Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Сега осъзнах, че Клеа така и не издаде песента си със Зоя през февруари, въпреки че беше обещала и че двете я тийзват още от януари<_<. Новите ми любимки нещо се опитват да ме разочароват напоследък, накрая ще ме принудят даже да извърша немислимото и да се върна към Фатмагюл.

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Амброжка. каза:

Кадър от новото видео на Ивета Костова. Изглежда много шик с тези розови пайетки. 

7ED37E95-93A7-426B-BF36-D9F3F0670CAF.jpeg

"Анцуг с обици и токчета". Пак копирата от най-голямата балканска звезда!

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Blueberry каза:

Ох Андреа смаза - питали са я да покаже снимки от ученическите си години и тя качи доста, като всички ги е фотошопнала - къде носа, къде си е уголемила гърдите, къде си е замазвала лицето и си е добавяла грим :roll1: 

Тази жена е ходещ бисер! 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 21 часа , presi_fen! каза:

Валя с “Пиле мое” пак не е включена.

Валя я няма, защото  Валя не е глупава като другите и е продуцент на всички нейни песни след 2008г. И Пайнер за да я издадът, излъчват и каквото й да е с нея, трябва да получат нейното съгласие, защото тя си държи правата на продукцията. Докато всички други певици, плащат собствени пари, а правата ги държи чичо Митко...Дали е глупава Валя? А? 
Якото е, че Емануелчето е там с няколко песни- скоро чакам хит от нея!!!! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, Амброжка. каза:

Кадър от новото видео на Ивета Костова. Изглежда много шик с тези розови пайетки. 

7ED37E95-93A7-426B-BF36-D9F3F0670CAF.jpeg

Супер яката. Дали е случайност, че реши да пуска клип точно когато се чудих дали да не сменям новите любимки с праисторически? :D

Сподели в други сайтове

Имам един въпрос! Защо при участия на Галена, снимки от фотограф на заведението не се използват, а само от Виктория? Ясно е, че яко я маже и обработва после, но дали Галчето забранява да я снимат? Някой нещо знае ли?

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, SG каза:

Супер яката. Дали е случайност, че реши да пуска клип точно когато се чудих дали да не сменям новите любимки с праисторически? :D

Е тя любимка номер 1 винаги ще си остане Деска. Всичко друго ще е едно стъпало по-надолу, включително и Ивета. :beware_mods:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Амброжка. каза:

Е тя любимка номер 1 винаги ще си остане Деска. Всичко друго ще е едно стъпало по-надолу, включително и Ивета. :beware_mods:

Абе да ти кажа от Деската се чувствам все по-отдалечен, губи ме. Не е изключено действително да я сменя с Лидия скоро, макар така да рискувам да бъда пратен в концлагер ако после я изоставя и нея. Та, по тази логика не е изключено и Ивета да ми се издигне повечко със следващите 2-3 проекта и да е вместо Лиди. А Деската както е тръгнала вече почти не я чувствам като опция...🙁 По някакъв навик ще стои някъде там отстрани, но няма да я чувствам като нещо основно...

• Haha 2
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, SG каза:

Абе да ти кажа от Деската се чувствам все по-отдалечен, губи ме. Не е изключено действително да я сменя с Лидия скоро, макар така да рискувам да бъда пратен в концлагер ако после я изоставя и нея. Та, по тази логика не е изключено и Ивета да ми се издигне повечко със следващите 2-3 проекта и да е вместо Лиди. А Деската както е тръгнала вече почти не я чувствам като опция...🙁 По някакъв навик ще стои някъде там отстрани, но няма да я чувствам като нещо основно...

Този пост ми разби сърцето... Ето ти една здрава основа, която да те доближи до тази Деси Слава, която всички обичаме!

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

• Love 3

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Амброжка. каза:

Този пост ми разби сърцето... Ето ти една здрава основа, която да те доближи до тази Деси Слава, която всички обичаме!

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

Прекрасни са, но там е и въпроса- няма я тази Десислава. Може би основната причина да се отдръпвам от нея е неприятния факт, че Фокси е на път да се окаже прав колко е фалшив целият й този образ, който ни поднасяше в годините, в които печелеше от нас. А сега, когато парата е основно в дискотеките и няма дори и награди, които да й се дават за различните проекти, показа каква си е по душа- стандартна чалгарка. Да й беше останал поне гласа, с който толкова я превъзхвалявахме над другите, а тя и него не пощади. 

Много ми се иска някой ден да бъда опроверган от самата нея, но с всяка следваща песен осъзнавам все повече, че нещата съвсем не вървят натам.

• Like 1
  • Sad 2
Сподели в други сайтове

Тези дни съм на вълна Цура Янева и осъзнавам какви брутални песни е правила през годините - “За контакти”, “По-страшно”, “Мога пак”, Притеснявай ме”, “Влез” и още безброй... Може в душата да е боклук, ама музикалния и нюх е страшно добър! Насъбрала е голям набор от музикантски, стойностни парчета и ще е хубаво отново да направи едно концертче в някоя по-малка зала и да изпее най-доброто от годините с бенд. Има ресурсите и времето, не ми е ясно какво чака. Тъкмо сега ще пуска нов диск и може да съчетае нещата много добре - 50% нови песни + 50% утвърдени хитове с нови аранжименти примерно. Няма да и се отрази зле малко повече публичност.

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

• Willy unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...