asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, THE IIconic каза: @asylum надявам се че Клеа и Зоя ще ми направят подарък за РД и ще пуснат хита на 09.02 Дано Клеа шитне в последния момент Зоя и покани Хабиби на нейно място. Но най-вероятно Зоя поръчва музиката и кани Клеа, за да си гарантира хит. Клеа е като Алисия. 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, asylum каза: Дано Клеа шитне в последния момент Зоя и покани Хабиби на нейно място. Но най-вероятно Зоя поръчва музиката и кани Клеа, за да си гарантира хит. Клеа е като Алисия. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, THE IIconic каза: Още като излезше Шефката, в коментари я сравняваха с Глория, а тя доказа височайшието си, когато те блокира без причина! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, asylum каза: Дано Клеа шитне в последния момент Зоя и покани Хабиби на нейно място. Но най-вероятно Зоя поръчва музиката и кани Клеа, за да си гарантира хит. Клеа е като Алисия. Човек, не е забавно вече. 2 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, asylum каза: Още като излезше Шефката, в коментари я сравняваха с Глория, а тя доказа височайшието си, когато те блокира без причина! Скандална постъпка! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, omline каза: Човек, не е забавно вече. https://www.vbox7.com/play:3db5930faf А трябва ли да е забавно? Яд те е, че все още е актуална с един хит? Приготви се за втория! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, omline каза: Човек, не е забавно вече. А кое ви е забавно ваше величество? Кажете! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Това обложката за дебютната КНИГА на Клеа ли е? Доста прилича 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Клеа- бъдещата Глория! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Току що, asylum каза: Това обложката за дебютната КНИГА на Клеа ли е? Доста прилича Автобиографична? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, THE IIconic каза: Клеа - коя беше Глория? 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, THE IIconic каза: Автобиографична? Дано да оповести истории от задкулисието на Бар Рио - доста кирливи ризи е видяла там. Нека втората част след 30 години бъде автобиографична - дотогава да си остане загадка особата й 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 @WindWalkerMonk ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, asylum каза: Дано да оповести истории от задкулисието на Бар Рио - доста кирливи ризи е видяла там. Нека втората част след 30 години бъде автобиографична - дотогава да си остане загадка особата й Аз от там познавам една Жана! Беше ми колежка на морето. Голяма параспурка! Трябва да я питам дали е ходила в Бар Рио 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 4 минути, THE IIconic каза: Аз от там познавам една Жана! Беше ми колежка на морето. Голяма параспурка! Трябва да я питам дали е ходила в Бар Рио А Десани познаваш ли? 2 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, asylum каза: А Десани познаваш ли? Имам я в прители във ФБ таа ку**яга, никога не ме е пропуснала за празник, но не сме писали. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Трупайте гледания на вечния хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1 година и 3 дни! Честито! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 23 минути, asylum каза: https://www.vbox7.com/play:3db5930faf А трябва ли да е забавно? Яд те е, че все още е актуална с един хит? Приготви се за втория! Аз против нямам, че си имате обща дъвка в лицето на тази женица - ама някак си ми се губи вече кое е веселото в това да не минава ден, в който да не е спомената поне 16-17 пъти на страница в контекст, който съвсем не е нейният. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 10 минути, THE IIconic каза: Имам я в прители във ФБ таа ку**яга, никога не ме е пропуснала за празник, но не сме писали. Никого не пропуска. И ми лайква коментари под Пепа, Луна. преди 5 минути, THE IIconic каза: 1 година и 3 дни! Честито! ❤️ Първо беше качена по Коледа в личния й канал Сиана Си! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 3 минути, omline каза: Аз против нямам, че си имате обща дъвка в лицето на тази женица - ама някак си ми се губи вече кое е веселото в това да не минава ден, в който да не е спомената поне 16-17 пъти на страница в контекст, който съвсем не е нейният. Пак питам - защо трябва да е весело? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 2 минути, omline каза: Аз против нямам, че си имате обща дъвка в лицето на тази женица - ама някак си ми се губи вече кое е веселото в това да не минава ден, в който да не е спомената поне 16-17 пъти на страница в контекст, който съвсем не е нейният. Какъв ти е проблема, не разбрах? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 минута, asylum каза: Поради гореизтъкнатата причина с контекста, в който се употребява името й - хубаво е да четеш преди да цитираш - чувал съм, че работи в комуникацията тук. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 5 минути, omline каза: Поради гореизтъкнатата причина с контекста, в който се употребява името й - хубаво е да четеш преди да цитираш - чувал съм, че работи в комуникацията тук. Какъв е този словесен онанизъм? Не може да прикриеш невъзможността си да отговориш на простия ми въпрос чрез водопад от вербални претенции. 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари