Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Лидия вместо да признае грешката си, трие коментари и блокира наред. Донякъде го разбирам защо я плюе. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Това малко остана в сянката на "Не идвай", а е също много добро. Не видях да е споделяно тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 47 минути, Fast каза: Лидия вместо да признае грешката си, трие коментари и блокира наред. Донякъде го разбирам защо я плюе. Това само доказва, че тя и Галин въобще не са зацепвали каква нередна униформа слагат в клипа и затова сега не си намират място задето хората се подиграват, вместо да се съсредоточат върху основното послание. Жалко, защото то е доста ефектно... ама с тоя знак... преди 32 минути, Beat. каза: Това малко остана в сянката на "Не идвай", а е също много добро. Не видях да е споделяно тук. За сметка на това също получава голям интерес и е второто най-гледано видео след Йоана. Чалгата взе пак да мачка в национален ефир. Време е предаванията да започнат пак да канят изпълнителите да си представят песните. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 2 часа , Blueberry каза: Тони? Фики? Емрах? Валя? Тони-младши? Тони Стораро 😂 Кючек ще е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Счетоводителката е изключително досадна. Има ли изобщо телевизия,по която не си е платила да й пускат глупавата песен? 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 7 минути, xroflx9 каза: Счетоводителката е изключително досадна. Има ли изобщо телевизия,по която не си е платила да й пускат глупавата песен? Толкова силни проекти трябва да се излъчват навсякъде. ''Джале'' е най-добрия проект на Бг изпълнител за чуждестранния пазар. Десислава, Цветелина Янева, Галена и Андреа също ги излъчваха по други канали, но не постигнаха това което Еми. #WhereIsMyIphone 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 13 минути, -A. каза: Толкова силни проекти трябва да се излъчват навсякъде. ''Джале'' е най-добрия проект на Бг изпълнител за чуждестранния пазар. Десислава, Цветелина Янева, Галена и Андреа също ги излъчваха по други канали, но не постигнаха това което Еми. #WhereIsMyIphone За този коментар заслужаваш цяла фабрика за Айфони да ти купи Счетоводителката. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Андреа постигна много повече с поп музиката си в чужбина, отколкото в България. Според мен това е най-важното и в бъдеще не виждам някоя да я стигне. #IDontNeedIphone #IHaveSamsung 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 4 часа , VulkoIsTheBest каза: Доста дръзко е да го напишеш това тук, не мислиш ли? И близки хора до Галена четат тук, журналисти и други известни личности. И да е било in the closet момчето, ти току-що отвори вратата на килера. Ми то в интерес на истината колко да е ин дъ клоузет след като майка му познава цялата компания, която го придружава и явно няма против детето и да дружи с гейове и лесбийки? Аз съм напълно наясно кой ни чете и не мисля, че съм казал нещо, което да е пълна мъгла за народа. Пък и в крайна сметка ако тези неща е трябвало да останат в тайна, то едва ли ще тръгнат да се споделят на хора, с които се познаваш от едва два дена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 27 минути, Амброжка. каза: Ми то в интерес на истината колко да е ин дъ клоузет след като майка му познава цялата компания, която го придружава и явно няма против детето и да дружи с гейове и лесбийки? Аз съм напълно наясно кой ни чете и не мисля, че съм казал нещо, което да е пълна мъгла за народа. Пък и в крайна сметка ако тези неща е трябвало да останат в тайна, то едва ли ще тръгнат да се споделят на хора, с които се познаваш от едва два дена. Не знам за какви тайни става въпрос, но това, че Майки излиза с хора, които са гей... не прави него самият такъв. : ) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 час , SG каза: Това само доказва, че тя и Галин въобще не са зацепвали каква нередна униформа слагат в клипа и затова сега не си намират място задето хората се подиграват, вместо да се съсредоточат върху основното послание. Жалко, защото то е доста ефектно... ама с тоя знак... За сметка на това също получава голям интерес и е второто най-гледано видео след Йоана. Чалгата взе пак да мачка в национален ефир. Време е предаванията да започнат пак да канят изпълнителите да си представят песните. Ами те почнаха, почти всяка седмица някой от чалгата е или при Гала, или при Николаос, или при Слави. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 15 часа , Fast каза: Късметлия е, че е израсъл в музикална и креативна среда, която поощрява отвореност и приемственост. "Нормалните" семейства, особено в малките градове, втълпяват на различните си деца си чувство за вина, за това което са заради предразсъдъци или крайна религиозност и това ги обърква в живота. Майка ти да се чука с разни мъже не е отвореност или приемственост. Или пък всъщност е. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 2 часа , Амброжка. каза: Ми то в интерес на истината колко да е ин дъ клоузет след като майка му познава цялата компания, която го придружава и явно няма против детето и да дружи с гейове и лесбийки? Аз съм напълно наясно кой ни чете и не мисля, че съм казал нещо, което да е пълна мъгла за народа. Пък и в крайна сметка ако тези неща е трябвало да останат в тайна, то едва ли ще тръгнат да се споделят на хора, с които се познаваш от едва два дена. Аз не смятам, че е гей. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 3 минути, DarkChild каза: Аз не смятам, че е гей. В крайна сметка какъвто и да е - да е жив и здрав. Всеки сам прави изборите си и никой няма право да го съди за тях. На какво се натъкнах току-що: https://gospodari.com/mobile/нацисти-превзеха-български-чалга-клип-(видео)-videom180950.html 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 8 минути, Амброжка. каза: На какво се натъкнах току-що: https://gospodari.com/mobile/нацисти-превзеха-български-чалга-клип-(видео)-videom180950.html Умрях от смях. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 16 минути, Амброжка. каза: На какво се натъкнах току-що: https://gospodari.com/mobile/нацисти-превзеха-български-чалга-клип-(видео)-videom180950.html Жалко, че не го излъчват по телевизията. Лидия щеше да гръмне тотално с песента. Иначе е доста забавно😁 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 13 часа , VulkoIsTheBest каза: Не е невъзможно при връзките на майка му и слободията, дето се шири в някои училища. Но това момче не завърши ли всъщност миналата година? Сигурен ли си, че все още учи? Предвид факта, че е роден 2001, а и Деса май в Автографа беше споменала, че му оставала още една година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Уникален вокал супер набиращ популярност в момента по радиата, но за нас известен още от зората на поп-фолка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 1 час , ANGEL каза: Уникален вокал супер набиращ популярност в момента по радиата, но за нас известен още от зората на поп-фолка. Това е много стара песен. Рускините умират да играят кючеци на нея от сто години. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Казах на Коце, че няма смисъл изобщо да си дава клиповете на Фен ТВ. Един грам срам я спряха толкова бързо, а беше едва на месец. Майната ти Свети Валентин я засичам едва по един път на ден, когато мога. Емилия с Джале е през час. Тиана с Аз съм ти проблема дето сигурно повечето не я знаят извън форума е през час- два, а песента й е стара и излязла заедно с Кома. Фен ТВ изобщо не заслужават песните на Коце. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Така си е. 107 дни и Кома, когато и да пусках Фен ги засичах все и то по 7-8 пъти на ден. Сега какво се правят. Да видим как ще върви Лияна с Коце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Нали знаеш, че излъчват клиповете толкова пъти за колкото си е платил Константин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 1 минута, payner_tv каза: Нали знаеш, че излъчват клиповете толкова пъти за колкото си е платил Константин. Не знам дали е за това кой колко пъти си е платил, но Коце е разочарован, че не му въртят клиповете и казва, че вече всичко гледа в youtube и никой не гледа телевизия. Даже се колебаеше дали да даде новия си клип на Фен Тв, но го даде. Колко пъти ме е питал дали му въртят новите клипове по Фен като съм му казвала по колко пъти на ден съм му засичала песните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 17 часа , SG каза: Това само доказва, че тя и Галин въобще не са зацепвали каква нередна униформа слагат в клипа и затова сега не си намират място задето хората се подиграват, вместо да се съсредоточат върху основното послание. В инстаграм стори е казала: "В отговор на възникналите дебати по случая - в изкуството всичко е позволено'. Еми добре, Лиди. В другия си клип разкажи за изстрадалата любов между бедно сирийско момиче и терорист от ислямска държава, който бива трагично убит след като е заловен от лошите американски войници. А защо не за невъзможна любов между 6 годишно момиченце и 40 годишен чичак. За изкуството все пак всичко е позволено, нали? 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари