Starboy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Мисля, че е редно Преслава да подари на Йоана целия си албум "Да гори в любов"! Ама смешничко е това с подаряването, все едно има супер затегнати авторски права, и реално ако момичето реши да запише песента някой ще ѝ направи проблем, ами не.. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @Blueberry готова ли си за кастинга за феи на Меди? Аз съм готов и идвам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Преслава за пореден път разочарова с неадекватно поведение... а какво ли щеше да направи Галена на нейно място? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Браво! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Меди се е подиграл и е отрекъл новината, че е сводник... отиде кариерата! @xroflx9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Очакваме ли Луна като Лили Иванова тази вечер? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дано Луна си е избрала Лила Иванова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Мисля, че е редно Емилия да ми подари айфон, колко похвали напльосках по тука? Ще обърна пак палачинката! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 От 23.02.2020 г. от 13:45, xroflx9 каза: Между другото @berryJ да не си брат/сестра на наша Боровинка? Наследничката й съм. Очаквам наследството ти(айфон 11 про от Счети) с нетърпение 😏 Иначе по-напред видях, че си ме питал кои изпълнители не харесвам.Не ме кефят циганиите ала Теда Ломска, Фики и тем подобни.Не че слушам чалга толкова много вече де.Дразнят ме и позьорки като Мара,Галя и Цура ама ми харесват някои техни песни. От 23.02.2020 г. от 13:46, Blueberry каза: Дете ми е. J е от Junior. Тия дни ще направим дует като Тони с Фики. Отиде ми прикритието 🤫 Мисля, че съм наследила любовта ти към Ариана, не мога да спра да я слушам тези дни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, Beat. каза: Очакваме ли Луна като Лили Иванова тази вечер? Очаквам да изненада и да се представи добре. Освен ако не е решила и в това шоу да се гаври с всички. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Еми, само да кажа, че днес чух "Djeale" в кафене и се изпълних с радост и гордост! Просто така, без причина ще вметна, че предпочитам подаръка ми да е в златен цвят. Целувки, отивам да вечерям купички! 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 2 минути, SG каза: Очаквам да изненада и да се представи добре. Освен ако не е решила и в това шоу да се гаври с всички. Шоуто на годината! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Да бъдеш провал в фолка, нали разбра?! Мале мале, кефче че няма да мине и песните на Диона и Яница, а за дуетите да не говорим!🥳 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Подмина ми въпроса защо не вземе Крисия Д, но отговори на друг такъв за Гергана и каза че са им чисти сметките и смятал че многократно помогнал и върнал жеста затова че го вкарала в бизнеса. Един feat прави чудеса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Току що, Willy каза: Подмина ми въпроса защо не вземе Крисия Д, но отговори на друг такъв за Гергана и каза че са им чисти сметките и смятал че многократно помогнал и върнал жеста затова че го вкарала в бизнеса. Един feat прави чудеса. Глей какъв е педеруга! Дано фалира. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 8 минути, berryJ каза: Наследничката й съм. Очаквам наследството ти(айфон 11 про от Счети) с нетърпение 😏 Иначе по-напред видях, че си ме питал кои изпълнители не харесвам.Не ме кефят циганиите ала Теда Ломска, Фики и тем подобни.Не че слушам чалга толкова много вече де.Дразнят ме и позьорки като Мара,Галя и Цура ама ми харесват някои техни песни. Отиде ми прикритието 🤫 Мисля, че съм наследила любовта ти към Ариана, не мога да спра да я слушам тези дни. Супер си,кефиш ме! Пиши по-често. преди 12 минути, Blueberry каза: Меди се е подиграл и е отрекъл новината, че е сводник... отиде кариерата! @xroflx9 Еее..нищо де. Това не пречи да се мачкаме с тях.💃 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ще е голяма гавра Луна да е избрала Били Айлиш,но уви нея сигурно Дара ще я прави. Още от Ела ела си личи че й е фенка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Луна си е запазила първото място на столовете за сядане 🤣🤣🤣 Другите ще сядат от втория нататък. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 23 минути, Beat. каза: Луна си е запазила първото място на столовете за сядане 🤣🤣🤣 Другите ще сядат от втория нататък. Е нали е най- голямата звезда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Това момиче може да има доста успешна кариера. Интереса го показва! 300к за 24ч. едва ли са правили повече от 10-15 имена в чалгата. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Фики смаза! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 часа , retr0 каза: Съгласен съм с това мнение по принцип. Не всяка звезда е длъжна да припада от кеф когато някой случаен запее нейна песен, било то и във формат. Че чак права да подарява, дуети да прави, от къдя на къдя? Достатъчно е, че си е постнала изпълнението, пак е вид уважение. Тъпото е по-късно това с “поздравявам ви и с оригинала”, сакън да не се заблуди някой, че не е неин. 😂 В което отново прозира духовната й нищета. Чакай покрай създалия се шум да си пробутам пълнежа за още някое гледане отгоре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @planetcho Кво прайш в капките? Баба Гло я няма там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 час , Blueberry каза: Преслава за пореден път разочарова с неадекватно поведение... а какво ли щеше да направи Галена на нейно място? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 часа , Fast каза: Някакви хора на средна възраст, които и те самите не знаят защо са й харесали страницата, я плюят по default, защото е попфолк певица. Така е, и ние теб тук те плюем по default, а на теб всъщност нищо ти няма. 🤐 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари