Starboy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 2017: Що за песен? 2018: 2019: 2020: Джена пак позна, мамка му... 1 2 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 50 минути, Fast каза: Инфо? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 1 минута, Гальо каза: Новата песен и клипа на Галена са готови. Клипът е много готин - сервира на мъж, карат се Песента нещо е в стил “Дай ми любов” Звучи интересно! Какво ли сервира? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Джена се е снимала с фенка тук 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Точно нещо такова ми е слуша от Галена - една идея по-некомерсиално. "Дай ми любов" е една от най-яките й песни евър. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Току що, Beat. каза: Джена се е снимала с фенка тук А Вирус? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 😂😂😂 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 2 минути, retr0 каза: Звучи интересно! Какво ли сервира? Това, което Преслава готви 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 1 минута, pechenko каза: 😂😂😂 Анцуга на гаджето й, не мога! От пазара си взимам такива от 5 лева за вкъщи 😂😂😂 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 6 минути, plambata каза: Точно нещо такова ми е слуша от Галена - една идея по-некомерсиално. "Дай ми любов" е една от най-яките й песни евър. Определено. Най-добрата и песен последните години, супер различна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 7 минути, retr0 каза: А Вирус? За щастие, снимката е отпреди години 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 8 минути, pechenko каза: 😂😂😂 Виждам ранната Преслава в гръб и сегашната Преслава в лице 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 11 минути, retr0 каза: Анцуга на гаджето й, не мога! От пазара си взимам такива от 5 лева за вкъщи 😂😂😂 Анцуг адидас,маратонки найки Селянин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 КОРОНА ВИРУС! Добре, привлякох вниманието ви, а сега ми харесайте коментара, отворете песента и се разцепете, че сме близо до 3М ❤️ 2 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Само аCOVIDя още някой да плюе Джен!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 2 минути, retr0 каза: Само аCOVIDя още някой да плюе Джен!!! От NAS ли точно очакваш това? Ние сме си наши хора и се прекланяме пред тази ходеща ваксина ❤️ 3 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Току що, Starboy каза: От NAS ли точно очакваш това? Ние сме си наши хора и се прекланяме пред тази ходеща ваксина ❤️ SARSето ми тупти за вас, Андри и Джен! ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ахахахах 🤣🤣🤣 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Джен и корона ли чух?? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 2 минути, retr0 каза: SARSето ми тупти за вас, Андри и Джен! ❤️ Нова теория циркулира из интернет, а именно, че Джен възпява COVID-19 във "Вижте го, жени"! Да те почерпя нещо, в очите твои пише, не ме разбирай грешно, държи ме от предишен (вирус) От чувствата менте, боли ме сърцето, да черпиш ли ме, какво пия ето (антибиотик) вижте го, жени, хубав е нали, направен да съсипва (COVID-19) Коментирай! 1 2 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 3 минути, Starboy каза: Нова теория циркулира из интернет, а именно, че Джен възпява COVID-19 във "Вижте го, жени"! Да те почерпя нещо, в очите твои пише, не ме разбирай грешно, държи ме от предишен (вирус) От чувствата менте, боли ме сърцето, да черпиш ли ме, какво пия ето (антибиотик) вижте го, жени, хубав е нали, направен да съсипва (COVID-19) Коментирай! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Първият,който направи меме с Емилия и винтоверта в Бригада нов дом, печели награда да му реагирам на всеки пост цяла седмица! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Всичко си е показала тя, просто не го разбирахме.. символика!!! #subliminalmesseges 5 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 преди 7 минути, retr0 каза: Не дразнете Джен, че пак ще пътува във времето, и ще ви стъжни живота. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Алкохолът убива коронавируса. Българите: 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари