Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Mohamed Ramadan  е на 45-то място в българския Шазам чарт за изминалата седмица. От чалгиите пред него е единствено румънското парче.

Редактирано от Olay
  • Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Willy каза:

Ееееее оля се!!! Ма кой си ти бе, долен лицемерен простак. Може да целува краката на Фреди и Дейвид!!

Screenshot-20200210-212437-Instagram.jpg

Какви са тези?

• Haha 2

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Willy каза:

Сторарови не дават на Галена и Емилия да правят дуети с изпълнители извън техния кръг или нещо не разбрах?🤣

Абе остави промитите мозъци с конспиративните мечти и наглеждай пощата, че чакаме призовка от Счети с любезното съдействие на Епъл и Еконт. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Kriminal каза:

Какви са тези?

А кой е Азис всъщност? 

И да, междудругото, да му изсъхне оная работа и да му се залепи цепката на гъза дано за това изкаване. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Kriminal каза:

Какви са тези?

Легенди, с песни които ще се помнят докато има хора на земята. Нещо което лицемерката Азис никога няма да има.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , xroflx9 каза:

@WindWalkerMonk мила,много е грозен този на Яката дупара.То е нос,то е чудо..пък и в тяло е много изсъхнал клетия. Много жалко че яка kurva като Гери се е хванала с този.😥

Недей така, висок и готин е. Носа е малко да, ама сега ММА е. Тя е ниска и трътлеста, той има сладка усмивка и голям пакет. Тя има само гъз декар на два. НО сега това е положението. 

• Like 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, zai4eto82 каза:

За поредния кофти любим реже ги всички до един- Майната ти Свети Валентин. 

Нещо не съм ентусиазиран. Много негативно. Да бяха изпяли за Свети Трифон по-добре, по-добре щеше да е. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

Нещо не съм ентусиазиран. Много негативно. Да бяха изпяли за Свети Трифон по-добре, по-добре щеше да е. 

Идеално е просто. По-добре не може и да бъде. Коце уцели текста. Само така и клипа ще е интересен ама не казвам нищо. 

Идва в най-подходящия момент просто. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

G-clasa гърми отвсякъде отричате неща които са факт! Естествено ,че е хита на зимата хаха пак ви се размина!

В петък съм на участие на Фики в Мюнхен ще го видим колко гърми , без брада още по грозен стана!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ахахахахаха, песен която никой никъде не е чувал, е силно хвалена от форумните привърженици на Пепа Капричозата! Специален поздрав! 

ПС - Хора, тъжно ми е просто. Все я фалите да я изкарате първа по всякакви изфантазирани категории, а дори скоро не е черпила пица. Време е да се преоринтарате.

posted from iphone 11 pro max

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, zai4eto82 каза:

Идеално е просто. По-добре не може и да бъде. Коце уцели текста. Само така и клипа ще е интересен ама не казвам нищо. 

Идва в най-подходящия момент просто. 

Ако ти си вътре ще го гледам, иначе да ми ядат гъзо! 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

Ако ти си вътре ще го гледам, иначе да ми ядат гъзо! 

@zai4eto82 Така си е. Как не го е срам Коцьо да не те е снимал в клип още? Ми се вика някви моделки смотани, хем сигурно и пари им плаща. Я веднага му прати тия коментари и да си взима бележка за следващия път. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Fast каза:

Пак манипулативни изказвания. Аз дори не съм критикувал Галена от сума ти време, а Ламборгини само заради участието на Фики в проекта, което според мен изяде допълнителния потенциал на песента, защото е анти на повечето хора, както стана ясно от последвалата хейт вълна.  Безмислено е да се спори с реални фигури. Преглъщаш и това е. Да не мислиш че ми е приятно, че широката публика предпочита подобни шитни като G-class и изтупани от прахта румънски гюбеци? Склонен съм да повярвам, че "Ламборгини" е по-голяма в клубовете.

И не разбирам защото скачате на Азис? За мен лично самочувствието му е с покритие, защото действително е постигнал много за тази малка музикална сцена. А как очаквате да реагира на откровено хомофобски въпроси? 

Душа, никой не е настроен зле срещу Фики. Това е в твоята глава. Много хора му се кефят, дори и нечалгари му симпатизират на простодушието. 

преди 4 часа , WindWalkerMonk каза:

Недей така, висок и готин е. Носа е малко да, ама сега ММА е. Тя е ниска и трътлеста, той има сладка усмивка и голям пакет. Тя има само гъз декар на два. НО сега това е положението. 

Тя слуша рап, и той слуша рап :)

преди 4 часа , presi_fen! каза:

G-clasa гърми отвсякъде отричате неща които са факт! Естествено ,че е хита на зимата хаха пак ви се размина!

В петък съм на участие на Фики в Мюнхен ще го видим колко гърми , без брада още по грозен стана!

Ти не живееше ли в махалата? Не че имам против, но тая песен е хит само в интернет. 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Fast каза:

Нито съм си я измислил, нито внушавам нещо. Това показват данните. Ако не са в твой интерес, това не е мой проблем. Ходи се оплаквай на YouTube.

Ето една извадка от началото на астрономическата зима (22.12) до 08.02 в България:
1. G-Class 3832807
2. Ia Sistem Turbat Chak Thak 2715944
3. Ламборгини 2680982

Сега тия данни станаха много важни, друг път не са... Според ситуацията си променяш и мнението. 

Не ми пука особено дали ще ми сложиш 2-3 цигански песни, в едната от които дори не се пее на български. Може да са генерирали повече гледания, но това не променя фактите за хита на зимата. "Para Bizde" също правеше огромни гледания и тогава я изкарвахте по-голям хит от "Шефката". По същата аналогия сега ми пробутваш тези песни. 

И пак ако гледаме логиката ти и цифрите, Галена поне е в топ 3, а Преслава я няма. Така че нещата по-скоро не са в твой интерес. 

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Fast каза:

Пак манипулативни изказвания. Аз дори не съм критикувал Галена от сума ти време, а Ламборгини само заради участието на Фики в проекта, което според мен изяде допълнителния потенциал на песента, защото е анти на повечето хора, както стана ясно от последвалата хейт вълна.  Безмислено е да се спори с реални фигури. Преглъщаш и това е. Да не мислиш че ми е приятно, че широката публика предпочита подобни шитни като G-class и изтупани от прахта румънски гюбеци? Склонен съм да повярвам, че "Ламборгини" е по-голяма в клубовете.

И не разбирам защото скачате на Азис? За мен лично самочувствието му е с покритие, защото действително е постигнал много за тази малка музикална сцена. А как очаквате да реагира на откровено хомофобски въпроси? 

Кое е манипулативното в поста ми? Ти цитираш пост в който е написано, че "Ламбото" е хита на зимата и вадиш песен, която лично аз не съм чувала никъде, изкарвайки я по-голям хит.Всеки път едно и също упражнение от твоя страна. Един път са класации и измислени от теб точкови системи, друг път гледанията от къде идвали.. всеки път е нещо различно. Да ме наричаш манипулатор точно ти е малко смешно. 

Ти преглътни, че "Ламбото" отнесе дуета на Преслава и Галин, въпреки Фики и хейта по него. Факти, цифри, реалност... както искаш така го приеми. ;)

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , presi_fen! каза:

Хаха.. разминал ни се е според теб, Фаст и още двама - трима човека тук. По-добре погледнете себе си, че като изключим тази година летния ви хит в лицето на "Пиян", от 2018-та доста неща ви се разминаха. 

Ти като не живееш в България би ли ми обяснил как знаеш, че класата гърми навсякъде? Ти лично къде я чу? Говориш за факти, айде посочи такива. 

Защо ще ходиш на участие на грозния и противен за теб Фики? Беше ходил и на Галена, или щеше да ходиш поне.. Извинявай, но защо ходиш на участията на изпълнители, които не харесваш и как издържаш там? Аз не бих си го причинила.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Stela каза:

Не ми пука особено дали ще ми сложиш 2-3 цигански песни, в едната от които дори не се пее на български. Може да са генерирали повече гледания, но това не променя фактите за хита на зимата. 

giphy.gif

• Like 1
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, asylum каза:

Душа, никой не е настроен зле срещу Фики. Това е в твоята глава. Много хора му се кефят, дори и нечалгари му симпатизират на простодушието. 

Ще си говорим пак след Капките.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Fast каза:

Ще си говорим пак след Капките.

Фикича го боли фара - ще си вземе парите, ще си направи рекламата и ще си продължи с песните. Няма да е по-зле приет от Милко, на когото също се кефеха. 

• Like 2

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Stela каза:

Кое е манипулативното в поста ми? Ти цитираш пост в който е написано, че "Ламбото" е хита на зимата и вадиш песен, която лично аз не съм чувала никъде, изкарвайки я по-голям хит.Всеки път едно и също упражнение от твоя страна. Един път са класации и измислени от теб точкови системи, друг път гледанията от къде идвали.. всеки път е нещо различно. Да ме наричаш манипулатор точно ти е малко смешно. 

Ти преглътни, че "Ламбото" отнесе дуета на Преслава и Галин, въпреки Фики и хейта по него. Факти, цифри, реалност... както искаш така го приеми. ;)

Бе, моля ти се! Ако Ламбото не беше хит, а примерно дуетът на Преса с Галин - за тая никому известна песен с многото милиони нямаше да бъде обелена и дума.

преди 57 минути, Stela каза:

Защо ще ходиш на участие на грозния и противен за теб Фики? Беше ходил и на Галена, или щеше да ходиш поне.. Извинявай, но защо ходиш на участията на изпълнители, които не харесваш и как издържаш там? Аз не бих си го причинила.

А, де! Аз на Преса не бих стъпил, щото ще трябва да се бия с охраната после. Ще ме избие на агресия и ще я замеря с нещо. Защо да се нервим? 

• Like 3

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

@Fast Някакви аргументи имаш ли, защото това гифче не изглежда сериозно. 

Много добре знаеш какво искам да кажа в конкретната ситуация. Има всякакви клипчета в нета с още повече гледания, но да, от тях има такива които трупат по една или друга причина без да са по-големи хитове от дадена песен. Въпросната ако ти не я беше споменал повечето тук нямаше да знаем за съществуването и, а сме все любители на фолка, което значи, че ако е такъв хит ще я знаем. На Емилияно песента е пример за същото. Прави много гледания, но не може да се каже, че е огромен хит. 

Пак ти казвам да си направиш сметка колко е зле положението щом ти се налага да ни набутваш някакви неизвестници. Мисля, че трябва да рестартираш системата, защото методите ти не ловят ред. 

И като си тръгнал да им водиш статистика се сети, че правят повече гледания и от любимата ти носорожка. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

• Willy unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...