Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Толкова me 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Кралица едновременно на разврата и на фолклора! Само тя го може! Ммм да, Яничка е топа. Ммм да, Алфите в коша. На тая страница още няма постнат хита на годината, да поправим тая грешка. И да им изгорят дънните платки на всички, които слушат Диона повече от Ферарито дано. Може ли оная бездарница да е първа с 40к преднина?!?!?? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 защо този клип на Яни няма в Youtube ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 16 минути, Donatella каза: защо този клип на Яни няма в Youtube ? Ами крадена е.🤫 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Aйде на новата кралица! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 часа , Willy каза: @zai4eto82 Коце с хит! https://streamable.com/0q6x6 Toва къде е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Toва къде е? Мисля че е Illuzion. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 14 минути, Willy каза: Мисля че е Illuzion. Май да. Мерси много за клипчето. Коце много се зарадва. Сега иска да си го качи в сторито ама не знае как. Аз му обясних дано успее да си го свали и качи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 1 час, Donatella каза: защо този клип на Яни няма в Youtube ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 10 минути, Jouey каза: Видеоклипът не е налице Потребителят, качил този видеоклип, не е дал достъп до него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Май да. Мерси много за клипчето. Коце много се зарадва. Сега иска да си го качи в сторито ама не знае как. Аз му обясних дано успее да си го свали и качи. Като натиснеш на трите точки от дясно излиза download. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 @zai4eto82 качил го е Коцето на стори в инста. Сега ми излезе.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ужас,флопнала е.😥 Преди 2-3 години ми изглеждаше на непоклатима от трона си,а сега прави гледания като на треторазядна чалгарка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Да, Коце е щастлив. Качи си го в сторито. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, xroflx9 каза: Ужас,флопнала е.😥 Преди 2-3 години ми изглеждаше на непоклатима от трона си,а сега прави гледания като на треторазядна чалгарка. С нищо не е по-зле и от топ имена в чалгата като Анелия, Деси, Джена, Емануела, Емилия и последните им проекти. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 4 минути, Willy каза: С нищо не е по-зле и от топ имена в чалгата като Анелия, Деси, Джена, Емануела, Емилия и последните им проекти. Престанете с тази Счетоводителка!!!! Много ме кефи как си беше повярвала,че е много вървежна,а сега реди флоп до флоп. Иначе се моля Преса първа да направи дует с Гера,защото ако Галин я изпревари няма да го преживея.🤯 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 13 минути, Willy каза: @zai4eto82 качил го е Коцето на стори в инста. Сега ми излезе.😁 Да и аз го видях и е писал YES. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 38 минути, xroflx9 каза: Ужас,флопнала е.😥 Преди 2-3 години ми изглеждаше на непоклатима от трона си,а сега прави гледания като на треторазядна чалгарка. коментарите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 55 минути, xroflx9 каза: Престанете с тази Счетоводителка!!!! Много ме кефи как си беше повярвала,че е много вървежна,а сега реди флоп до флоп. Иначе се моля Преса първа да направи дует с Гера,защото ако Галин я изпревари няма да го преживея.🤯 Недей сега и ти така бе душа. Тя 20 години го чакаше тоя звезден миг милата. Виж, че преди това пя всичко накуп - не виждам, микс от мъж да си, нежни устни и стаята, не знам си какво и се оказа , че няма пукнат хит. Винаги е била средна работа по прием до нулева, слагаха я за пълнеж по турнетата. Най - накрая и тя видя хит на годината, нека да си повярва малко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 27 минути, WindWalkerMonk каза: Недей сега и ти така бе душа. Тя 20 години го чакаше тоя звезден миг милата. Виж, че преди това пя всичко накуп - не виждам, микс от мъж да си, нежни устни и стаята, не знам си какво и се оказа , че няма пукнат хит. Винаги е била средна работа по прием до нулева, слагаха я за пълнеж по турнетата. Най - накрая и тя видя хит на годината, нека да си повярва малко. Повече от половината изброени песни не ги знам.😕 Това мъж да си не е ли една чикия на Ивана в която се пее "..радвай се че не е гей.." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 "Губя те бавно" vibes 😍 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 @mitak_94 Джен няма ли да ни зарадва с нещо ново скоро? Четна година сме,а тогава й върви. Поне един мегахит очаквам от нея тази година. Писна ми от разни Счетоводителки,Медита,Сцепени вежди и подобни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 26 Author Report Share Публикувано Януари 26 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 13 минути, pechenko каза: Това публикувано от човека,който твърдеше,че Болка моя била хита на лятото,а "Да или не" била с купени гледания. Изчезни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари