Stela Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Тя нали винаги се прави на много отворена. Ами хайде този път в клипа да се целува с Роман и да му лиже потните зърна. После ще обясни, че е разкрепостена жена и няма задръжки в живота. Тя видя вече, че последната й песен с Манго Роман не се получи и сега може и да вземе мерки. Като нищо ще се мляска с него в опита си да има хит. Познаваме я и знаем, че нищо не я бърка. Виждали сме много неща от нея..😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 11 часа , presi_fen! каза: Пфф и къде са самостоялните и песни след като е певица на годината? А на твойта Пепа крадлата дека са и авторските хитове? Щото с такива кражби кат нейните, лесно се прави албум ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 А зашо Камелия я е срам да каже кавър и нарича новата си песен 'римейк' ? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 9 минути, Olay каза: А зашо Камелия я е срам да каже кавър и нарича новата си песен 'римейк' ? Много уместен въпрос! Чипровската врана е хитруша още от едно време, внимава как да си подбере думите манипулаторката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 "Само с теб" на Румяна ще е най-вероятно. Фокса ще гризка дръвцето, ако е така, защото ще му бъде напомнено какви тиради относно морала изписа за "римейка" на "Две очи разплакани", когато в нея поне участваше дъщерята на Румяна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Поздрав за @Starboy : ❤️ Koга ние ще имаме такава музика в чалгата! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Победителите на наградите на Folk+ Дебют на годината Лидия Кавър песен на годината Бони и Емир Джулович - Време е Прогрес Денис Теофиков Авторски принос към собствено си творчество Ваня за "Параноя" Баладичен хит на годината Роксана - Спомени Колаборация / трио / на годината Теди Александрова ft. Сашо Роман, DJ Ned - Най-боли ме Дискотечен хит на годината Теди Александрова ft. Сашо Роман, DJ Ned - Най-боли ме Дуетна песен на годината Емилия и Денис Теофиков - Акула/Тръгвай си Видеоклип на годината Емилия и Денис Теофиков - Акула/Тръгвай си / реж. Виктор Антонов Албум на годината Преслава - Да гори в любов Инстаграм идол на годината Галена / galena1 НАЙ-ДОБРО ИЗЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО Таня Маринова / 18г. телевизия "Планета" Песен на годината Преслава - Пиян Певец на годината Галин Певица на годината Галена 2 3 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Магда пееше хита й Тегля майни снощи на Фолк+ Awards 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 8 минути, Willy каза: Победителите на наградите на Folk+ Дебют на годината Лидия Кавър песен на годината Бони и Емир Джулович - Време е Прогрес Денис Теофиков Авторски принос към собствено си творчество Ваня за "Параноя" Баладичен хит на годината Роксана - Спомени Колаборация / трио / на годината Теди Александрова ft. Сашо Роман, DJ Ned - Най-боли ме Дискотечен хит на годината Теди Александрова ft. Сашо Роман, DJ Ned - Най-боли ме Дуетна песен на годината Емилия и Денис Теофиков - Акула/Тръгвай си Видеоклип на годината Емилия и Денис Теофиков - Акула/Тръгвай си / реж. Виктор Антонов Албум на годината Преслава - Да гори в любов Инстаграм идол на годината Галена / galena1 НАЙ-ДОБРО ИЗЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО Таня Маринова / 18г. телевизия "Планета" Песен на годината Преслава - Пиян Певец на годината Галин Певица на годината Галена Емииии, нито Галин заслужава Певец, нито Галена Певица. Баладичен хит е за Галена. Песен на годината не е на Преслава. "Най-боли ме" с 2 награди? Прогрес е за Малката, Певец е Теофиков. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Галена си е певица на годината. Артист, идол както искате я наречете. Коя друга имаше 4 тотално различни песни една от друга и всичките да са тотални хитове? Певец е за Теофиков. Галин като му гледам сторитата се е напикал от кеф. Даже е казал че това му е първата награда. Да се беше сетил защо му е първа и не я взимаше когато трябваше и да я беше споделил с Теофиков. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 5 часа , asylum каза: Емануела е певица на годината! Казах! много ме кефи тази песен. От любовта боли, при тебе май сърби,поредния кавал на кой ли не е дал? Не чувам страдаш ли по-силно говори че трона е висок, а ти си дроб, аре, дърпай! 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Ами точно най-важните (Певица и Певец) са незаслужени. Песен също, но там бяха само самостоятелни и няма как да бъде някой от дуетите, които са по-големи хитове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 минута, Willy каза: Галена си е певица на годината. Артист, идол както искате я наречете. Коя друга имаше 4 тотално различни песни една от друга и всичките да са тотални хитове? Певец е за Теофиков. Галин като му гледам сторитата се е напикал от кеф. Даже е казал че това му е първата награда. Да се беше сетил защо му е първа и не я взимаше когато трябваше и да я беше споделил с Теофиков. На последните награди нахокаха Преслава, че спечелила Певица без да е спечелила за най-добър албум, клип, песен или някоя друга награда. Тук положението е обратното 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 минута, Гальо каза: На последните награди нахокаха Преслава, че спечелила Певица без да е спечелила за най-добър албум, клип, песен или някоя друга награда. Тук положението е обратното Е оставаше и да не спечели албум. Пиян е най-големият самостоятелен хит и заслужено е взела песен. Галена също има самостоятелни хитове - Сърце и Паника, а Добре ли си е по-голям хит от Пиян. Тръгвай си и Акула са участвали като едно за клип и дует и там няма кой да ги бие сам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 24 минути, Donatella каза: много ме кефи тази песен. От любовта боли, при тебе май сърби,поредния кавал на кой ли не е дал? Не чувам страдаш ли по-силно говори че трона е висок, а ти си дроб, аре, дърпай! Уникално послание. Дано след време се изучава в училище. Радвам се за Галена, но Емануела заслужава най-много! Гъзарка спечелила ли е за клип барем? Иначе ми е все тая за наградите на някакъв си сайт, де 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Слушате ли хита ? Режете ли си вените ? Дай ми да имам очи, за всички други дай ми да няма сълзи от любовта с теб вече да не боли дай ми сърце да мога да обичам. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 28 минути, Donatella каза: Слушате ли хита ? Режете ли си вените ? Дай ми да имам очи, за всички други дай ми да няма сълзи от любовта с теб вече да не боли дай ми сърце да мога да обичам. В черно се обличам и съм полужива неуспешно се правя на щастлива чувството не знам дори как се нарича, но сърцето знам, че те обича. Любовта веднъж гори и не забравя после болен си, душата ти отравя белега стой вечно да напомня за любовта ни невъзможно. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Когато Илиян не беше противен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 2 часа , Willy каза: Победителите на наградите на Folk+ Дебют на годината Лидия Кавър песен на годината Бони и Емир Джулович - Време е Прогрес Малката Авторски принос към собствено си творчество Ваня за "Параноя" Баладичен хит на годината Роксана - Спомени Колаборация / трио / на годината Теди Александрова ft. Сашо Роман, DJ Ned - Най-боли ме Дискотечен хит на годината Теди Александрова ft. Сашо Роман, DJ Ned - Най-боли ме Дуетна песен на годината Емилия и Денис Теофиков - Акула/Тръгвай си Видеоклип на годината Емилия и Денис Теофиков - Акула/Тръгвай си / реж. Виктор Антонов Албум на годината Преслава - Да гори в любов Инстаграм идол на годината Галена / galena1 НАЙ-ДОБРО ИЗЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО Алисия / маскирания певец Песен на годината Преслава - Пиян Певец на годината Никой Певица на годината Емануела Така е по- добре! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Дано Башурка вече не е Башурка! Амин. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 На тия награди, кат гледам ка са ги раздали, мога да им кажа само 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 айде на купона ! давай, плюй ме, хайде, плюй ме. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Толкова са яки, много се надявам да пожънат успеха, който заслужават, права е да има най-накрая това самочувствие, въпреки че пак е плаха, все скромна. Хубаво е, че сега подготвят премиерата и в Румъния. За "Адреналина" пък нямах идея, че е била хит в още страни извън Румъния и България, Кости определено се е хванал за нея и ще иска да работят заедно, има още песни, дето се готвят. Явно и самите румънци много са я харесали, искаше ми се всичко това да получи повече отзвук в страната ни, защото заслужава. Иначе аз си чакам интервюто в Сигнал да видим какво ще каже за Пайнер, концерта, албума и т.н. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 3 часа , Гальо каза: На последните награди нахокаха Преслава, че спечелила Певица без да е спечелила за най-добър албум, клип, песен или някоя друга награда. Тук положението е обратното Много ясно ,че сега няма да го изтъкнат , 2019 си е на Преслава , но Галена и открадна статуетката макар , че си мисля ,че и тези награди са за всекиго по нещо. Но нека да се радват и постоянно да изтъкват тъпия дует “Добре ли си” за по-голям хит от “Пиян”. Дано догодина има статуетка за Дуетна певица на годината тогава Галена няма да има конкуренция заедно с Емилия и Алисия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 При връчването на "Дебют" за Лидия са пуснали предварително записано видео от нея с благодарности... 🤣 А можеше поне едни награди да минат без предварителни уговорки. Сигурно и всички други са си знаели какво ще вземат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари