Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 1 час, Fast каза:

Преслава е имала само един слаб период през 2019, пролетта когато не се отчете с нова песен. "Изтрезняваш ли" е най-успешната самостоятелна песен за първото тримесечие, а "Пиян" и "Така ни се пада" оглавяват последните две съответно. Отделно, предизвика национален скандал, макар и по грешните причини и пусна рекордно успешен три тиражен албум, по всяка вероятност златен. "Не те забравям" от албума стана хит без видеореализация. Петте песни общо към момента имат около 12млн. стриймове. 

Както ти казах:

Добре ли си е по - голям хит от Изтрезняваш ли, че дори и от Пиян. Песента още се пуска наравно с Пиян, другата не звучи. Там някъде е и Феноменален, която се пуска все и то по 1 на вечер.

Пиян е в пъти по - голям хит от Паника, което няма как да се отрче. не те забравям и сърце са си хитове само като те си ги пеят.

Дуета с Галин не е никакъв хит, за разлика от най - големия хит в момента Ламборгини. Сам си прави сметките коя е напред с творчеството.

Като медийно присъствие, Преслава е по - голяма от Галена, но тук не говорим затова. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, WindWalkerMonk каза:

Както ти казах:

Добре ли си е по - голям хит от Изтрезняваш ли, че дори и от Пиян. Песента още се пуска наравно с Пиян, другата не звучи. Там някъде е и Феноменален, която се пуска все и то по 1 на вечер.

Пиян е в пъти по - голям хит от Паника, което няма как да се отрче. не те забравям и сърце са си хитове само като те си ги пеят.

Дуета с Галин не е никакъв хит, за разлика от най - големия хит в момента Ламборгини. Сам си прави сметките коя е напред с творчеството.

Като медийно присъствие, Преслава е по - голяма от Галена, но тук не говорим затова. 

Феноменален е някъде там ли?😀

Тя си е по-голям хит и от Пиян и от Добре ли си и от всичко друго и на двете през 2019 година. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Donatella каза:

със сигурност ще мине 'не се изтриваш'

Ако смятаме и гледанията от фен клиповете, разликата между тях е по-малко от 140к. 🥳

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Donatella каза:

защо се чудите оргинала стана голям хит.

@Fast

Те се чудят как да я забранят и цензурират! 

преди 12 минути, Willy каза:

Ако смятаме и гледанията от фен клиповете, разликата между тях е по-малко от 140к. 🥳

Пък ако сметнем сички версии на Зоопарк, са минали милиарда, ама понеже не сме от групичката фенове на Пепа Джексъна, с такива вадения и събирания не се занимаваме! 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Те се чудят как да я забранят и цензурират! 

Пък ако сметнем сички версии на Зоопарк, са минали милиарда, ама понеже не сме от групичката фенове на Пепа Джексъна, с такива вадения и събирания не се занимаваме! 

тук в раманиа Анелия е третозарядна

• Love 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Donatella каза:

тук в раманиа Анелия е третозарядна

То тука във форума много неща са сбъркани. Ето примерно Анелия може и да е треторазрядна, но това никак не попречи на набедените за лидерки във форума Пепа Джексъна и Галена да и кавърдисат хита. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Заебете ги Галена и Преслава. Нека коментираме Гери Никол, направо е ударила джакпота с Дани. Той е висок, снажен и има мега як *ур и  бая голям бтв. 

Да не сте се мачкали?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Да не сте се мачкали?

Аз го знам от много време. Живее до София, майка му е една руса мадама. Беяе бодигард на Благо Солоф между другото. Но патката му е наистина красива и лицеприятна. Трътлата е ударила джакпота. Как го е разделила с актрисата ми е чудно, те бяха голяма любов. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

Аз го знам от много време. Живее до София, майка му е една руса мадама. Беяе бодигард на Благо Солоф между другото. Но патката му е наистина красива и лицеприятна. Трътлата е ударила джакпота. Как го е разделила с актрисата ми е чудно, те бяха голяма любов. 

Е,нека. На мен ми е много изсъхнал ама дано поне като не й върви в кариерата на Гери поне голяма патка да я мачка.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, xroflx9 каза:

Е,нека. На мен ми е много изсъхнал ама дано поне като не й върви в кариерата на Гери поне голяма патка да я мачка.

Е сладурче е, и млад, готин. Пиче е, мъжкарче, три пъри колкото тва ниско трътлесто джудже. Тя сигурно точно до пишока му стига. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, WindWalkerMonk каза:

Заебете ги Галена и Преслава. Нека коментираме Гери Никол, направо е ударила джакпота с Дани. Той е висок, снажен и има мега як *ур и  бая голям бтв. 

Ама Дани Петканов нали е с Александра Богданска!

Сподели в други сайтове

Чалгата бойкотира Мария! Колежките й отказаха да присъстват на юбилея й

chalgata-boikotira-mariia-kolejkite-i-ot

Бойкот на фолкаджийката Мария спретнаха колежките й от бранша, a.

Миньончето вдигна парти за чудо и приказ по повод 20-та годишнина от началото на музикалната си кариера. Песни, танци, хапване, пийване и... скандална липса на колежките й от чалга бранша. За кръглия юбилей Мария кани десетки свои колежки, но или получава отказ, или подозрително мълчание. Едва малко преди началото на партито фолкпевицата е засипана с оправдания защо няма да бъде уважена. 

"Честит юбилей! Извини ме, че не мога да присъствам. Желая ти да си жива и здрава и много щастлива", повежда "хорото на извиненията" Преслава, която аристократично подминава важния ден на колежката си. 

"Честит юбилей, Мария! Благодаря за поканата, но ти обясних защо не мога да присъствам! Много здраве, още дълги години хитове и все така да радваш феновете си! Успехи занапред!", реди на свой ред Глория, която е била идол на Мария на младини.

Сред гостите не се вясна и Джена. Тя се отчете единствено с краткото съобщение "Успех! Ще бъдеш прекрасна". Многобройните откази вероятно са ядосали Мария, тъй като тя не ги удостоява с отговор, а решава да ги подмине. Фолкаджийката се самонадъхва, че това няма да провали настроението й и ще направи една наистина силна вечер. 

И докато колежките й я бойкотират, Мария се радваше на компанията на Тита и Ники Кънчев, който я изненада с красив букет. По време на купона певицата смени няколко тоалета, пише България днес. Сред шокиращите визии бяха бели маратонки с бяло пухено палто. 

"Благодаря на всички, които се включиха! И на всички колеги, които уважиха юбилея ми", написа певицата, очевидно без да се трогва от чалга бойкота срещу нея. 

• Like 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

• Willy unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...