Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 8 часа , WindWalkerMonk каза:

Къде се пуска ? Те Пиян едва пускат, дуета й мина и замина. Иначе пусни си концерта и виж където я пя, мисля, че в ПлоГдив беше. Там ще видиш хита на 2017.

Това беше скандална ситуация, която дълго след това се налагаше да припомням на направилите се на "забравили".

Точно в седмиците, в които "Не се изтриваш" правеше неадекватни за онова време по 400-450К на ден се предполагаше, че ще събори зала "Колудрума". А видяхме прием абсолютно неотговарящ на скандалните гледания. "Моро му" срути залата тогава. И загуби много от странните алгоритми на тубата през първата половина на 2017. Песента изчезна от Предложения за над 6 месеца. След това се върна и почна да кърти с гледания чак до някое време през 2018. Тогава на базата на актуалните гледания, направих изчисления, че за 6-те месеца на скриване е загубила около 3. млн. гледания.

Но на концерта истината лъсна. И тук настана тишина и смут.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 1 час , pechenko каза:

9F5F4DCE-97BF-47A4-BA10-A5118A09B351.jpeg

Аман от този съблезъб тигър Джена. Плюят Емилия, дето е много по-красива дори и след като си развали визията, с много по-мек и нежен глас, а припадат по родоостъпницата и тюрбанаджийка от Разград.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, VulkoIsTheBest каза:

Аман от този съблезъб тигър Джена. Плюят Емилия, дето е много по-красива дори и след като си развали визията, с много по-мек и нежен глас, а припадат по родоостъпницата и тюрбанаджийка от Разград.

Въпросният от месеци се мазни на @Starboy @Blueberry и други...

Нагажда се според любимите изпълнители на потребители и постоянно пуска техни песни...

То не беше Ариана Гранде, The Weeknd, Джена ( ебавките )

Явно опитва да си отмие мръсната слава от любимците на форума, но съм сигурен, че Мартин и Баровинката са забелязали мазненето на въпросното потребителче-петно.

Явно целта му е да се мазни, пуска песни на Ариана, Уикенда и защитава Преслава ( плюейки другите изпълнители ) и след това да гласуват за него ( мод )

или просто опитва да се хареса на другите ( Пресовите и отъркване от Боровинката и Старбой ) след като видя, че Макаронестия не му донесе добра слава тук и никой не го е*аваше за слива.

Не знам дали @Starboy и @Blueberry са забелязали това мега мазнене, но е време да им кажа какво съм забелязъл аз. ( Сигурен съм, че и те са забелязали ).

П.С.

Диона мачка!

И какво стана? Оплюха “Ламбото” и то взе, че стана хита на зимата..

Нали щеше да падне под 100к след петия ден?

Къде се покри потребителя с тази прогноза?

Иначе не спираше да тагва @plambata за 10-те милиона на Пиян.

#мноутиеяконовотоламбо

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Данните бяха показали, че разпределението на гледания по държави е равноправно с другите песни.

И съответно данните ... отдавна не са това, което бяха. Крайните резултати показват друго. 

И като ще редактираш снимки по постовете, се отбелязвай, както и защо. 

Сподели в други сайтове

Най - голямата е, дори аз мислех, че се посра, но сгреших. Певица на 2019 съвсем заслужено - 3 тотални хита (Феноменален, Добре ли си, Ламборгини). Отделно клип и песен със супер послание - Сърце. И топ 5 на хитовете на лятото - Паника. След нея са Емилия с най - големите два хита на годината - Акула/Тръгвай си. И Преслава с хита на лятото "Пиян" и няколко попялярни песнички. 

Искам @Гальо да коментира, не разбиха ли Галош и Фики отново ? Няма нужда да купуват гледания, а и разцепиха Преса и Галин, дето Галинка се смееше и хейтеше ламбото в началото. 

• Like 7
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, WindWalkerMonk каза:

Най - голямата е, дори аз мислех, че се посра, но сгреших. Певица на 2019 съвсем заслужено - 3 тотални хита (Феноменален, Добре ли си, Ламборгини). Отделно клип и песен със супер послание - Сърце. И топ 5 на хитовете на лятото - Паника. След нея са Емилия с най - големите два хита на годината - Акула/Тръгвай си. И Преслава с хита на лятото "Пиян" и няколко попялярни песнички. 

Искам @Гальо да коментира, не разбиха ли Галош и Фики отново ? Няма нужда да купуват гледания, а и разцепиха Преса и Галин, дето Галинка се смееше и хейтеше ламбото в началото. 

Галин се е подигравал на Ламбото ли? Оли, таА простачка скулеста. Хахахах. Обратно в Толбухин и двамата!

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Fast каза:

Беше казал че не е неговият тип песен.

По - точно: песента не е негов тип, но клипа е мнооооооооого хубав. И то докато се сипеше хейт. Айде да не се правим, беше си: думам ти щерко сещай се снахо

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , pechenko каза:

Въпросният от месеци се мазни на @Starboy @Blueberry и други...

Нагажда се според любимите изпълнители на потребители и постоянно пуска техни песни...

То не беше Ариана Гранде, The Weeknd, Джена ( ебавките )

Явно опитва да си отмие мръсната слава от любимците на форума, но съм сигурен, че Мартин и Баровинката са забелязали мазненето на въпросното потребителче-петно.

Явно целта му е да се мазни, пуска песни на Ариана, Уикенда и защитава Преслава ( плюейки другите изпълнители ) и след това да гласуват за него ( мод )

или просто опитва да се хареса на другите ( Пресовите и отъркване от Боровинката и Старбой ) след като видя, че Макаронестия не му донесе добра слава тук и никой не го е*аваше за слива.

Не знам дали @Starboy и @Blueberry са забелязали това мега мазнене, но е време да им кажа какво съм забелязъл аз. ( Сигурен съм, че и те са забелязали ).

П.С.

Диона мачка!

И какво стана? Оплюха “Ламбото” и то взе, че стана хита на зимата..

Нали щеше да падне под 100к след петия ден?

Къде се покри потребителя с тази прогноза?

Иначе не спираше да тагва @plambata за 10-те милиона на Пиян.

#мноутиеяконовотоламбо

Боже,боже каква локва от простотия прочитам за добро утро. Голяма конспирация,голямо нещо. Още ли не си преживял факта,че те размазах на изборите за модератори и без да агитирам други хора,а ти се накъса да го правиш?🤣

С Боровинката никога не съм се карал,за да й се мазня,а това че сме коментирали 2-3 пъти Ариана Гранде не означава,че й се подмазвам.🤣

Със Старбой отдавна сме се изяснили и сме в прекрасни отношения много преди появата на "Горкото момиче" на Джена,а и + това той не чете редовно тази тема как мога да му се мазня? Песни на Уикенда никога не съм поствал,а само питах Старбой дали си заслужава да се чуе една от тях.

Ти нали игнорираше "Макаронения",а сега пак ти е в устата? С него съм в перфектни отношения и изобщо не ме интересува какво е мнението на хората за дружбата ми с него.

Като цяло е загуба на време да се обяснявам на потребители,които са били унижавани дори от Адриана.

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, WindWalkerMonk каза:

Голям хит си стана, заедно с Излъжи ме са хитовете на зимата. Няма спор :D

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Публичния консенсус коя е била по-успешна през 2019 е наличен от началото на годината и е напълно излишно да се спори.

Дам, и понеже е Галена, която не понасяш, тръгна да ровиш коя имала най-много тегления от маймунда.

Намери ли коя е разписала най-много картички или и там не ти понася публичния консенсус? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Стига с ваште спорове Преслава-Галена. Ави е потресена!!!

Avi Benedi

45 мин.

ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!
Днес в градинката чух как една майка обяснява на петгодишното си момиченце:
- Най-добрата певица е Галена, маме. Тя прави смислени песни и се облича елегантно като истинска дама. И е най-талантливата изпълнителка в "Пайнер". Когато пораснеш, си мечтая да станеш като нея, маме...
Слушах я тая майка и се възмутих до дъното на душата си. Замислих се, какво поколение отглеждаме... Как възпитаваме децата си... Какъв пример им даваме...
Та всеки нормален човек знае, че най-талантливата и най-елегантна певица в "Пайнер" е Джена!!!

Поне е от Джени тийм! :D

• Like 1
  • Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Стига с ваште спорове Преслава-Галена. Ави е потресена!!!

Avi Benedi

45 мин.

ПОТРЕСЕНА СЪМ!!!
Днес в градинката чух как една майка обяснява на петгодишното си момиченце:
- Най-добрата певица е Галена, маме. Тя прави смислени песни и се облича елегантно като истинска дама. И е най-талантливата изпълнителка в "Пайнер". Когато пораснеш, си мечтая да станеш като нея, маме...
Слушах я тая майка и се възмутих до дъното на душата си. Замислих се, какво поколение отглеждаме... Как възпитаваме децата си... Какъв пример им даваме...
Та всеки нормален човек знае, че най-талантливата и най-елегантна певица в "Пайнер" е Джена!!!

Поне е от Джени тийм! :D

Престани да се подмазваш на Боровинката и Старбой с Джена!!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Престани да се подмазваш на Боровинката и Старбой с Джена!!

Трябва да се мазня на другите Януарски Козирози, няма как!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , petya1 каза:

Между другото Kyriacos Georgiou пее “Moro mou” на участия. 

А Теофиков и Ариа пеят “Добре ли си” и “Шефката” . 

О,ама ти познаваш ГабитУ?🤣

Сподели в други сайтове

• Willy unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...