ANGEL Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Време беше да свалят Галин от трейдинга! По принцип трябваше още петък-събота да стане не знам как Галин се задържа целия уикенд, като Теда и Емрах видимо акумулираха повече гледания. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 27 минути, korabnia9 каза: Някакви предложения за новата песен на Камелия? Ремейк на коя известна песен е ? "Само с теб" / "Soma mou". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Вижте сторитата на Моника Валериева как се филмира на този хит Буквално аз като остана сам в стаята ми 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 2 часа , presi_fen! каза: Теб цяла година така хубаво те чеши отзад тоя Джексън ,че място не си намираш от злоба. Искаш или неискаш Преслава си е номер 1 Коя Преслава? Инфлуенцърката ли, че аз такава певица не помня да съм чувал. А имаше една друга, от Мюзик айдъл, ма тя май се октаза вече. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 час, pinkprincess каза: "Само с теб" / "Soma mou". Тази песен много ще й отива. Само ми се искаше първата й балада от 10 години да не е кавър на ретро хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Вместо да търсят нови автори,с които да разнообразят малко звученето или дори да вкарат ново те правят римейкове на златни хитове. Овце! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 https://vm.tiktok.com/qv6rsn/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Една жена наречена от всички - вещица малка. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 17 Author Report Share Публикувано Февруари 17 преди 12 минути, Donatella каза: Една жена наречена от всички - вещица малка. Сокерес? Чалафта под моста 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И аз съм циганин. Обидата на пресифен към Фики засегна и мен. Моля накажеъе го. Скърбя! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 2 минути, pechenko каза: Сокерес? Чалафта под моста Без романес, че ще изядеш бана. Стриго забранено! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Лидия с второто най-силно първо денонощие на самостоятелна песен за 2020. Само Галин над нея. Ако и тя беше качена в Планета можеше да е с повече дори от шефа си. Main pop-folk girl confirmed 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 😂😂😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Рева 😂😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 час , xroflx9 каза: Вместо да търсят нови автори,с които да разнообразят малко звученето или дори да вкарат ново те правят римейкове на златни хитове. Овце! Това е Камелия. Една от най-изявените кавърджийки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 3 часа , Kriminal каза: Вижте сторитата на Моника Валериева как се филмира на този хит Буквално аз като остана сам в стаята ми Случайно постнах това в поп скандалите, ще се самоубия🤠🔫 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 час, Donatella каза: Една жена наречена от всички - вещица малка. преди 1 час, pechenko каза: Сокерес? Чалафта под моста Въй. За пореден път апелирам да се слага предупреждение към снимки на Пепа Гаргамела. Иначе единствената ни утеха е че малки деца, фенове на това плашещото няма, та поне те спят спокойно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 час, SG каза: Лидия с второто най-силно първо денонощие на самостоятелна песен за 2020. Само Галин над нея. Ако и тя беше качена в Планета можеше да е с повече дори от шефа си. Main pop-folk girl confirmed Самопоправям се- забравих Азис. Някак си още ми е в съзнанието като друга категория, въпреки че от известно време не е на предишното ниво. Но това за Лиди си важи. преди 5 минути, Kriminal каза: Случайно постнах това в поп скандалите, ще се самоубия🤠🔫 Случайна символика, че й е време за една разбиваща поп песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Току що, SG каза: Случайна символика, че й е време за една разбиваща поп песен. Не ми харесва чалгарките да правят поп песни, а и ако направи поп песен дано да е някоя клоняща към попа, но не изцяло поп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 3 минути, Kriminal каза: Не ми харесва чалгарките да правят поп песни, а и ако направи поп песен дано да е някоя клоняща към попа, но не изцяло поп. Само че Лидия първо си беше поп. А и добре изпълнява световни песни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 1 минута, SG каза: А и добре изпълнява световни песни. Кои? Като съм й слушала изпълнения на Ариана, ми е идело да се гръмна.Чалгата й легна супер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 2 минути, SG каза: Само че Лидия първо си беше поп. А и добре изпълнява световни песни. Знам, но просто попът не ми харесва особено😕 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 9 минути, Blueberry каза: Кои? Като съм й слушала изпълнения на Ариана, ми е идело да се гръмна.Чалгата й легна супер. Мен ме радват на Ариана. Е, не е като оригинала. И някакви други беше имала, мисля. преди 8 минути, Kriminal каза: Знам, но просто попът не ми харесва особено😕 Аз пък може би отчаяно си търся друга любимка, която да не се ограничава в стиловете. За жалост никоя потенциална такава не може да гарантира, че на 40 няма да се слее с масата, като досегашната ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 3 минути, SG каза: Мен ме радват на Ариана. Е, не е като оригинала. Тука кринджнах от началото. Болезнено е... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 преди 15 минути, SG каза: Аз пък може би отчаяно си търся друга любимка, която да не се ограничава в стиловете. За жалост никоя потенциална такава не може да гарантира, че на 40 няма да се слее с масата, като досегашната ми. Интердисциплинарната ни кралица! JOIN US 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари