Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Постнах го в Мемеандреа, ама да събере харесвания и тук. 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, xroflx9 каза: Целия форум е луд по Теофиков и Меди,а Слави и Боровинката по Емрах,а аз..аз слушам Джена и й се радвам на снимките от Виена.😞 Не само те. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Проблемът на "Гласът на България" е че нямат музикален продуцент зад себе си. Дават на победителите едни пари, и да се оправят. Я Графа покани някого в Monte Music, я не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 2 минути, Fast каза: Проблемът на "Гласът на България" е че нямат музикален продуцент зад себе си. Дават на победителите едни пари, и да се оправят. Я Графа покани някого в Monte Music, я не. Криско хареса Гери-Никол още от кастингите и след това започна да я продуцира. За мен в "Гласът" продукцията е на толкова ниско ниво, че не могат да се отличат талантите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 9 минути, Blueberry каза: Ваня не е безличница, тя я е написала тая яка песен. С А М А. Симпатична ми е на ниво Счети. Аз пък не можех да я понасям по форматите и много ме дразнеше. Най-вече в Х-фактор, понеже се опитваше да пее Ариана Гранде и направо ми развали песента. Кефех се като прочета хейт за нея Иии изведнъж излезе "Няма да ми мине" и се зарибих. Намери си нейното поприще. Между другото и Ариана безумно много ме дразнеше с първата си песен (която и тя самата мрази), с Problem чак ме зариби. Спомням си, че гледах Емил Конрад и той много й харесваше първия албум, а аз се чудех какво се кефи на тая пикла... little did I know... Грандето никога не ме е дразнила. Винаги ми е била симпатична особено сега когато намерих епизодите на Сам и Кет. Изгледах почти всички,които ги има качени някъде даже ти пратих един,на който буквално крещях от смях,но ти така и не каза дали му хвърли едно око.😁 Сега си спомням,че имаше една нейна песен,която много въртяха,а ме дразнеше много. "Focus" май се казваше. Отвратителна. Както съм казвал много мразя някои световни хитове да не ми харесват,а да ги скъсват от въртене. Единици са тези като "Old town road",които първоначално не ме кефят,а после ме зарибяват.😅 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 6 минути, Beat. каза: Постнах го в Мемеандреа, ама да събере харесвания и тук. Брутален портрет! По-късно ще се опитам да напрява меме за него,че сега уча за изпит.😒 Всеки почитател на Мемеандреа трябва да има такъв. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 @Blueberry @Fast ...и което е по-интересно - X factor не е имало от поне няколко години, а в това време "Гласът на България" върви без пропусната година и се предполага, че обира каймакът от талантливи хора и пак нищо не излиза от там. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 10 минути, xroflx9 каза: Грандето никога не ме е дразнила. Винаги ми е била симпатична особено сега когато намерих епизодите на Сам и Кет. Изгледах почти всички,които ги има качени някъде даже ти пратих един,на който буквално крещях от смях,но ти така и не каза дали му хвърли едно око.😁 Сега си спомням,че имаше една нейна песен,която много въртяха,а ме дразнеше много. "Focus" май се казваше. Отвратителна. Както съм казвал много мразя някои световни хитове да не ми харесват,а да ги скъсват от въртене. Единици са тези като "Old town road",които първоначално не ме кефят,а после ме зарибяват.😅 Много съм разсеяна тия дни, помня, че беше постнал нещо в Чат мания, но не съм го гледала. Кажи, ще се върна да го потърся Focus аз много я обичам, но Ариана и нея я шибна в небитието. Беше първи сингъл от Dangerous woman ерата, която тогава се казваше moonlight, но по някаква причина (май просто написването на по-добри песни) промениха концепцията и Focus отпадна изобщо от албума. Та от много мислене, накрая пуснаха албума заедно с този на Дрейк, който имаше 2 ултрахита преди пускането му, та не можа да види номер 1. Което ме кара да се замисля, че нашите певачки страдат от нулева креативност по отношение на кариерното си развитие. Да има там нещо, с което да гърмят по дискотеките и това е. Може би само Галена вкарва повечко мисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 7 минути, Blueberry каза: Може би само Галена вкарва повечко мисъл. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 12 минути, Blueberry каза: Много съм разсеяна тия дни, помня, че беше постнал нещо в Чат мания, но не съм го гледала. Кажи, ще се върна да го потърся Focus аз много я обичам, но Ариана и нея я шибна в небитието. Беше първи сингъл от Dangerous woman ерата, която тогава се казваше moonlight, но по някаква причина (май просто написването на по-добри песни) промениха концепцията и Focus отпадна изобщо от албума. Та от много мислене, накрая пуснаха албума заедно с този на Дрейк, който имаше 2 ултрахита преди пускането му, та не можа да види номер 1. Което ме кара да се замисля, че нашите певачки страдат от нулева креативност по отношение на кариерното си развитие. Да има там нещо, с което да гърмят по дискотеките и това е. Може би само Галена вкарва повечко мисъл. Ето го. Накрая когато я бият с розовата играчка крещя.🤣 https://www.vbox7.com/play:13966d4afa Не знам за Галена,но съдбата ми го върна защото се подигравах на Емилия,че е счетоводителка. Сега аз цял ден уча по счетоводство и в главата са ми само счетоводни баланси,активи,пасиви и тн.😴 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час, Fast каза: Проблемът на "Гласът на България" е че нямат музикален продуцент зад себе си. Дават на победителите едни пари, и да се оправят. Я Графа покани някого в Monte Music, я не. Щом и VenZy се е изнизал от Монте, смятай колко Графа е в състояние да налага звезди към днешна дата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 ТОП 10 СЛЕДВАНИ ПЕВИЦИ Коментарите за тях: 10. Емилия - „Променила е стайлинга си, вече танцува по участия” - „Няма една гола снимка” - „Чат-пат влизам в профила на Галена, защото нейния е наистина много добър.” 9. Емануела - „Има перверзен поглед, една от хубавите певици” - „Профилът й е… интересен за някои хора" - За разлика от други си слага всичките снимки без фотошоп" - Имала много „мъдрости” под снимки заради бившите й (Глория с която бяха във Вип Брадър пак си я оплю) 7. Алисия - „Няма нещо скандално, няма нещо прекалено” - „Не обича да се смее” 5. Андреа - „Каква е тази поза – ще ака ли, ще ражда ли” - „Има известно напрежение в лицето й” - „Не изглежда на живо така, както в Instagram” 3. Галена - „Всяка снимка е като за влог” - „Прави доста промени на визията си” - „Видяно е всичко от нея и пак изненадва” - Участва в каузи като тази за гей парада 1. Преслава - „Преслава!? Ти да видиш” - „Преслава? Да бе!” - „Не изпъква с нещо кой знае какво, но е близка до народа и хората я харесват” - „Кефи ме, сладка е, снима си детенцето” - „Излиза със семпла рокля, изпява си хитовете. Просто Господ те е цунал и това в крайна сметка е късмет" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 СЪрбите се чудят как може да пее толкова фалшиво в коментарите. Peva ko da ti je slon prdnuo u uho Bole me usi Popucase mi prozori, ovo samo za gledanje dobro 😂 Koja razlika kad peva onde u albumu Uzas Katastrofa glas,,, toa e ne e vo studio da i go sredat glasot.. KATASTROFA.... ja rasipuva samo pesnata. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. pechenko Публикувано Януари 19 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 19 11 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 3 минути, pechenko каза: И сама си е харесала коментара 🤣 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 "Луда по тебе" е пример, че когато пееш за най-чистите и искрени чувства в живота, публиката може да ти прости бездарието. На пръв поглед странно, но наистина не са много песните, в които лирическият герой е толкова самоотвержен и влюбен без да си реже вените. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 49 минути, pechenko каза: Хахаха браво на Райна. Супер ги е наредила. Евала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 1 час, pechenko каза: о май гад ???? това истина ли е 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Райнето в случая е права и я разбирам какво иска да каже, просто не си подбира думите. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 19 часа , Willy каза: @SG @Slavi коментирайте че дуета на двете приятелки влиза в топ 100 на дневният чарт на Popnable, а тази година стават 5 години от премиерата. Галче истинска кралица на задържали песни. В топ 100 е с: 2 клипа на Ламбо, Добре ли си, Паника, Феноменален, В твоите очи. Приятелка 2 е само с Така ни се пада и Пиян. Треперя до момента, в който ще оглави планетиния канал. Най добрата песен за това десетилетие. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 преди 36 минути, Willy каза: Райнето в случая е права и я разбирам какво иска да каже, просто не си подбира думите. 38-м... майкооо 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 38-м Тридесет и осемм? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Райнето е пълно куку руко. Много е зле тая жена, първо обиди Камелия без нищо да й е направила. Оная баба квато е комплексарка на тема години сега като я подпука, Райна Лайна бял ден няма да види. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 И да, на 38 си леличка, особено за някой на 0-16 години. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Според попнейбъл за вчера “Гъзарка” има 50К от двата клипа. После не била хит, доста добре си върви 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари