Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Току що, WindWalkerMonk каза:

Това е някакво момче с психически отклонения.

Той даже беше в Биг Брадър с Луна. Бяха някаква комбина, тя го беше взела под крилото си. Имаше голям смях с тях.

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Stela каза:

Той даже беше в Биг Брадър с Луна. Бяха някаква комбина, тя го беше взела под крилото си. Имаше голям смях с тях.

После обаче му сипа. Караше го да й носи вино и храна от къщата, когато се беше отцепила в някаква кула или мелница :D :D :D Накрая го прокуди. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 40 минути, asylum каза:

После обаче му сипа. Караше го да й носи вино и храна от къщата, когато се беше отцепила в някаква кула или мелница :D :D :D Накрая го прокуди. 

Е той за друго освен за слугиня не става. 😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Stela каза:

Е той за друго освен за слугиня не става. 😂

Стига пък и ти. Ако ти паднат тия двамата на някой пустинен остров, с кой би си изцапала страп-он-а първо - Цуки или Джорджи? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Прекрасни,как да си направя инстаграма черен? Преди ме попита дали искам черната версия,но му отказах и сега горчиво съжалявам.😥

Първо направи ъпдейт на инста, после night mode на телефона и ще стане черен и инстаграма ти.

• Thanks 1

Сподели в други сайтове

В Сърбия сме на грипна ваканция и мисля да направя ринопластика докато не ходим на училище, тамън да не бъде подозрително. Нищо че ще го намаля тройно. Мнения?

• Like 1
  • Haha 3

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Kriminal каза:

В Сърбия сме на грипна ваканция и мисля да направя ринопластика докато не ходим на училище, тамън да не бъде подозрително. Нищо че ще го намаля тройно. Мнения?

Не знам за носа, ама линка на клипа как го смали така? :D

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Beat. каза:

Не знам за носа, ама линка на клипа как го смали така? :D

Админски неща... Шегувам се, нямам идея, може би защото първоначално щях да го постна в скандалите и го изрязах от полето за коментар оттам и го постнах тук

• Like 1

1920x840%281%29.jpg?itok=VLC3fYHs

Сподели в други сайтове

Песента е страшна като я пуснеш на колоните-толкова ударна и такава яка музика, а изпяването е топ. Тази песен трябва да се слуша на макс-на слушалки все едно нищо не си слушал. Много е яка. Да е жив и здрав, Коце да ни радва още дълги години все така с хубави песни, а с Меди комбинацията е върха. Няма спиране тая песен просто. ❤🔝🔝🔝🎶🎶🎶

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, zai4eto82 каза:

Най-подходящата песен за днешния ден

Сори, ма тук вече ама изобщо не позна. 

Има къде къде по-подходящи песни по повод днешния празник. 

Примерно. 

И честит празник, докат не съм забравил. 366 дни тази година да не може да се оплачеш от липса на любов, под каквато и да е форма. 

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, zai4eto82 каза:

Не. Майната ти, св. Валентин е песента 

Мне. Не е. Още повече щом майната му на Св Валентин, явно и Коцьо ша празнува Трифон Зарезан. 

Да го поздравиш от мен с този вечен хит. 

PS  - линкваш грешно песента, на мен ми излиза като тази, предполагам на всеки излиза според собствените плейлисти 

Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Lelqtian каза:

Мне. Не е. Още повече щом майната му на Св Валентин, явно и Коцьо ша празнува Трифон Зарезан. 

Да го поздравиш от мен с този вечен хит. 

PS  - линкваш грешно песента, на мен ми излиза като тази, предполагам на всеки излиза според собствените плейлисти 

Хаха... обаче как познах, че норвежците ще са топ по зрителски вот. Като чухме 291 точки или колкото бяха и един приятел се оцъкли :D Такава тъга видях в очите му. Ама така е като нидерландецът пя доста слабо и на моменти фалшиво. И беше дървото на вечерта.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , meleto каза:

Хаха... обаче как познах, че норвежците ще са топ по зрителски вот. Като чухме 291 точки или колкото бяха и един приятел се оцъкли :D Такава тъга видях в очите му. Ама така е като нидерландецът пя доста слабо и на моменти фалшиво. И беше дървото на вечерта.

Супер си беше холандецът, песента също е страшна. Но норвежците бяха жестоки също :ba: Хубава Евровизия беше.

@zai4eto82, какво мислиш за Меди?

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Blueberry каза:

Супер си беше холандецът, песента също е страшна. Но норвежците бяха жестоки също :ba: Хубава Евровизия беше.

@zai4eto82, какво мислиш за Меди?

За мен беше много надценен холандецът. Добра песен, добър глас, но абсолютно неартистичен. И на финала имаше фалшвини, които теоретично можеше да избегне, защото поне пее зверски добре. Всъщност, норвежците бяха фестивални звезди. Журитата с право ги порязаха, защото при тях нямаше нищо уникално.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, meleto каза:

За мен беше много надценен холандецът. Добра песен, добър глас, но абсолютно неартистичен. И на финала имаше фалшвини, които теоретично можеше да избегне, защото поне пее зверски добре. Всъщност, норвежците бяха фестивални звезди. Журитата с право ги порязаха, защото при тях нямаше нищо уникално.

Междудругото, що не пуснете една класация за Евровизия. Би тряяло да има интерес как вървят гледанията на таз годишните претенденти. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...