Kriminal Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Андреа стана топ тема в сръбския туитър. Не ме обвинявайте мен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 Преслава плаче! Хирург превърна Луна в момиче! (зрители на „Капките“ очаровани от промяната) https://show.bg/2020/02/28/преслава-плачи-хирург-превърна-луна-в/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Луна наистина изглежда много добре в последно време. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Песента на кралицата Лидия 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 преди 22 минути, Beat. каза: Песента на кралицата Лидия Оригинала е на Деспина Ванди ( 1997 ) На Хайфа е от 2005 година Имаме и БГ версия: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Галин ще има макс 2.3М за месец. Честито за провала! 🥳 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Някой беше коментирал под снимката на Галена - чалга :) и три пендела. Тя го е изтрила мизерницата. Защо ? Да не би да е излъгал човека ??? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Някой беше коментирал под снимката на Галена - чалга и три пендела. Тя го е изтрила мизерницата. Защо ? Да не би да е излъгал човека ??? Защо реши, че Галена го е изтрила? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 Лидия е качила стори от Истанбул Да запоним с хубаво стария клюн и да приготвим хейта за новия 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 6 минути, WindWalkerMonk каза: Някой беше коментирал под снимката на Галена - чалга и три пендела. Тя го е изтрила мизерницата. Защо ? Да не би да е излъгал човека ??? В случая е права, какво значи чалга, предполагам става въпрос за снимката от Златна игла. Галена изглежда точно обратното на чалга на нея и дрехите са супер, много ме дразни като ми запишат така с клишета сякаш те са постигнали нещо изобщо. И това е масово, дори не се е поинтересувал сигурно коментиращия какво е Beyond, всичко им е чалга на някои. Ако беше някоя от Михаелите или Мария Илиева, бяха да залеят с похвали и т.н. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 От 19.02.2020 г. от 17:55, Donatella каза: айде на купона ! давай, плюй ме, хайде, плюй ме. Кой е админа на тази страница? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 28 минути, Olay каза: Защо реши, че Галена го е изтрила? Кой и да го е. В смисъл, хората имат право на мнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Кой и да го е. В смисъл, хората имат право на мнение. Пепа Джексъна, Алоха мюзик не харесват това 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ужасен нос …супер неестествен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 47 минути, Born to Die каза: В случая е права, какво значи чалга, предполагам става въпрос за снимката от Златна игла. Галена изглежда точно обратното на чалга на нея и дрехите са супер, много ме дразни като ми запишат така с клишета сякаш те са постигнали нещо изобщо. И това е масово, дори не се е поинтересувал сигурно коментиращия какво е Beyond, всичко им е чалга на някои. Ако беше някоя от Михаелите или Мария Илиева, бяха да залеят с похвали и т.н. Не видам никакви Михаели или Марии тук Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Защо не коментирате попаджиите ? нямат един пукнат Хит ! 1.96 млн за 1 МЕСЕЦ !!! Абсолютно дъно... 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 46 минути, WindWalkerMonk каза: Кой и да го е. В смисъл, хората имат право на мнение. Да обиждаш не е изразяване на 'мнение'. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 22 минути, Donatella каза: Защо не коментирате попаджиите ? нямат един пукнат Хит ! 1.96 млн за 1 МЕСЕЦ !!! Абсолютно дъно... Не са ли 2 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Любимото ми парче засега за тази година.Толкова е силна,а толкова малко я оцениха...Срамота са тези гледания за такава песен. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 1 час , Willy каза: Галин ще има макс 2.3М за месец. Честито за провала! 🥳 Докато беше фен на Галена и я споменаваше в песните си кариерата му беше по-успешна. 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 27 минути, Olay каза: Не са ли 2 месеца. олееееееееееееее дааааааааааааааа. още по зле 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 1 час, Donatella каза: Ужасен нос …супер неестествен На мен пък вече ми харесва. В Пиян си беше баш като извънземното, да. Не знам дали се научиха да я гримират, дали просто се дооформи или какво, но определено не е като в началото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари