Olay Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 (редактирано) Mohamed Ramadan е на 45-то място в българския Шазам чарт за изминалата седмица. От чалгиите пред него е единствено румънското парче. Редактирано Февруари 11 от Olay 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 10 часа , Willy каза: Ееееее оля се!!! Ма кой си ти бе, долен лицемерен простак. Може да целува краката на Фреди и Дейвид!! Какви са тези? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Новият клип на Коце ще е интересен. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 9 часа , Willy каза: Сторарови не дават на Галена и Емилия да правят дуети с изпълнители извън техния кръг или нещо не разбрах?🤣 Абе остави промитите мозъци с конспиративните мечти и наглеждай пощата, че чакаме призовка от Счети с любезното съдействие на Епъл и Еконт. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 8 минути, Kriminal каза: Какви са тези? А кой е Азис всъщност? И да, междудругото, да му изсъхне оная работа и да му се залепи цепката на гъза дано за това изкаване. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 За поредния кофти любим реже ги всички до един- Майната ти Свети Валентин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 33 минути, Kriminal каза: Какви са тези? Легенди, с песни които ще се помнят докато има хора на земята. Нещо което лицемерката Азис никога няма да има. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 8 часа , xroflx9 каза: @WindWalkerMonk мила,много е грозен този на Яката дупара.То е нос,то е чудо..пък и в тяло е много изсъхнал клетия. Много жалко че яка kurva като Гери се е хванала с този.😥 Недей така, висок и готин е. Носа е малко да, ама сега ММА е. Тя е ниска и трътлеста, той има сладка усмивка и голям пакет. Тя има само гъз декар на два. НО сега това е положението. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 18 минути, zai4eto82 каза: За поредния кофти любим реже ги всички до един- Майната ти Свети Валентин. Нещо не съм ентусиазиран. Много негативно. Да бяха изпяли за Свети Трифон по-добре, по-добре щеше да е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Това е брутално, но пак не видя трендинг. Ема сбърка, че не я качи в CatMusic. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 7 минути, Lelqtian каза: Нещо не съм ентусиазиран. Много негативно. Да бяха изпяли за Свети Трифон по-добре, по-добре щеше да е. Идеално е просто. По-добре не може и да бъде. Коце уцели текста. Само така и клипа ще е интересен ама не казвам нищо. Идва в най-подходящия момент просто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 G-clasa гърми отвсякъде отричате неща които са факт! Естествено ,че е хита на зимата хаха пак ви се размина! В петък съм на участие на Фики в Мюнхен ще го видим колко гърми , без брада още по грозен стана! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ахахахахаха, песен която никой никъде не е чувал, е силно хвалена от форумните привърженици на Пепа Капричозата! Специален поздрав! ПС - Хора, тъжно ми е просто. Все я фалите да я изкарате първа по всякакви изфантазирани категории, а дори скоро не е черпила пица. Време е да се преоринтарате. posted from iphone 11 pro max 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 24 минути, zai4eto82 каза: Идеално е просто. По-добре не може и да бъде. Коце уцели текста. Само така и клипа ще е интересен ама не казвам нищо. Идва в най-подходящия момент просто. Ако ти си вътре ще го гледам, иначе да ми ядат гъзо! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 5 минути, WindWalkerMonk каза: Ако ти си вътре ще го гледам, иначе да ми ядат гъзо! @zai4eto82 Така си е. Как не го е срам Коцьо да не те е снимал в клип още? Ми се вика някви моделки смотани, хем сигурно и пари им плаща. Я веднага му прати тия коментари и да си взима бележка за следващия път. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 12 часа , Fast каза: Пак манипулативни изказвания. Аз дори не съм критикувал Галена от сума ти време, а Ламборгини само заради участието на Фики в проекта, което според мен изяде допълнителния потенциал на песента, защото е анти на повечето хора, както стана ясно от последвалата хейт вълна. Безмислено е да се спори с реални фигури. Преглъщаш и това е. Да не мислиш че ми е приятно, че широката публика предпочита подобни шитни като G-class и изтупани от прахта румънски гюбеци? Склонен съм да повярвам, че "Ламборгини" е по-голяма в клубовете. И не разбирам защото скачате на Азис? За мен лично самочувствието му е с покритие, защото действително е постигнал много за тази малка музикална сцена. А как очаквате да реагира на откровено хомофобски въпроси? Душа, никой не е настроен зле срещу Фики. Това е в твоята глава. Много хора му се кефят, дори и нечалгари му симпатизират на простодушието. преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Недей така, висок и готин е. Носа е малко да, ама сега ММА е. Тя е ниска и трътлеста, той има сладка усмивка и голям пакет. Тя има само гъз декар на два. НО сега това е положението. Тя слуша рап, и той слуша рап преди 4 часа , presi_fen! каза: G-clasa гърми отвсякъде отричате неща които са факт! Естествено ,че е хита на зимата хаха пак ви се размина! В петък съм на участие на Фики в Мюнхен ще го видим колко гърми , без брада още по грозен стана! Ти не живееше ли в махалата? Не че имам против, но тая песен е хит само в интернет. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 14 часа , Fast каза: Нито съм си я измислил, нито внушавам нещо. Това показват данните. Ако не са в твой интерес, това не е мой проблем. Ходи се оплаквай на YouTube. Ето една извадка от началото на астрономическата зима (22.12) до 08.02 в България: 1. G-Class 3832807 2. Ia Sistem Turbat Chak Thak 2715944 3. Ламборгини 2680982 Сега тия данни станаха много важни, друг път не са... Според ситуацията си променяш и мнението. Не ми пука особено дали ще ми сложиш 2-3 цигански песни, в едната от които дори не се пее на български. Може да са генерирали повече гледания, но това не променя фактите за хита на зимата. "Para Bizde" също правеше огромни гледания и тогава я изкарвахте по-голям хит от "Шефката". По същата аналогия сега ми пробутваш тези песни. И пак ако гледаме логиката ти и цифрите, Галена поне е в топ 3, а Преслава я няма. Така че нещата по-скоро не са в твой интерес. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 13 часа , Fast каза: Пак манипулативни изказвания. Аз дори не съм критикувал Галена от сума ти време, а Ламборгини само заради участието на Фики в проекта, което според мен изяде допълнителния потенциал на песента, защото е анти на повечето хора, както стана ясно от последвалата хейт вълна. Безмислено е да се спори с реални фигури. Преглъщаш и това е. Да не мислиш че ми е приятно, че широката публика предпочита подобни шитни като G-class и изтупани от прахта румънски гюбеци? Склонен съм да повярвам, че "Ламборгини" е по-голяма в клубовете. И не разбирам защото скачате на Азис? За мен лично самочувствието му е с покритие, защото действително е постигнал много за тази малка музикална сцена. А как очаквате да реагира на откровено хомофобски въпроси? Кое е манипулативното в поста ми? Ти цитираш пост в който е написано, че "Ламбото" е хита на зимата и вадиш песен, която лично аз не съм чувала никъде, изкарвайки я по-голям хит.Всеки път едно и също упражнение от твоя страна. Един път са класации и измислени от теб точкови системи, друг път гледанията от къде идвали.. всеки път е нещо различно. Да ме наричаш манипулатор точно ти е малко смешно. Ти преглътни, че "Ламбото" отнесе дуета на Преслава и Галин, въпреки Фики и хейта по него. Факти, цифри, реалност... както искаш така го приеми. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 5 часа , presi_fen! каза: G-clasa гърми отвсякъде отричате неща които са факт! Естествено ,че е хита на зимата хаха пак ви се размина! В петък съм на участие на Фики в Мюнхен ще го видим колко гърми , без брада още по грозен стана! Хаха.. разминал ни се е според теб, Фаст и още двама - трима човека тук. По-добре погледнете себе си, че като изключим тази година летния ви хит в лицето на "Пиян", от 2018-та доста неща ви се разминаха. Ти като не живееш в България би ли ми обяснил как знаеш, че класата гърми навсякъде? Ти лично къде я чу? Говориш за факти, айде посочи такива. Защо ще ходиш на участие на грозния и противен за теб Фики? Беше ходил и на Галена, или щеше да ходиш поне.. Извинявай, но защо ходиш на участията на изпълнители, които не харесваш и как издържаш там? Аз не бих си го причинила. . 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 55 минути, Stela каза: Не ми пука особено дали ще ми сложиш 2-3 цигански песни, в едната от които дори не се пее на български. Може да са генерирали повече гледания, но това не променя фактите за хита на зимата. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час, asylum каза: Душа, никой не е настроен зле срещу Фики. Това е в твоята глава. Много хора му се кефят, дори и нечалгари му симпатизират на простодушието. Ще си говорим пак след Капките. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 13 минути, Fast каза: Ще си говорим пак след Капките. Фикича го боли фара - ще си вземе парите, ще си направи рекламата и ще си продължи с песните. Няма да е по-зле приет от Милко, на когото също се кефеха. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 1 час, Stela каза: Кое е манипулативното в поста ми? Ти цитираш пост в който е написано, че "Ламбото" е хита на зимата и вадиш песен, която лично аз не съм чувала никъде, изкарвайки я по-голям хит.Всеки път едно и също упражнение от твоя страна. Един път са класации и измислени от теб точкови системи, друг път гледанията от къде идвали.. всеки път е нещо различно. Да ме наричаш манипулатор точно ти е малко смешно. Ти преглътни, че "Ламбото" отнесе дуета на Преслава и Галин, въпреки Фики и хейта по него. Факти, цифри, реалност... както искаш така го приеми. Бе, моля ти се! Ако Ламбото не беше хит, а примерно дуетът на Преса с Галин - за тая никому известна песен с многото милиони нямаше да бъде обелена и дума. преди 57 минути, Stela каза: Защо ще ходиш на участие на грозния и противен за теб Фики? Беше ходил и на Галена, или щеше да ходиш поне.. Извинявай, но защо ходиш на участията на изпълнители, които не харесваш и как издържаш там? Аз не бих си го причинила. . А, де! Аз на Преса не бих стъпил, щото ще трябва да се бия с охраната после. Ще ме избие на агресия и ще я замеря с нещо. Защо да се нервим? 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @Cally-Pressyfan', къде си, тревожа се! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 @Fast Някакви аргументи имаш ли, защото това гифче не изглежда сериозно. Много добре знаеш какво искам да кажа в конкретната ситуация. Има всякакви клипчета в нета с още повече гледания, но да, от тях има такива които трупат по една или друга причина без да са по-големи хитове от дадена песен. Въпросната ако ти не я беше споменал повечето тук нямаше да знаем за съществуването и, а сме все любители на фолка, което значи, че ако е такъв хит ще я знаем. На Емилияно песента е пример за същото. Прави много гледания, но не може да се каже, че е огромен хит. Пак ти казвам да си направиш сметка колко е зле положението щом ти се налага да ни набутваш някакви неизвестници. Мисля, че трябва да рестартираш системата, защото методите ти не ловят ред. И като си тръгнал да им водиш статистика се сети, че правят повече гледания и от любимата ти носорожка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари