Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 4 минути, Willy каза: Някъде четох че е създаден от американци в лаборатория в Канада и е пуснат в Китай, в зона която отдавна е била на таргет. https://www.factcheck.org/2020/01/coronavirus-wasnt-sent-by-spy-from-canada/ Fake news Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 44 минути, Blueberry каза: Ох, разсмя ме както ми беше тъпо Между другото преди години играех една игра, в която трябваше да заразиш целия свят с вирус. Всеизвестен трик за всички играещи я беше, че най-лесно се разпространява заразата, ако почнеш точно от Китай... Мне, най-лесно беше като почнеш от Мадагаскар или Гренландия, щото там вируса влизаше най-трудно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 18 минути, VulkoIsTheBest каза: Така е, да, няма заговор, ти не си най-заслепения фен на Преслава и всичко е точно! А майка Америка е нашето спасение. Как ще коментираш факта, който съм споменавал тук: че САЩ отделят най-много пари за здравеопазване в целия свят, а са на 27-мо-30-то място в света по здраве? Нелогични неща, крещящо ясни неща, ти обаче отново ще избереш да си на контра. Пак питам - как кози, котки и фазани са се яли от хиляди години в Китай и чак през 2020 срещаме нечуван и невиждан нов вирус убиец, способен да изтрепе 500 милиона човека от световното население супер бързо? Вирус, за който учени намекват, че е създаден в лаборатория. Може би Русия го е създала и иска да обвини нашите спасители - американците. Нищо, че Америка и Китай са на нож от няколко години. Американското здравеопазване е почти изцяло платено и частно, със силно завишени цени на всичко за максимално цоцане по всички параграфи. Затова хвърчат милиарди долари на хартия за здравеопазване, а цялостното ниво - ниско. И ако е някой е пускал вирус от лаборатория, тва са си самите китайци. Забеляза ли как откакто тръгна вируса, как вече протестите в Хонг Конг (примерно) вече не са тема, присъстваща в новините? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 16 минути, Fast каза: https://www.factcheck.org/2020/01/coronavirus-wasnt-sent-by-spy-from-canada/ Fake news То е лесно да се напише подобна статия. Аз вярвам че е много повече от това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 43 минути, VulkoIsTheBest каза: Как ще коментираш факта, който съм споменавал тук: че САЩ отделят най-много пари за здравеопазване в целия свят, а са на 27-мо-30-то място в света по здраве? Нелогични неща, крещящо ясни неща, ти обаче отново ще избереш да си на контра. Проблемът е чисто политически. Републиканската партия манипулира неинформираните хора с десни виждания да гласуват против интересите си. А когато дойдат на власт, прокарват закони, които са в полза само на корпорациите и ултра богаташите.Тези закони правят здравеопазването и образованието все по-недостъпни за всички, особено в ниските прослойки. Администрацията на действащия републикански президент, Доналд Тръмп, работи близко с псевдонаучни "think-tank"-ове като Heartland Institute, които през 90те години са били спонсорирани от компаниите за цигари да разпространяват дезинформация, че няма вреди от пасивното пушене. В момента същите проповядват, че няма глобално затопляне, в разрез с научния консенсус, с любезното финансово съдействие на компаниите за газ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 12 минути, Willy каза: То е лесно да се напише подобна статия. Аз вярвам че е много повече от това. Този сайт по принцип е сигурен източник за информация, подобно на останалите сайтове за fact checking. https://mediabiasfactcheck.com/factcheck/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 15 минути, Willy каза: То е лесно да се напише подобна статия. Аз вярвам че е много повече от това. Никой не ти пречи да си вярваш, каквото ти харесва, но ми отговори на следния въпрос В колко сайтова за фалшиви новини си видял да посочват източните, които са ползвали в определена статия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 58 минути, Lelqtian каза: В колко сайтова за фалшиви новини си видял да посочват източните, които са ползвали в определена статия? Не съм ровил из други сайтове за вируса за да знам. Въпросната статия ми излезе на twitter преди седмица и ми стана интересно. Иначе съм съгласен с изказването на Вълко по темата. Посочената кухня на китайците от снимката на Фаст не е от вчера или от декември 2019, защо чак сега се появи този вирус? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не всички китайци ядат кучета и такива животни, повечето от тях са нормални и обикновени хора като нас. Изгледах видеото на най-известният доктор в Москва, който обясни, че корона вирусът е в пъти по-слаб от обикновения грип като се има предвид скоростта на разпространяването му. ООН обявиха световна епидемия с 1000 болни от короната(извън Китай), което е много малка бройка за обявяване на епидемия. Иначе кметът на Ухан е против китайския президент и е за американците, а през март трябвало да има някакво заседание където кметът на Ухан трябвало да бъде сменен. Сами си вадете изводите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 час , Willy каза: Някъде четох че е създаден от американци в лаборатория в Канада и е пуснат в Китай, в зона която отдавна е била на таргет. И аз това го чух, а тази лаборатория се намира точно до пазара където бяха първите болни от корона вируса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 @pechenko Спри да спамиш с докладвания! Как може да няма нищо общо с чалгата жената, която направи попфолк песен? А за моята активност не си компетентен да говориш, защото не виждаш кой админ какво прави. И пише се активносТТа с двойно Т, имайки предвид че я на написа с главни букви, би следяло да я напишеш както трябва поне! Поствам го тук, за да не ти го пращам на ЛС, че ще помислиш че те заплашвам като те гледам какъв си уж загрижен и емоционален. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Maдона е по - голяма звезда от Марая и Селин взети заедно. Всеки който е ходил поне малко на клуб ще знае разликата в хитовете. Дори като ротация по радиото, хитове, че дори продажби мисля, че пак ги бие. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 38 минути, Willy каза: Не съм ровил из други сайтове за вируса за да знам. Въпросната статия ми излезе на twitter преди седмица и ми стана интересно. Иначе съм съгласен с изказването на Вълко по темата. Посочената кухня на китайците от снимката на Фаст не е от вчера или от декември 2019, защо чак сега се появи този вирус? Коронавирус е голямо семейство от вируси. За новия тип се вярва, че се е пренесъл от заразени прилепи или люспеници. Няма доказателства за човешка намеса. Когато попадате на контроверсиални статии в социалните мрежи, винаги проверявайте доколко достоверен е източника. Онзи сайт който постнах на предната страница е доста добър ресурс. https://mediabiasfactcheck.com/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 4 минути, Fast каза: Коронавирус е голямо семейство от вируси. За новия тип се вярва, че се е пренесъл от заразени прилепи или люспеници. Няма доказателства за човешка намеса. Когато попадате на контроверсиални статии в социалните мрежи, винаги проверявайте доколко достоверен е източника. Онзи сайт който постнах на предната страница е доста добър ресурс. https://mediabiasfactcheck.com/ Kaжи, искаш ли Галена или Преслава да направят подобна песен и на коя ще й ходи повече: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 час, Kriminal каза: Не всички китайци ядат кучета и такива животни, повечето от тях са нормални и обикновени хора като нас. Изгледах видеото на най-известният доктор в Москва, който обясни, че корона вирусът е в пъти по-слаб от обикновения грип като се има предвид скоростта на разпространяването му. ООН обявиха световна епидемия с 1000 болни от короната(извън Китай), което е много малка бройка за обявяване на епидемия. Иначе кметът на Ухан е против китайския президент и е за американците, а през март трябвало да има някакво заседание където кметът на Ухан трябвало да бъде сменен. Сами си вадете изводите. Човек, ти недей гледай в пъти по-бавно разпространение, защото от него има болни едва 69K човека, а вече близо 2 000 са мъртви. Това не е шега работа. Направо си измислиха нов грип, от който да падат като мухи бая хора. Не че не се опитаха да го постигнат и преди това. Не знам дали ви направи впечатление, но през последните 7-8 години някак си настинките при хора през зимните месеци станаха много по-сериозни, всичко живо почна да пие антибиотици за щяло и нещяло. Много хора ги удари на пневмония, а по телевизиите всяка зима гърмяха смъртни случаи от най-обикновен грип. Нямаше такова нещо само преди 15 години и съм сигурен, че някои тук го помнят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: Човек, ти недей гледай в пъти по-бавно разпространение, защото от него има болни едва 69K човека, а вече близо 2 000 са мъртви. Това не е шега работа. Направо си измислиха нов грип, от който да падат като мухи бая хора. Не че не се опитаха да го постигнат и преди това. Не знам дали ви направи впечатление, но през последните 7-8 години някак си настинките при хора през зимните месеци станаха много по-сериозни, всичко живо почна да пие антибиотици за щяло и нещяло. Много хора ги удари на пневмония, а по телевизиите всяка зима гърмяха смъртни случаи от най-обикновен грип. Нямаше такова нещо само преди 15 години и съм сигурен, че някои тук го помнят. Не падат "като мухи", средностатическият човек, който умря от корона вече беше в дълбока старост и със хронични болести на белия дроб. Просто казано, с единия крак в гроба. Паниката се вдига за почти нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Maдона е по - голяма звезда от Марая и Селин взети заедно. Всеки който е ходил поне малко на клуб ще знае разликата в хитовете. Дори като ротация по радиото, хитове, че дори продажби мисля, че пак ги бие. Спорен е въпроса какво сравняваш. Мадона има най-дълготрайната кариера от всички тези, тя има поне 6-7 години преднина пред другите, освен това е почнала развитието си в далечната РОК ера. Това са други времена. Мада човек, лакът брада има и най-много издадени албуми от тези певици мисля. Трябва да се има предвид, че тя все пак беше готова да се прави и на шут до последно за малко слава под прожекторите. Другите поне не изневериха тотално на стила си. Има доста рекорди, при които различни певици бият Мадона. Всъщност и Утини, и Марая, и Селин бият Мадона по най-разнообразни показатели. От воле се сещам за най-продавани албуми на жена - Мадона едва ли има някой с над 20-23 млн. копия. И да има, ще е Greatest Hits Collection някакъв. Другите певици имат студийни албуми с по над 30 млн. копия на продукт. Че някой от тях имат по два такива. По номер 1 сингли в класациите също я бият. Знаем кой има най-много - Бийтълс, само с един по-малко Марая Кери и после надолу някъде там се мярка и Мадона, но Уитни Хюстън и Риана са преди нея. Така че.... Иначе по гей баровете Мадона винаги ще си остане по-предпочитана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 От Мармалад явно са големи фенове на Рики Мартин щом все звучи песента на Рики- La Copa De Lа Vida стане ли въпрос за футбол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Абе глупости, какви са тези конспирации, само вижте пазара от където тръгва вируса Доказано е, че вируса тръгва от ядене на недобре сготвени прилепи, които носят вируса от други гадинки. Видеото наистина не е за хора със слаби сърца! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Зайке, Зайке.. пак Рики Мартин, така не каза как изкара Св. Валентин. В нашия град вече имало съмнения за болен от коронавируса, ако нещо стане с мен, ще си отида неразбрала как си изкарала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да добавя, че вируса не е нов. Корона вируси има от както свят светува. Това е мутирала версия на вируса. Както човешкия организъм получава имунитет след всяка болест, така и вирусите мутират. Новите вируси са по-издръжливи на антибиотици. Всичко за мутирането на вируси е обяснено много добре в това видео. Коронавирусът, в момента е Covid 19. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 17 минути, Arwity каза: Зайке, Зайке.. пак Рики Мартин, така не каза как изкара Св. Валентин. В нашия град вече имало съмнения за болен от коронавируса, ако нещо стане с мен, ще си отида неразбрала как си изкарала. Не е празнувала ( май ) Имало е раздяла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 7 минути, pechenko каза: Не е празнувала ( май ) Имало е раздяла 😮 не е истина.. Нещо май новата година не и е тръгнала добре. Майтапа настрана, ама стискайте палци тоя болния да няма коронавирус, че не ми се мисли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 54 минути, Olay каза: Да добавя, че вируса не е нов. Корона вируси има от както свят светува. Това е мутирала версия на вируса. Както човешкия организъм получава имунитет след всяка болест, така и вирусите мутират. Новите вируси са по-издръжливи на антибиотици. Всичко за мутирането на вируси е обяснено много добре в това видео. Коронавирусът, в момента е Covid 19. След това изречение спрях да чета. 🤣 Поредният индивид, който многознайства, а дори не знае какви ги плещи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза: След това изречение спрях да чета. 🤣 Поредният индивид, който многознайства, а дори не знае какви ги плещи. Под вирус имам предвид вирусни бактерии. И под нови, имам предвид еволюирали и които са активни в момента. Мисля, че е ясно от контекста. Ти изгледа ли видеото от пазара по-горе. За какви високи стандарти на хигиена става дума. Ама разбира се, че няма как от такова място да тръгне вирус. Къде къде по-правдоподобно е, че става дума за създаден в лаборатория вирус, който има едничката цел да саботира градския кмет 😆😆 Ако ти се струва абсурдно, че може да се хване вирус от храната, ми отговори ти би ли хапнал например прилепчето от 1:37 пуснато в бульон , без дори да му се изчистят вътрешностите, червата и стомаха и без да му се махне кожата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари