Starboy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не бях слушал чалга силно и асимилирано от буквално над 5 месеца, тази вечер се завърнах ударно с хитове! Много ме изкефи Ламбото, сега пея акапела с цяло гърло този хит: 2 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Джена: 2019-та отнесе ненужните хора със замах Инстаграмът на Андреа: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Откакто Преслава се обезобрази, а кариерата и загуби сериозният си блясък тук е някаква истерия да се докаже, че всички са маскари и дебили като нея. Е, не са пичове. И дойде времето без Пайнер, телевизия и жокери от студиото да се прави кариера. Да ви успокоя за още нещо. Галена се справя по-добре от нея на 15-та година и това ще става все по-очевидно. п.п. Иначе, даже аз харесвам последната и добра песен - "Изтрезняваш ли", но дотам.... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Няма лъжа и на мен ми е голям guilty pleasure Ламбото. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 3 минути, xroflx9 каза: Няма лъжа и на мен ми е голям guilty pleasure Ламбото. Хич не ми е гилти плежър, като я надуя само чакам някой да се възпротиви, за да го нахендря как няма вкус за стойностното, и че нищо не разбира от музика! 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Андреа също ли ще си сменя носа? 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Март 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 10 Никой: Преслава под снимките на всяка чалга изтривалка: 😍😍 12 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Грами академията: И песен на година е Bad Guy! "Горкото момиче": 1 7 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 18 минути, foxy_vd каза: Ама какво толкова сте се загрижили за някакви талантливи деца, които им се дава шанс в "Гласът на България"? Нали масово тук харесвате простотията измислена за да унижи и компрометира звездите наречена "Като две капки вода"? И откъде накъде от Камелия ще се изисква да дава специални бонуси на кандидати за слава само защото са се явили с песен на Преслава? Не го изискваме. И за нея, и за момичето би било от полза да й се изгради някаква кариера. Ако завърши в Монте мюзик до никъде няма да стигне, а от друга страна Kams production може да направи крачка напред ако продуцира млади таланти. Но стига сме говорили за новобранки и счетоводителки... Я си кажи професионалното мнение за настоящото при най-любимата ти от всички, понастоящем наричана в средите Мечешкия глас на поп-фолка? След раждането го удари мързеливата и 2 години пускаше по 1-2 песни на година, но точно след като мина месеца, в който трябваше да преподпише с Пайнер (ноември) изведнъж за нула време издаде песен с хубав клип, после още една песен, междувременно пое участия през януари както никога досега, а преди дни й дадоха титлата Най-харесвана певица... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Андреа: Пловдив благодаря на всички беше страхотно парти Пунктуацията: 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 3 минути, Beat. каза: Андреа също ли ще си сменя носа? За Андреа са само две емотиконките, а за Лидия бяха 3. Значи най-много Анди да си сменя само едната половина. 1 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Току що, SG каза: За Андреа са само две емотиконките, а за Лидия бяха 3. Ами не вижда нов нос на снимката, за какво й е да слага повече? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Андреа: Пловдив благодаря на всички беше страхотно парти Учителка по Български език и литетатура: 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Според мен всичко около коронавируса е преувеличено, за да отвлекат вниманието ни от Тото. 8 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Ама вие наистина ли се впечатлявате от това "Най-харесвана певица"? Дайте по-сериозно, чалгата е в ледена епоха. Все едно пандемия като корона вирус я е ударила. Не виждате ли, че нашите композитори са се бъгнали, а големи балкански хитове, които да се кавърдисат има все по-малко? Щом наложницата на брат Динев от Свети влас стана звезда в чалгата, значи нещата няма как да се размръзят. п.п. Истерията "корона вирус" в България е само заради "Барселонагейт". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 2 минути, Starboy каза: Според мен всичко около коронавируса е преувеличено, за да отвлекат вниманието ни от Тото. Аз реагирайки със смях защото се очаква забавно меме от теб, въпреки че точно това не го разбирам: 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 52 минути, foxy_vd каза: От снимката разбираме и виждаме, че има един много щастлив там. Това е Емилия. Виждаме един леко не на място и даже малко срамежлив. Това е Башур. И след това виждаме онова, което видяхме преди доста години, когато излезе клипчето от ваната на Галена. В смисъл, във ваната е Галена, а 5000 интервюта даде Камелия. Та когато в този бизнес някоя не може да се оправи с медиите обикновено посочва Камелия и натам тя да се оправя. Разликата при днешната конфузна ситуация, в която изпадна сериозен мъж като Башур, който преди месец разкара една не много умна женица като Емилия, но вероятно заради някакви чувства сега и е простил малоумната постъпка му се е отпечатала на снимката, с онази история на Галена няма. А Емка е супер щастлива, защото и се размина поредната необмислена постъпка и за да придаде сериозна нотка на това е поканила на официална вечеря със задължителна снимка онази, която обикновено адвокатства в медиите на палави колежки, които са оплескали работата... Много ме кефи как хората вярват в абсолютно всяко пародие на статия в "Блиц", "ХотАрена" и подобните му "издания" за евентуален рожден ден, кой бил присъствал, кой не бил, това ли е причина за раздялата (въпреки, че такава после се оказва, че нямало). В момента, в който обаче трябва да се оправдае причината да я няма тази раздяла се използва израза "вероятно заради някакви чувства". 🤦♂️ Между другото... по справка в интернет, Коко Динев има рожден ден на 12.02. Ако Емилия е присъствала и се е разделила с мъжа си след това, кога успяха да се сдобрят още до 14.02, когато демонстираха любов в социалните мрежи. Или той със закъснение й се разсърди, изгони я някъде след това около 20-ти и тя вече на 24-ти излезе в национален ефир и отрече всичко това! Или тя излъга в национален ефир, знаейки, че той гледа. И още нещо ми е любопитно... Предишния път, когато се бяха снимали пак четиримата на един рожден ден на Жорш Башур, тогава Камелия каква роля имаше и какво трябваше да оправдава в медиите тогава? Сигурно първата им раздяла, когато Башур е зарязал Емилия, защото тя е била и на неговия рожден ден? 😆 Айде като пишем нещо, да мислим малко преди това. Много сме силни да анализираме 20 години продажби, турнета, спонсори, хонорари, награди и какво ли не, ама източниците ни "Блиц" и "ПИК"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Милички,престанете със Счетоводителката. Отивайте да учите новата хореография на Сен Тропе от прекрасната и мила Андреа. 4 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 1 минута, retr0 каза: Аз реагирайки със смях защото се очаква забавно меме от теб, въпреки че точно това не го разбирам: Назад си с материала, мило. Отивай в раздела 18+, за да наваксаш мигом! Въпреки, че материала не е много голям - буквално и преносно казано. 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 14 минути, Beat. каза: Ами не вижда нов нос на снимката, за какво й е да слага повече? То и нейния нос някои твърдят, че не го виждат, но й пращат много повече от две или три. преди 8 минути, foxy_vd каза: Ама вие наистина ли се впечатлявате от това "Най-харесвана певица"? Дайте по-сериозно, чалгата е в ледена епоха. Все едно от пандемия като корона вирус я е ударила. Не виждате ли, че нашите композитори са се бъгнали, а големи балкански хитове, които да се кавърдисат има все по-малко? Щом наложницата на брат Динев от Свети влас стана звезда в чалгата, значи нещата няма как да се размръзят. Ние не знам дали се впечатляваме толкова, но желаещите за слава в Пайнер наистина още са в Ледената епоха в това отношение и за тях всяка статуетка или подобие на статуетка навярно е нещо голямо дори и към 2020 (Анелия сигурно плаче някъде). Та, в този ред на мисли, всичко изредено за общата ни любимка е доста интересно, погледнато в цялостност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 35 минути, foxy_vd каза: Ама какво толкова сте се загрижили за някакви талантливи деца, които им се дава шанс в "Гласът на България"? Нали масово тук харесвате простотията измислена за да унижи и компрометира звездите наречена "Като две капки вода"? И откъде накъде от Камелия ще се изисква да дава специални бонуси на кандидати за слава само защото са се явили с песен на Преслава? Защото ти навремето критикуваше тези формати, че не създават никакви звезди. Откакто Камелия е там и естествено пак не са създали никого, изведнъж това не е никакъв проблем. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Разбирам раздразнението в почитателите на изпълнители от старата генерация, които са предизвикани от целенасочените ми писания за последната инстанция и звезда №1 в чалгата днес, през март 2020. Но единственото, което в момента може да се направи срещу "коронавирусът от Чипровци" е да не му се мяркаш на пътя. Гази като валяк цинкова кофа и няма как да се спре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 преди 9 минути, foxy_vd каза: п.п. Истерията "корона вирус" в България е само заради "Барселонагейт". Така е. Целият свят е на крака заради Барселонагейт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Аз, възмущавайки се, че някой в самолета за полета ми до Китай, който ми е струвал 7.50, кашля: 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Андреа да възроди песните на Азис с подходящи ефектни хеографии в клиповете 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари