 Оф,аз нали съм си миндил веднага сканирах някои неща в клипа на "Майната ти...". Явно ще се окажеш права. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Поздрав с хита! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 25 минути, Lelqtian каза: Ало @Fast модератора. Дека си сега да раздадеш справедливост на тема ксенофобия и насаждане на расова омраза? Момчето е от ромски произход, и може да употребява ц думата както намери за добре. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 4 минути, Fast каза: Момчето е от ромски произход, и може да употребява ц думата както намери за добре. Търсиш си оправдания за пореден път за произволното ти модериране. Освен това форума е "анонимен" и това че ти имаш лично познанство с човека, мен и форумното общество не ни касае и не сме длъжни да знаем сивитата на целия форум. В кратка форма за теб това, че е автора може да е от ромски произход, нещо което никой от форума не е длъжен да знае, не прави изказването по-малко ксенофобско или приканващо към расова омраза. @meletoМного държа да вземеш отношение за това поредно крайно произволие и груба злоупотреба с правилата на човек от твоя екип. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 минути, xroflx9 каза: Кой е брат му?🧐 Оф,аз нали съм си миндил веднага сканирах някои неща в клипа на "Майната ти...". Явно ще се окажеш права. Чакам скрийншоти на лично Иначе излъчва big dick energy много Ето го брат му 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 минути, Lelqtian каза: Търсиш си оправдания за пореден път за произволното ти модериране. Освен това форума е "анонимен" и това че ти имаш лично познанство с човека, мен и форумното общество не ни касае и не сме длъжни да знаем сивитата на целия форум. В кратка форма за теб това, че е автора може да е от ромски произход, нещо което никой от форума не е длъжен да знае, не прави изказването по-малко ксенофобско или приканващо към расова омраза. @meletoМного държа да вземеш отношение за това поредно крайно произволие и груба злоупотреба с правилата на човек от твоя екип. Нямам лично познанство с него. Той сам го е казвал в публичен пост. Цитирам От 6.09.2018 г. от 21:57, presi_fen! каза: Циганин съм ама съм много по реализиран и постигнал от вас , които сте силни само тук когато пишете, да си на живо едва ли ще посмееш да говориш така педалче! Както чернокожите могат да употребяват н думата, така и ромите ц думата. Въпросът е приключен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 4 минути, Blueberry каза: Чакам скрийншоти на лично Иначе излъчва big dick energy много Ето го брат му Ауу,супер биберонка.🍆💦 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 минута, Fast каза: Нямам лично познанство с него. Той сам го е казвал в публичен пост. Цитирам Както чернокожите могат да употребяват н думата, така и ромите ц думата. Въпросът е приключен. Хич не ме интересува и както казах не съм длъжен да знам родата до 10то коляно на всеки от форума. Изказването беше не по-малко ксенофобско от онези, за които вдигна олелия до небесата, и това, че лицето използвало тези определения е евентуално от същата прослойка, не го прави по-малко такова. И да, за разнообразие, си почти прав - аз въпроса със теб го приключих. В момента чакам отговор по казуса от по-високо ниво от теб. @meleto Все още чакам включване. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 2 часа , THE IIconic каза: Голям батал! А този лятото какви ги вършихме.... Майко мила Хахахахаха, добре, ще му кажа! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Това все още няма 500к? Последния път, когато проверих, УЛТИМАТИВНИТЕ ХИТОВЕ като този имаха 20млн, поправете тази грешка веднага! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Гущера смачка. За 24ч е имала около 100к. Това не го постигна дори с Галена и Преслава 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Това е брутална песен, а има едва 105 хиляди.. Бонка да се активизира и да се бръкне малко за реклама, че е срамота да не се забележи толкова добро парче. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 часа , Willy каза: Много е яка така, да заснеме някой клип! преди 1 час , Blueberry каза: Няма нищо расистко в този пост, стига. Аз съм имала много по-грубо звучащи коментари и не са ме наказвали. На мен тема ми бе затворена за много по-мило използване на думата мангалка. преди 1 час , Fast каза: Момчето е от ромски произход, и може да употребява ц думата както намери за добре. А откъде знаеш аз от какъв произход съм, та ми затвори темата, а? преди 1 час , Lelqtian каза: @meletoМного държа да вземеш отношение за това поредно крайно произволие и груба злоупотреба с правилата на човек от твоя екип. Очаквам намеса на Мелето. Той самият спомена в затворената ми тема, че съм от ромски произход, което наистина никога не съм крил, така че нека темата ми бъде отворена - щом може циганите да ползваме думата мангал, значи темата ми следва да бъде възродена. 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 31 минути, Balm*in каза: Хахахахаха, добре, ще му кажа! Гледай да не забравиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Незнам за какво говорите , но големи разбирачи сте тук , на кой му пука кой какъв е важно е да е човек с главно Ч , аз съм циганин , но не слагайте всички цигани под един знаменател! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 2 часа , Lelqtian каза: От какво да се отказва? От инфлуенцърстването? Нека поне малката порасне малко и да не и трябва памперс, иначе видния инстаграм модел Пепа С новия нос не я виждам като продавачка на зарзават на селския пазар в Толбухин Ало @Fast модератора. Дека си сега да раздадеш справедливост на тема ксенофобия и насаждане на расова омраза? @meleto Бих искал също да изкажеш мнение по въпроса и най-специално с неадекватното и крайно произволно модериране по определени теми, от някои хора, само както, и когато, им изнася. Истинска скумрия направо, ако продължи с пластиките със сигурност го е докарала. Всички сте толерирани. Включително и ти. Нима ти никога не си имал обидни/ксенофобски коментари към изпълнители? Ако много държите да се наказваме за подобни думи/изрази, нямам нищо напротив. Направи една анкета, гласувайте какви да са ограниченията при писане и докъде може да се ползват думи като цигани, роми и прочее. Добавяме каквото решите в правилата, които изрично ще се спазват и няма да се правят изключения. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 48 минути, meleto каза: Всички сте толерирани. Включително и ти. Нима ти никога не си имал обидни/ксенофобски коментари към изпълнители? Ако много държите да се наказваме за подобни думи/изрази, нямам нищо напротив. Направи една анкета, гласувайте какви да са ограниченията при писане и докъде може да се ползват думи като цигани, роми и прочее. Добавяме каквото решите в правилата, които изрично ще се спазват и няма да се правят изключения. Изпускаш тънкия момент как въпреки че всички сме толерирани, един от модераторите прилага това правило твърде свободно, както му е удобно и изнася. На мен това ми е проблема, а не как някой е казал че Фики бил мангал. Така че не изкривявай темата, моля ти се, и или вразуми върпосния модератор щом сам не може да си определи стандарт кое е ксенофобско и кое не, още по малко да го следва, или го повишай скоростно до редовен потребител и да приключваме с тоя казус. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 53 минути, presi_fen! каза: Незнам за какво говорите , но големи разбирачи сте тук , на кой му пука кой какъв е важно е да е човек с главно Ч , аз съм циганин , но не слагайте всички цигани под един знаменател! Бъди какъвто искаш - циганин, ром, коняк, каса бира, все ми е тая. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 часа , Willy каза: Поздрав с хита! Аз и звъня с нея. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 час , meleto каза: Всички сте толерирани. Включително и ти. Нима ти никога не си имал обидни/ксенофобски коментари към изпълнители? Ако много държите да се наказваме за подобни думи/изрази, нямам нищо напротив. Направи една анкета, гласувайте какви да са ограниченията при писане и докъде може да се ползват думи като цигани, роми и прочее. Добавяме каквото решите в правилата, които изрично ще се спазват и няма да се правят изключения. Тогава ми отвори темата. Чакам. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 час, asylum каза: Тогава ми отвори темата. Чакам. Коя тема? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 (редактирано) преди 11 часа , Fast каза: Момчето е от ромски произход, и може да употребява ц думата както намери за добре. Няма такъв закон, нито в БГ нито в САЩ. Няма как само едни хора да имат правото да използват дадени думи а други да не могат. Ако има забрана, трябва да е за всички, ако е разрешено трябва да е за всички. Това, което правиш ти е точния пример за дискриминация. Позволяваш на дадени хора да употребяват език, а на други забраняваш, на база на етнически характерситики. Етническа дискриминация. Редактирано Февруари 16 от Olay 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари