Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 2 часа , xroflx9 каза:

Добре,надявам се,че тия по Сити не си сменят плейлистите всеки ден и днес също я пуснат.😁

Ако я намериш коя е, кажи, че ми стана интересно.

Иначе Сити са с доста еднообразна плейлиста, но ако е била в някакъв ретро блок... абсурд :D 

На английски ли пееше? 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Blueberry каза:

Ако я намериш коя е, кажи, че ми стана интересно.

Иначе Сити са с доста еднообразна плейлиста, но ако е била в някакъв ретро блок... абсурд :D 

На английски ли пееше? 

Да и беше доста нежен от това,което видях,така че вероятно е бил и гей. Тая сесия съвсем ме издуха,една песен не мога да запомня.. добре че свърши.

Иначе от един час съм пуснал Сити и чакам.😁 Поне да можеше да  се връща назад .😤

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Да и беше доста нежен от това,което видях,така че вероятно е бил и гей. Тая сесия съвсем ме издуха,една песен не мога да запомня.. добре че свърши.

Иначе от един час съм пуснал Сити и чакам.😁 Поне да можеше да  се връща назад .😤

Нямаш ли Shazam :D 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Blueberry каза:

Нямаш ли Shazam :D 

Е,имам ама докато се сетя и тя свърши.😁 Иначе съм убеден,че съм я чувал и преди,може би е бил някакъв one hit wonder. 

Иначе с Shazam си намерих две много якички песни на руски.❤

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, xroflx9 каза:

Ще е най-големия ташак да я пуснат докато пуша на терасата.

Пиши на City TV във Фейсбук :D 

Понякога забравям колко много я обичам тая жена... не знам Ариана дали някога ще я достигне в сърцето ми :D

https://www.youtube.com/watch?v=ZD1QrIe--_Y

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Blueberry каза:

Пиши на City TV във Фейсбук :D 

Понякога забравям колко много я обичам тая жена... не знам Ариана дали някога ще я достигне в сърцето ми :D

https://www.youtube.com/watch?v=ZD1QrIe--_Y

Оо,това наистина е идея ама дали ще могат да ми помогнат?

Сподели в други сайтове

Влизаш сега и под клипа четеш коментари от вчера и преди 4 дена; Най-добрата песен за Световно на всички времена, никой не можа да я мине, трябва да стане химн на всички Световни първенства

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, zai4eto82 каза:

Влизаш сега и под клипа четеш коментари от вчера и преди 4 дена; Най-добрата песен за Световно на всички времена, никой не можа да я мине, трябва да стане химн на всички Световни първенства

Сподели в други сайтове

От 3.02.2020 г. от 0:22, xroflx9 каза:

Някой може да ми помогне да намеря една песен? Днес я даваха по Сити към 19 без 20.Пееше я мъж с татуси и по двете ръце,а на някои сцени беше с балет. Името му беше нещо от типа М. И фамилията му,а заглавието на песента беше с една дума. Иначе песента не е нова..предполагам че е на около и над 10 години.😕

Това горе-долу отговаря на описанието

Или някоя друга негова песен?

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Willy каза:

Waka Waka нищо не е пред La Copa De La Vida. Недей гледа и гледанията. Хората си искат La Copa De La Vida и коментарите вече 20 години го доказват. Waka Waka е имала късмет, че вече имаше нет и youtube, но истинската песен, която носи емоция и заряд и се пее за футбол е La Copa De La Vida. Waka Waka нищо общо. 

Билборд също го доказват кой е най:

https://www.billboard.com/articles/columns/latin/8497113/ricky-martin-grammys-20-years-cup-of-life

И на другата версия и клип коментарите са сегашни също показват какво харесват хората и как искат и 2022 година на Рики песента да е химна и не само. Хората помнят и не забравят хубавите песни

Vin Comp
The best 2022 world cup song

This is THE SONG for the World Cup. None of the rest comes even closer to it.
I wish this was the official song for every World Cup Greatest World Cup song ever

Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Olay каза:

Това горе-долу отговаря на описанието

Или някоя друга негова песен?

Тази е! Супер си!!! Мерси!!! Тъкмо и от Сити ми отговориха.😁 @Blueberry

• Wow 2
Сподели в други сайтове

Как няма да сте чували за Мат Покора. Един от най-добрите в Денсинг Старс във Франция, страхотен певец, стана баща сега на 20 януари 2020. Има син от Кристина Милиан. 

Има и френска версия на песента на Рики- It's alright. Двамата я пеят заедно:

Сподели в други сайтове

Мат Покора го знам от 2004-2006, още като издаде първия си албум, който беше само с френски песни. После стана известен около 2008ма и в България като започна да работи с Timberland.

По едно време му свалиха всички песни, докато се подписваше като Matt Pokora. Някаква певица със същия псевдоним го съди. И затова стана M Pokora. 

Но не знам защо не продължи с английските песни и почна да издава албуми на френски само. Които и не ми харесват.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , xroflx9 каза:

Тази е! Супер си!!! Мерси!!! Тъкмо и от Сити ми отговориха.😁 @Blueberry

Ей, мислех си за Мат Покора :D Ама той не е женствен.

Аз го знам от мнооого години, беше в една френска група, а аз по цял ден гледах МСМ. Бях ги запомнила, защото и тримата приличаха на мишки, но различни видове.

NRJ Music Awards 2004 - Arrivals : News Photo

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Blueberry каза:

Ей, мислех си за Мат Покора :D Ама той не е женствен.

Аз го знам от мнооого години, беше в една френска група, а аз по цял ден гледах МСМ. Бях ги запомнила, защото и тримата приличаха на мишки, но различни видове.

NRJ Music Awards 2004 - Arrivals : News Photo

Гери Никол и жестоката Биби го следват в инстаграм. Някой алгоритъм да ми беше предложил неговия профил,а не този на Меди,баси..

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...