asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 час, plambata каза: Защо не казвате, че преди 21 години Мая Нури е възпяла любимите ми зеленчуци и то в любовна песен! Кралица на зарзавата! И на мен са ми любимите! преди 26 минути, meleto каза: 5 + минути... всъщност сега си давам сметка, че Мая като цяло е имала доста съмнителни качества. Доста елементарна дискография. Добре, че след 2000 година й дадоха някоя друга добра песен. Интересно е защо никога дори не беше близо до топ 10. Особено преди 2000г, когато нямаше голям наплив на новаци. Може би вечно бяха приемани като дует с Магапаса, отколкото като солови. Даже не знаех, че е пускала солов албум през 99. Супер песни си имаше, може би по-простоватите бяха по-големи хитове и затова така ти се струва. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Хората се молят на другите певици за снимки,а квартет Айфон се моли на хората за снимки.😥 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 2 часа , ANGEL каза: "Приеми ме в твоята вселена, да бъда звезда, призови ме тебе да приема за моя съдба" 00:43 Десиното е кавър, разбира се. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Галин купува ли? Какви са тия гледания и лайкове с нормална бройка коментари и всичко това без да е обявил че ще пуска днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 5 минути, Willy каза: Галин купува ли? Какви са тия гледания и лайкове с нормална бройка коментари и всичко това без да е обявил че ще пуска днес. Лайковете ми се струват нормални на мен. Но гледанията наистина са много - над 70к за час и половина. То ще си покаже в следващите дни. Песента не е чак някаква WOW, така че прекалено много гледания в следващите дни ще са доста странни. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Някъде беше споменал, че ще пуска песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 13 минути, plambata каза: Лайковете ми се струват нормални на мен. Но гледанията наистина са много - над 70к за час и половина. То ще си покаже в следващите дни. Песента не е чак някаква WOW, така че прекалено много гледания в следващите дни ще са доста странни. Много са и лайковете. То Емилия и Теофиков направиха по-малко за час, а разбиха рекорда. Галин 700к ли да очакваме да забие с тая боза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 5 минути, Willy каза: Много са и лайковете. То Емилия и Теофиков направиха по-малко за час, а разбиха рекорда. Галин 700к ли да очакваме да забие с тая боза? И на Константин са доста, 14к, а е в малък канал, странно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Галин или купува или в България расте младо поколение от мозъчно осиротели. Мисля, че е първия вариант. Слабичка и твърде basic песничка за рекорда, който се очертава да направи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 47 минути, devotioner каза: И на Константин са доста, 14к, а е в малък канал, странно... Забили са техните гледания. Пак са много иначе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Последните песни на алфа Диона 2М с 40к харесвания Излъжи ме 6.7М е 75к харесвания Е стига де, толкова лайкове с малко гледания в последно време нямат и от попа, които винаги са мачкали с двойно повече от чалгата. Намерили са някъв сайт за купуване и това е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Мария soon! Композитор- Калин Димитров Текст- Петя Радева Песента е авторска, ще има и клип на руския блювоч. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това си остава най-доброто на Галин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Някой може ли да влезне в инстаграма на Райна ако не е изтрила коментара ми под последната и снимка какво ми е отговорила, че ме блокира чумата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 5 минути, THE IIconic каза: Някой може ли да влезне в инстаграма на Райна ако не е изтрила коментара ми под последната и снимка какво ми е отговорила, че ме блокира чумата. Какво й написа? За мен това е пикът на Галин: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 54 минути, VulkoIsTheBest каза: Галин или купува или в България расте младо поколение от мозъчно осиротели. Мисля, че е първия вариант. Слабичка и твърде basic песничка за рекорда, който се очертава да направи. Той и миналата година купи на някакъв дует, забравих с кого. С Преса се надпреварваха кой ще купи повече - по едно време излязоха и двете песни. И двете не ги помня. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Какво й написа? За мен това е пикът на Галин: Писах и че е урунгел и още нещо ма забравих. Истерична.... Не помня 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Клоунадата от Гълъбово поздравява всички в мегаполисите, дошли от села и паланки. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 минута, asylum каза: Той и миналата година купи на някакъв дует, забравих с кого. С Преса се надпреварваха кой ще купи повече - по едно време излязоха и двете песни. И двете не ги помня. Бе чао на тоя бе, аман от простотии. Павел да почне да изневерява на Преслава с Галин! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 минута, THE IIconic каза: Писах и че е урунгел и още нещо ма забравих. Истерична.... Не помня Аа да, че е истерична мъстия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Бе чао на тоя бе, аман от простотии. Павел да почне да изневерява на Преслава с Галин! Питах Галин веднъж дали обича фистинг! Не ми отговори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 2 минути, THE IIconic каза: Аа да, че е истерична мъстия Трябваше да напишеш, че бившето й гадже - онзи боец - ти е познат и разправя за нея, че има лош дъх и мирише на спаружено. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: Трябваше да напишеш, че бившето й гадже - онзи боец - ти е познат и разправя за нея, че има лош дъх и мирише на спаружено. Или, че съм му направил свирка и заради мен я е оставил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Кама пак пръска яко сексапил и ръси бисери при Николаос. Голяма е бе! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари