Denis Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Най-бруталната музика. Наистина много жалко, че е на тоя гаден гущер, 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кристиана смаза❤️👏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Нещо старо и много любимо! ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Как си ти, добре ли си, кажи... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 4 часа , Blueberry каза: Не мога да повярвам, че е на Оцко, жестока... и ето, като има талант, гласът не звучи заглушен. Цял ден въртя нея и "Дилема". Па па параноя пак ме тресе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ощееее 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Изкриви плочника вляво и пак влезе в осмата димензия 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Познахте ли я? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 преди 26 минути, pechenko каза: Познахте ли я? Ваня и Меди? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Това парче вади от депресията 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 15 Author Report Share Публикувано Февруари 15 преди 1 час , Beat. каза: Ваня и Меди? Дам.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 20к за 24 часа. Нов фолклорен хит. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 3 часа , -A. каза: 20к за 24 часа. Нов фолклорен хит. Това Поли Паскова ли е? 1 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 48 минути, asylum каза: Това Поли Паскова ли е? Да, малко е превтасала, ама годините не прощават. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Вчера я чух и ме изкефи. 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Току що, xroflx9 каза: Вчера я чух и ме изкефи. Мен още ме страх да я пусна. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Мен още ме страх да я пусна. Коцьо е много противен с тия ръкомахания и вживявания от 10 години вече. Цяло чудо е че частите му в песента на Гущера ме кефят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 42 минути, xroflx9 каза: Вчера я чух и ме изкефи. Браво! Аз забравям, че това е песен на Коцьо ахах, не ме впечатлява в тоя проект. Удря милиона до минути! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. FikLena Публикувано Февруари 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 15 Някой знае ли къде работи този полицай ?,за да отидем и да нарушим няколко пъти закона ? 9 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 13 минути, Donatella каза: Някой знае ли къде работи този полицай ?,за да отидем и да нарушим няколко пъти закона ? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Beat. Публикувано Февруари 15 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 15 Коментарът на Райна, когато "Мома Яница" мина по гледамост "Тежко мина младостта": 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 преди 51 минути, Blueberry каза: Браво! Аз забравям, че това е песен на Коцьо ахах, не ме впечатлява в тоя проект. Удря милиона до минути! Ти ли си създателката на ceca.mp3? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Мале,гледахте ли сторитата на Андреа от снощи? Някой я беше питал защо е спряла да прави чалга песни и тя беше отговорила "защото не искам да правя еднаква музика. Не ви ли писна да слушате едно и също?" или нещо подобно и след това си качи всички песни от 2015 досега на стори.😁 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари