Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 И аз умирах от смях. Коментара на годината е ясен още в януари! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 В този канал пак няма да е с много гледания. И без клип са я оставили, трябваше да я снимат. Харесва ми как се е получило с новия аранжимент. Песента ми е много любима. Изпяването в оригинала звучи една идея по-емоционално, но и тук е топ. Емилия се е справила чудесно, отива и да възражда стари песни. "Втори дубъл" например в нейно изпълнение бие оригинала. Дано се завърти "Отиваш си" и да си я припомнят хората, а защо не и да стане хит отново. Според мен може да звучи в клубовете. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Всички песни, дето възроди Емилия са емблеми за жанра, които новите фенове са длъжни да знаят, това са балади, които направиха тази музика златна през онова време. Перфектно я е изпяла, но то тази песен е толкова голяма, че е малко вероятно да не ми хареса. Емоцията си личи, коментарите са един след друг позитивни, браво за идеята! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 И кому е нужно подобно "възраждане" на песни от златния фонд? Като гледам гледанията на оригинала очевидно песента не е забравена и си е златен хит. По-скоро е отчаян опит на Счетоводителката за хит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 4 минути, xroflx9 каза: И кому е нужно подобно "възраждане" на песни от златния фонд? Като гледам гледанията на оригинала очевидно песента не е забравена и си е златен хит. По-скоро е отчаян опит на Счетоводителката за хит. В Турция постоянно се правят кавъри на вечно актуални хитове, защо не? Интересно е да ги чуваме в изпълнения на различни певци. Не съм фен на кавъра, но предпочитам всеки ден да се възраждат стари песни, отколкото да се бълват нови бози. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 ''Твоето ферари'' има 70к само от едно странично клипче. Пайнер да се стягат и да почнат да докладват. Клетата Яни можеше вече да мачка с 600к. само от едно видео. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 5 минути, asylum каза: В Турция постоянно се правят кавъри на вечно актуални хитове, защо не? Интересно е да ги чуваме в изпълнения на различни певци. Не съм фен на кавъра, но предпочитам всеки ден да се възраждат стари песни, отколкото да се бълват нови бози. Е да,но предполагам,че не се възраждат от певици с 20 годишна кариера като Емилия. Принципно певица с нейния стаж би трябвало да си има собствени златни хитове каквито имат колежките й започнали наравно с нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 3 часа , xroflx9 каза: Най-сетне някой да спомене Алекса в този форум без да е пуснала нова песен. Коя ви е любимата нейна песен? На мен тази заради кючечето накрая. Ще те купувам, ще те продавам, на който искам ще те давам! Щ Е Т Е С М Е Н Я 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Емилия има достатъчно рутина и талант за да възроди стар хит и да му вдъхне нов живот. Много по-сериозно звучи да изпее тя такава песен, отколкото някоя от новите изпълнителки, например Лидия, Десита, Малката и подобни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 31 минути, xroflx9 каза: Е да,но предполагам,че не се възраждат от певици с 20 годишна кариера като Емилия. Принципно певица с нейния стаж би трябвало да си има собствени златни хитове каквито имат колежките й започнали наравно с нея. Точно от опитни певци се правят, както в случая. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, asylum каза: Точно от опитни певци се правят, както в случая. Е,то опит не е = стаж. В България има къде къде по опитни певици от Емилия и без да имат 20 годишна кариера. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Аз също мисля като Ролфа, защо не взема някоя незабелязана песен да възроди, а все такива дето са били хитове. Сега нека не си затваряме очите. Стела е права, че поне е талантлива, но не променя другото. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Аз също мисля като Ролфа, защо не взема някоя незабелязана песен да възроди, а все такива дето са били хитове. Сега нека не си затваряме очите. Стела е права, че поне е талантлива, но не променя другото. Защо да възраждат незабелязани песни? В цял свят се правят римейкове на утвърдени песни, не виждам нищо лошо. От младото поколение има такива, дето не са ги чували, сега ще я опознаят. Освен това "Отиваш си" не е била някакъв тотален хит чак от ранга на други песни от онова време. Беше популярна, но в нормални граници. Страхотно изпълнение. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 преди 2 минути, Stela каза: Освен това "Отиваш си" не е била някакъв тотален хит чак от ранга на други песни от онова време. Беше популярна, но в нормални граници. Страхотно изпълнение. Не съм съгласен. Деса Ковачка мачкаше яко в онези години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ако възраждат нека е това. Един от най големите хитове на "онова време"! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 @Donatella трябваше да участваш с това в чалгавизия ако държеше да е Азо! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 (редактирано) И в световен план се възраждат хитове. Con Calma ми идва веднага на ум като пример. Още Макаренa на Tyga, Ritmo на Black Eyed Peas, R3hab All Around the World и т.н. В Турция правят директно албум-компилация с най-големите хитове на даден изпълнител, но изпяти от топ имената в момента. Пример е албума с хитовете на Yıldız Tilbe с версии на изпълнители с 25+ години кариери като Gulsen, Serdar Ortac, Demet Akalin и Hande Yener, но и нови имена като Edis, Aleyna Tilki. Всяка песен е с аранжимент, който е в стила на изпълнителя пеещ кавъра. В Гърция на наградите на MAD също съживяват стари песни. Редактирано Януари 28 от Olay 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 12 часа , Stela каза: В този канал пак няма да е с много гледания. И без клип са я оставили, трябваше да я снимат. Харесва ми как се е получило с новия аранжимент. Песента ми е много любима. Изпяването в оригинала звучи една идея по-емоционално, но и тук е топ. Емилия се е справила чудесно, отива и да възражда стари песни. "Втори дубъл" например в нейно изпълнение бие оригинала. Дано се завърти "Отиваш си" и да си я припомнят хората, а защо не и да стане хит отново. Според мен може да звучи в клубовете. За втори дубъл да. Kaто цяло това е практика де, но в едно няма как да не се съглася. Поне може да пее Емата, ако не друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Емилия щом толкова иска самостоятелен канал да наеме човек който разбира от YouTube. Вече видеото има 80 хиляди а не е в трендинга. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 7 часа , Olay каза: И в световен план се възраждат хитове. Con Calma ми идва веднага на ум като пример. Още Макаренa на Tyga, Ritmo на Black Eyed Peas, R3hab All Around the World и т.н. В Турция правят директно албум-компилация с най-големите хитове на даден изпълнител, но изпяти от топ имената в момента. Пример е албума с хитовете на Yıldız Tilbe с версии на изпълнители с 25+ години кариери като Gulsen, Serdar Ortac, Demet Akalin и Hande Yener, но и нови имена като Edis, Aleyna Tilki. Всяка песен е с аранжимент, който е в стила на изпълнителя пеещ кавъра. В Гърция на наградите на MAD също съживяват стари песни. Точно за Йълдъз си мислех, моята любимка - всяка година й правят кавъри на песните, тя и без пари им ги дава, нали сама си ги пише. А тя си е още активна и вади хитове. И много други примери има, просто тя ми е любимка и дори не се дразня като й пеят песните. Деликанлъм в изпълнение на Гюлшен отново си беше хит, въпреки че оригиналът не увяхва и го пеят всички, както и Йълдъз, от 20 години навсякъде. Когато някой нов направи кавър, по-рядко го забелязват, впрочем. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 37 минути, asylum каза: Когато някой нов направи кавър, по-рядко го забелязват, впрочем. Така е. Но има и изключение. Примери: Narin Yarim със 157 млн гледания, оригинала е на Емрах от 1996, има и българска версия на Петра Saz mı Caz mı със 155 млн гледания, оригинала е на Гюлшен също от 1996. И разбира се кавър на песен на Йълдъз Тилбе изпята от Алейна Тилки с 222 млн гледания (а това е третата песен на певицата). Оригинала е от 1994г. а аранжимента е направен супер яко, и си пасва на съвременните международни хитове. Линк. А какво ще кажеш за този римейк на песен от 1971 дето се върти и у нас Като цяло стари песни да се възраждат не е патент на Емилия. Не разбирам цялото заяждане. Наскоро и Криско и Тита, както и Константин възродиха стари песни. Там имало ли е подобни коментари? Даже Грешница ми е като цяло една от най-любимите песни на Емилия и бих се радвал и други изпълнители да възраждат стари мелодии, вместо да слушаме 78 версии на Зоопарк или другите песни с еднакви мелодии в жанра от петилетката на Ганев. Вместо да се прави разнообразна музика, ние слушаме песни само на един композитор, който по едно време ни омръзва и след това нищо негово не се слуша. Лобошки,с след него Драганински, после Оцко, сега Ганев. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Много се радвам, че Емилия и Тони дадоха нов живот на тази хубава златна песен. Звученето но парчето е толкова приятно, а същевременно го виждам да звучи добре дори в любимите на чалгарите дискотеки. Какъв им е проблема да правят повече нови такива песни? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Аз. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари