xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 3 минути, Blueberry каза: Яснооо, аз го разбирах "много късно някак си - само мой целия", а то си е "много късно някак - си само мой целия" и така има смисъл Тцтц,мръсница!! Моля,някой да пише в чата за да си постна любимата песен в момента!! Не обичам да правя двойни постове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 8 минути, xroflx9 каза: Тцтц,мръсница!! Моля,някой да пише в чата за да си постна любимата песен в момента!! Не обичам да правя двойни постове. Даже не разбирам кое е мръсното, толкова съм спряла :DDD Джулия е била симпатична преди, кога стана толкова безлична. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 5 минути, Blueberry каза: Даже не разбирам кое е мръсното, толкова съм спряла :DDD Джулия е била симпатична преди, кога стана толкова безлична. "...само мой целия.."*патладжан* Или ти си спряла или аз съм загорял.🤯 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Моята най-добра приятелка беше на екскурзия в Мексико заедно с Майки на Деси Слава и най-добрият приятел на Галена и тази вечер очаквам да ми разкаже малко истории директно от кухнята. Единственото, което ми подшушна е, че са били компания, изцяло съставена от гейове и лесбийки. Честито на наша Фатме. Надявам се когато настъпи денят ”out of closet” за Майки тя да го преживее. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 26 минути, Амброжка. каза: Моята най-добра приятелка беше на екскурзия в Мексико заедно с Майки на Деси Слава и най-добрият приятел на Галена и тази вечер очаквам да ми разкаже малко истории директно от кухнята. Единственото, което ми подшушна е, че са били компания, изцяло съставена от гейове и лесбийки. Честито на наша Фатме. Надявам се когато настъпи денят ”out of closet” за Майки тя да го преживее. А толкова се надявах Майки скоро да я изненада с някое внуче, което да я вдъхнови за нови прекрасни творби като Да вдигнем шум. Ще чакаме явно Борис. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Баща ми за Коце при Цитиридис: Как може така да пие пред цяла България, защо викал на Цитиридис братле, защо бил така облечен. Пък аз му отвърнах, че Коце е приятелски настроен към всеки и той си е забавен и земен. Ама той какво толкова му харесваш. Аз му викам; гледай какъв е готин само, страхотен е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 2 часа , Амброжка. каза: Моята най-добра приятелка беше на екскурзия в Мексико заедно с Майки на Деси Слава и най-добрият приятел на Галена и тази вечер очаквам да ми разкаже малко истории директно от кухнята. Единственото, което ми подшушна е, че са били компания, изцяло съставена от гейове и лесбийки. Честито на наша Фатме. Надявам се когато настъпи денят ”out of closet” за Майки тя да го преживее. Едва ли ще го приеме тежко. https://signal.bg/песен-на-десислава-става-химн-на-гей-па/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Сега разбрах защо е бил в Турция Галин с нов фейс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 4 часа , SG каза: А толкова се надявах Майки скоро да я изненада с някое внуче, което да я вдъхнови за нови прекрасни творби като Да вдигнем шум. Ще чакаме явно Борис. Кой знае на какви неща се е нагледал от ранна възраст покрай похотливата Деса. Не бих се изненадал, ако е имало дълбоко въздействие върху психиката му. преди 2 часа , zai4eto82 каза: Баща ми за Коце при Цитиридис: Как може така да пие пред цяла България, защо викал на Цитиридис братле, защо бил така облечен. Пък аз му отвърнах, че Коце е приятелски настроен към всеки и той си е забавен и земен. Ама той какво толкова му харесваш. Аз му викам; гледай какъв е готин само, страхотен е. Ако бях баща ти досега да си се изнесла. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 1 час, Donatella каза: Сега разбрах защо е бил в Турция Галин с нов фейс ОК, тука вече е отвратителен. Изобщо няма представа кога да спре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 4 минути, DarkChild каза: ОК, тука вече е отвратителен. Изобщо няма представа кога да спре. Ми мацка е бе, знаеш ги кви са плеймейтките. Докат не сложат триста кила силикон в циците не мирясват. И той иска да е Галена, да си хване готин мъж, да стане от селска пуйка - готина мадама, да носи рокли на всерсаче, да го порят в ламборгини. Такива неща, тя затова Галинка заряза УНСС, защото е разбрала как се успява в живота - с физически, не с психически ресурс. Затова работи там. МАЦКА СИ МА ГАЛИНЕ, МАЦКА СИ! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Ми мацка е бе, знаеш ги кви са плеймейтките. Докат не сложат триста кила силикон в циците не мирясват. И той иска да е Галена, да си хване готин мъж, да стане от селска пуйка - готина мадама, да носи рокли на всерсаче, да го порят в ламборгини. Такива неща, тя затова Галинка заряза УНСС, защото е разбрала как се успява в живота - с физически, не с психически ресурс. Затова работи там. МАЦКА СИ МА ГАЛИНЕ, МАЦКА СИ! Ама не е ли готинко как реди флоп след флоп? Чакам този момент от 6-7 години вече.❤ 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 7 часа , xroflx9 каза: Ама не е ли готинко как реди флоп след флоп? Чакам този момент от 6-7 години вече.❤ I love it ❤️ Тая долна пачавретина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 7 часа , DarkChild каза: Кой знае на какви неща се е нагледал от ранна възраст покрай похотливата Деса. Не бих се изненадал, ако е имало дълбоко въздействие върху психиката му. Късметлия е, че е израсъл в музикална и креативна среда, която поощрява отвореност и приемственост. "Нормалните" семейства, особено в малките градове, втълпяват на различните си деца си чувство за вина, за това което са заради предразсъдъци или крайна религиозност и това ги обърква в живота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 7 часа , WindWalkerMonk каза: Ми мацка е бе, знаеш ги кви са плеймейтките. Докат не сложат триста кила силикон в циците не мирясват. И той иска да е Галена, да си хване готин мъж, да стане от селска пуйка - готина мадама, да носи рокли на всерсаче, да го порят в ламборгини. Такива неща, тя затова Галинка заряза УНСС, защото е разбрала как се успява в живота - с физически, не с психически ресурс. Затова работи там. МАЦКА СИ МА ГАЛИНЕ, МАЦКА СИ! Не виждам нищо лошо и срамно един мъж да се поддържа, и поправя несъвършенства си, щом има желанието и възможността. Навлязохме в ново десетилетие. Зарежете тези тъпи стереотипи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 минута, Fast каза: Не виждам нищо лошо и срамно един мъж да се поддържа, и поправя несъвършенства си, щом има желанието и възможността. Навлязохме в ново десетилетие. Зарежете тези тъпи стереотипи. Той не се поддържа, той се прави на мацка. Едно беше да оправи някои неща, съвсем друго да се направи новата Моника Валериева или ква беше Лозанова. То мечтата му е да е тях де. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 И мен не ме кефи на последните снимки вече, за какво не знаят кога да спрат. Дано е само излязъл така от самото си изражение, устата вече гони на Мария тази... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 24 минути, WindWalkerMonk каза: Той не се поддържа, той се прави на мацка. Едно беше да оправи някои неща, съвсем друго да се направи новата Моника Валериева или ква беше Лозанова. То мечтата му е да е тях де. Щом това го прави щастлив, не мога да съдя личния му избор. За известните личностни е почти невъзможно да не се вкопчат във всяко малко тяхно несъвършенство, и докато не ги оправят, страдат отвътре. Така че е по-добре да си направи хиляда операции, отколкото да бъде мразеща себе си развалина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 18 минути, Fast каза: Щом това го прави щастлив, не мога да съдя личния му избор. За известните личностни е почти невъзможно да не се вкопчат във всяко малко тяхно несъвършенство, и докато не ги оправят, страдат отвътре. Така че е по-добре да си направи хиляда операции, отколкото да бъде мразеща себе си развалина. Кефи ме как уж коментираш някой друг, а пак защитаваш клетото Преси. То милото толкова е страдало заради несъвършенствата си, че от мразеща себе си развалина, се превърна в подигравана от всички развалина. P.S.: "Поздравявам ви и с оригинала! " 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 През 2005 всички си мислеха, че Глория си е вадила ребра и си е удължавала краката - митове, които и до днес битуват - и това се смяташе за позорно тогава. Днес, ако не се обезобразиш поне веднъж, си "мразеща себе си развалина" - егати света! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 46 минути, plambata каза: Кефи ме как уж коментираш някой друг, а пак защитаваш клетото Преси. То милото толкова е страдало заради несъвършенствата си, че от мразеща себе си развалина, се превърна в подигравана от всички развалина. "Поздравявам ви и с оригинала! "💙 Стига сте ми слагали Преслава в устата. Почва да става досадно. Знаеш ли колко народ по света се самоубиват от тежка депресия и себе-омраза, защото не са имали финансовата или физическата възможността да си коригират част от тялото, заради която са съдени от околните им? Същото се отнася и за пълните хора поради болест/прием на лекарства, които и да искат не могат да бъдат фиданки. Не всички хора са надарени с психика от бетон, и преживяват грубия език към тях. Надявам се никой от вас да не изпада в подобни състояния. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 9 минути, Fast каза: Стига сте ми слагали Преслава в устата. Почва да става досадно. Знаеш ли колко народ по света се самоубиват от тежка депресия и себе-омраза, защото не са имали финансовата или физическата възможността да си коригират част от тялото, заради която са съдени от околните им? Същото се отнася и за пълните хора поради болест/прием на лекарства, които и да искат не могат да бъдат фиданки. Не всички хора са надарени с психика от бетон, и преживят всичко. Надявам се никой от вас да не изпада в подобни състояния. Честно на теб ти има нещо Потърси специалист 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 5 минути, THE IIconic каза: Честно на теб ти има нещо Потърси специалист Това са напълно реални проблеми, а ти вместо да си поредния "доктор" поставящ ми несъществуващи диагнози, се замисли над тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 38 минути, Fast каза: Стига сте ми слагали Преслава в устата. Почва да става досадно. Знаеш ли колко народ по света се самоубиват от тежка депресия и себе-омраза, защото не са имали финансовата или физическата възможността да си коригират част от тялото, заради която са съдени от околните им? Същото се отнася и за пълните хора поради болест/прием на лекарства, които и да искат не могат да бъдат фиданки. Не всички хора са надарени с психика от бетон, и преживят грубия език към тях. Надявам се никой от вас да не изпада в подобни състояния. Това може да е така, но при Галин е болест да се оперира. Само патката не знам дали си е удължил, то не бяха силикони, скули, повдигане на веждите, брада. Верно е, че е бъкан с комплекси и 10 санта уй, а и от това, че го праскат и го бяха заснели, ма вместо да се замисли и да напраи адекватни неща, той курвува и прави интриги. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Това може да е така, но при Галин е болест да се оперира. Само патката не знам дали си е удължил, то не бяха силикони, скули, повдигане на веждите, брада. Верно е, че е бъкан с комплекси и 10 санта уй, а и от това, че го праскат и го бяха заснели, ма вместо да се замисли и да напраи адекватни неща, той курвува и прави интриги. Вика "10 санта уй" 😂😂😂 Шулевна ще ме умориш. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари