Kriminal Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Хората с IQ под 100: Чалгата е най-добрата музика, яша бе брат! Хората с IQ между 100 и 120: България пропада заради чалгата! Коя е Галена? Хората с IQ над 120: Чалгата е най-добрата музика, яша бе брат! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Юнона с фолклорен албум до края на месеца и поп фолк албум до няколко месеца. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 часа , THE IIconic каза: Смешница! А кво да ги прави като никой не купува албуми в днешно време ? Ти и аз купува ме ли ? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 НЕ Е ЧЕСТНО! Не мога да я спра! ....... НЯМА КААААААААААААААААК, НЯМА КАААААААААААААААААААААК това да бъде другоооооооооооооо! Ей, много ме изкефи тая песничка. Браво! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Нещо много албуми ще излизат тази година, какво става... 😀 Джена, Цветелина Янева, Галин, Райна, сега пък и Юнона. Остава Галена и Емилия да се сетят също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 минути, Beat. каза: Нещо много албуми ще излизат тази година, какво става... 😀 Джена, Цветелина Янева, Галин, Райна, сега пък и Юнона. Остава Галена и Емилия да се сетят също. Съмнява ме Райна да пусне поп-фолк албум толкова скоро, но дано.... Юнона има доста поп-фолк песни, няма да е лошо да ги събере на едно място. То от 2008 до сега са си 12 години. Сигурно ще подбере най-хубавите и така. Не е като да няма хубави песнички. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 4 минути, Beat. каза: Нещо много албуми ще излизат тази година, какво става... 😀 Джена, Цветелина Янева, Галин, Райна, сега пък и Юнона. Остава Галена и Емилия да се сетят също. Емилия също ще пуска. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 8 минути, DevilWish каза: НЕ Е ЧЕСТНО! Не мога да я спра! ....... НЯМА КААААААААААААААААК, НЯМА КАААААААААААААААААААААК това да бъде другоооооооооооооо! Ей, много ме изкефи тая песничка. Браво! Даже и в Трендинг е влязла, без да е налагано име. Кой знае дали и песента и клипа въобще ги е платил Митака или тя сама си е насъбрала парите. преди 3 минути, Beat. каза: Нещо много албуми ще излизат тази година, какво става... 😀 Джена, Цветелина Янева, Галин, Райна, сега пък и Юнона. Остава Галена и Емилия да се сетят също. Всяка година по няколко големи имена се заричат, че ще издават албуми и накрая макс 1-2 го правят, а на другите обещанията им остават за догодина. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 минута, SG каза: Даже и в Трендинг е влязла, без да е налагано име. Кой знае дали и песента и клипа въобще ги е платил Митака или тя сама си е насъбрала парите. Всяка година по няколко големи имена се заричат, че ще издават албуми и накрая макс 1-2 го правят, а на другите обещанията им остават за догодина. Честно казано ме изненада много приятно с тази песен. Не очаквах да ми хареса чак толкова. А за албумите си прав, то са обещания.. Теди Александрова също се заричаше, ама какво стана и при нея няма развитие май. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Деси Слава - "Имаш ме" / след броени минути музика: Велислав Драганински текст: Мариета Ангелова @SG 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 минута, Beat. каза: Деси Слава - "Имаш ме" / след броени минути @SG Йес, йес, йес! Знаех си, че ще е от Драганински. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 24 минути, Jouey каза: Емилия също ще пуска. Тя нямаше ли да пуска миналата година още? Coming soon.. Emilia’s new album with a surprise (#iphone11) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 24 минути, DevilWish каза: Честно казано ме изненада много приятно с тази песен. Не очаквах да ми хареса чак толкова. А за албумите си прав, то са обещания.. Теди Александрова също се заричаше, ама какво стана и при нея няма развитие май. Мен на Ивета предната песен ме грабна повече. Но и тази ми е приятна. При нея като цяло ми е приятно това да я виждам как е толкова нахъсана докато се бори сама. А от интервютата ми прави впечатление на симпатична и добродушна... Да не говорим каква мацка е. преди 9 минути, Beat. каза: Деси Слава - "Имаш ме" / след броени минути музика: Велислав Драганински текст: Мариета Ангелова @SG Нямам очаквания. Но съм впечатлен, че любимките ми изведнъж решиха накуп да издават песни тази седмица- даже се чувствам поласкан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Текстът на песента на Дес е на любимата ни Петя Радева.😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Дано да греша но ми се струва, че новото на Фатме няма да е клипирано, а ще ни изпльока едно слайдшоу.. Не вярвам толкова бързо да са я обработили, защото на Андреа и отнема едни пет-шест месеца да я приведат във вид. @mitak_94 Ама ти сериозно ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Първо беше писала "текст: Мариета Ангелова", сега го е променила на Петя Радева... странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 минути, Амброжка. каза: Дано да греша но ми се струва, че новото на Фатме няма да е клипирано, а ще ни изпльока едно слайдшоу.. Не вярвам толкова бързо да са я обработили, защото на Андреа и отнема едни пет-шест месеца да я приведат във вид. Позна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 4 минути, Амброжка. каза: Дано да греша но ми се струва, че новото на Фатме няма да е клипирано, а ще ни изпльока едно слайдшоу.. Не вярвам толкова бързо да са я обработили, защото на Андреа и отнема едни пет-шест месеца да я приведат във вид. @mitak_94 Ама ти сериозно ли? Мхм, беше се объркала.🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Честит нов нос на кралицата Лидия! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 5 минути, mitak_94 каза: Мхм, беше се объркала.🤣 Милата наплашена Джен няма ли да ни зарадва скоро с нещо?😥 Отговорът може да ми го споделиш и на лично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 13 минути, Beat. каза: Честит нов нос на кралицата Лидия! Преслава😍😍😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 А Пламен от "Аз не съм болна..." е все така загрижен за здравето на Джена 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 18 минути, xroflx9 каза: Милата наплашена Джен няма ли да ни зарадва скоро с нещо?😥 Отговорът може да ми го споделиш и на лично. Ами няма.🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 5 минути, mitak_94 каза: Ами няма.🙄 Право в емоциити.😭 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари