Ergeni Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 1 час, Donatella каза: тези гледания не са реални... Напротив. Песента дори беше №1 в бг тренда. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 2 часа , xroflx9 каза: Добре,надявам се,че тия по Сити не си сменят плейлистите всеки ден и днес също я пуснат.😁 Ако я намериш коя е, кажи, че ми стана интересно. Иначе Сити са с доста еднообразна плейлиста, но ако е била в някакъв ретро блок... абсурд На английски ли пееше? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 4 минути, Blueberry каза: Ако я намериш коя е, кажи, че ми стана интересно. Иначе Сити са с доста еднообразна плейлиста, но ако е била в някакъв ретро блок... абсурд На английски ли пееше? Да и беше доста нежен от това,което видях,така че вероятно е бил и гей. Тая сесия съвсем ме издуха,една песен не мога да запомня.. добре че свърши. Иначе от един час съм пуснал Сити и чакам.😁 Поне да можеше да се връща назад .😤 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 5 минути, xroflx9 каза: Да и беше доста нежен от това,което видях,така че вероятно е бил и гей. Тая сесия съвсем ме издуха,една песен не мога да запомня.. добре че свърши. Иначе от един час съм пуснал Сити и чакам.😁 Поне да можеше да се връща назад .😤 Нямаш ли Shazam Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 5 минути, Blueberry каза: Нямаш ли Shazam Е,имам ама докато се сетя и тя свърши.😁 Иначе съм убеден,че съм я чувал и преди,може би е бил някакъв one hit wonder. Иначе с Shazam си намерих две много якички песни на руски.❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 19 минути, xroflx9 каза: Иначе от един час съм пуснал Сити и чакам.😁 Поне да можеше да се връща назад .😤 Никога повече няма да чуеш тази песен. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Ще е най-големия ташак да я пуснат докато пуша на терасата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 5 минути, xroflx9 каза: Ще е най-големия ташак да я пуснат докато пуша на терасата. Пиши на City TV във Фейсбук Понякога забравям колко много я обичам тая жена... не знам Ариана дали някога ще я достигне в сърцето ми https://www.youtube.com/watch?v=ZD1QrIe--_Y 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 39 минути, Blueberry каза: Пиши на City TV във Фейсбук Понякога забравям колко много я обичам тая жена... не знам Ариана дали някога ще я достигне в сърцето ми https://www.youtube.com/watch?v=ZD1QrIe--_Y Оо,това наистина е идея ама дали ще могат да ми помогнат? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Защо всички го копираааат 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Влизаш сега и под клипа четеш коментари от вчера и преди 4 дена; Най-добрата песен за Световно на всички времена, никой не можа да я мине, трябва да стане химн на всички Световни първенства 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 22 минути, zai4eto82 каза: Влизаш сега и под клипа четеш коментари от вчера и преди 4 дена; Най-добрата песен за Световно на всички времена, никой не можа да я мине, трябва да стане химн на всички Световни първенства Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 40М за 20ч. Смазаха! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 От 3.02.2020 г. от 0:22, xroflx9 каза: Някой може да ми помогне да намеря една песен? Днес я даваха по Сити към 19 без 20.Пееше я мъж с татуси и по двете ръце,а на някои сцени беше с балет. Името му беше нещо от типа М. И фамилията му,а заглавието на песента беше с една дума. Иначе песента не е нова..предполагам че е на около и над 10 години.😕 Това горе-долу отговаря на описанието Или някоя друга негова песен? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 12 часа , Willy каза: Защо всички го копираааат Защото е най-голямата музикална икона!❤ А Костов ме скандализира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 11 часа , Willy каза: Waka Waka нищо не е пред La Copa De La Vida. Недей гледа и гледанията. Хората си искат La Copa De La Vida и коментарите вече 20 години го доказват. Waka Waka е имала късмет, че вече имаше нет и youtube, но истинската песен, която носи емоция и заряд и се пее за футбол е La Copa De La Vida. Waka Waka нищо общо. Билборд също го доказват кой е най: https://www.billboard.com/articles/columns/latin/8497113/ricky-martin-grammys-20-years-cup-of-life И на другата версия и клип коментарите са сегашни също показват какво харесват хората и как искат и 2022 година на Рики песента да е химна и не само. Хората помнят и не забравят хубавите песни Vin Comp6 days ago The best 2022 world cup song 1 week ago This is THE SONG for the World Cup. None of the rest comes even closer to it. 3 weeks ago I wish this was the official song for every World Cup Greatest World Cup song ever Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 7 часа , Olay каза: Това горе-долу отговаря на описанието Или някоя друга негова песен? Тази е! Супер си!!! Мерси!!! Тъкмо и от Сити ми отговориха.😁 @Blueberry 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Как няма да сте чували за Мат Покора. Един от най-добрите в Денсинг Старс във Франция, страхотен певец, стана баща сега на 20 януари 2020. Има син от Кристина Милиан. Има и френска версия на песента на Рики- It's alright. Двамата я пеят заедно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Honeyy, no one can describe how good it feels inside Дамаджана Уилкинс и Тарикатчето Джексън ще ги терапевтират и гвендолират днес нещата, добрите с парите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 @Stela Тук ли си, Люляк? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Мат Покора го знам от 2004-2006, още като издаде първия си албум, който беше само с френски песни. После стана известен около 2008ма и в България като започна да работи с Timberland. По едно време му свалиха всички песни, докато се подписваше като Matt Pokora. Някаква певица със същия псевдоним го съди. И затова стана M Pokora. Но не знам защо не продължи с английските песни и почна да издава албуми на френски само. Които и не ми харесват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 1 час, VulkoIsTheBest каза: @Stela Тук ли си, Люляк? Даа, тук съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 8 часа , xroflx9 каза: Тази е! Супер си!!! Мерси!!! Тъкмо и от Сити ми отговориха.😁 @Blueberry Ей, мислех си за Мат Покора Ама той не е женствен. Аз го знам от мнооого години, беше в една френска група, а аз по цял ден гледах МСМ. Бях ги запомнила, защото и тримата приличаха на мишки, но различни видове. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 2 часа , Blueberry каза: Ей, мислех си за Мат Покора Ама той не е женствен. Аз го знам от мнооого години, беше в една френска група, а аз по цял ден гледах МСМ. Бях ги запомнила, защото и тримата приличаха на мишки, но различни видове. Гери Никол и жестоката Биби го следват в инстаграм. Някой алгоритъм да ми беше предложил неговия профил,а не този на Меди,баси.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 От 3.02.2020 г. от 14:57, meleto каза: След този хит... не успя да ме хване. Ще те хване. На мен ми беше странна първите две слушания, но след това ме зариби 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари