Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Току-що Рики и Енрике Иглесиас съобщиха, че тръгват заедно на турне. Това не може да бъде. Сега ще се види кой е по-добър на сцената. Рики преди минути: Толкова съм развълнуван да обявя моето турне 2020 с Енрике Иглесиас и специален гост Себастиян Ятра. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Турнето на Рики и Енрике Иглесиас започва от 5 септември и приключва на 30 октомври, но турнето е само за САЩ и Канада. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Рики и Енрике Иглесиас в момента заедно на живо в инстаграм, дават пресконференция за турнето. Не може да бъде. Рики е много по-готин от Енрике. Иглесиас пак с шапка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Рикиту на платформи и пак е по-нисък. Енрике не е мръднал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 9 часа , Olay каза: Нямам страна по темата, но ми е доста съмнителна тази активност в тази умряла иначе папка. Усещам, че е имало агитацийка 😅 Ами как няма да има като на двуличника фастчо от това да е модератор явно му зависи животът, а собственикът на форума намира агитациите за нещо напълно естествено и даже ги насърчава. Смехотворно. Да живей двойният тандем, издигнал Рамания до нови висини, при които в Поп-фолк скандалите се изписват средно умопомрачителните 2 страници на ден!!! Искате ли да им направим паметник приживе? Да направя ли тема по въпроса или самозабравилият се глобален модератор сам ще си я направи, по подобие на тази??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ето точно колко е харесван фастчо. Аз лично не помня някой да е имал повече дислайкове от него, поправете ме, ако греша. Безумни мнения като това на снимката при него са ежедневие и те винаги имат една едничка цел. При това двулично човече всичко е Преслава, Преси, Преса и Петя, и с абсолютно всеки свой пост той, уж коментирайки някой друг, се опитва да оправдае дадена нейна издънка. Не може такъв човек да е обективен и да коли и беси във форума. Евала на хората, дали дислайк на поста от снимката, че не падат на нивото на фастчо и мелето, и не пишат в тази опорочена тема!!! По същия начин те (и не само те) все по-рядко пишат и във всяка друга тема, защото просто несправедливостта и субективизмът във форума вече не се търпят. Btw: Още чакаме собственикът на форума да популяризира тази тема, както обеща преди 2 дни, поставяйки й на някаква си начална страница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Рики е много по-як. Каква файда имам за Америка и Канада аз: Иглесиас нарече Рики легенда, а пък Рики скромен. Някои фенове се радват за това турне през есента, защото и двамата им са идоли, но други фенове искат Рики без Енрике Иглесиас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 ХАХХАХАХАХАХХАХА Защо коментарите ми в ущърб на фастчо и мелето са изтрити от тази тема? Това цензура ли е или геноцид? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Имам въпрос към многоуважаемите възродители на форума - @Fast и @meleto: Може ли да ми обясните защо сте изтрили коментарите ми спрямо глобалния модератор в темата, създадена от самия него, обсъждаща качествата му като модератор? Не бяха по темата ли? Да ги постна тогава във всички останали теми, белким уцеля някоя, в която да им е мястото? Ето и едно от предложенията в изтрите ми коментари. Събирам привърженици:.Искате ли да направим паметник приживе на двамата господа? Все пак те възкресиха форума - вече се пишат по цели 2 страници на ден в Поп-фолк скандалите!!! Междувременно поздравявам двамата силни на деня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 @plambata в темата е изрично написано, че не може да се дискутира в нея, а само да се гласува. Съответно местя такива коментари в "Чат мания" . Същия си го написал тук. Скрих го, защото се дублира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Само 4 часа сън, един чай, едно кафе и по някое време още едно кафе ще има, че да изкарам до довечера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 9 часа , plambata каза: Имам въпрос към многоуважаемите възродители на форума - @Fast и @meleto: Може ли да ми обясните защо сте изтрили коментарите ми спрямо глобалния модератор в темата, създадена от самия него, обсъждаща качествата му като модератор? Не бяха по темата ли? Да ги постна тогава във всички останали теми, белким уцеля някоя, в която да им е мястото? Ето и едно от предложенията в изтрите ми коментари. Събирам привърженици:.Искате ли да направим паметник приживе на двамата господа? Все пак те възкресиха форума - вече се пишат по цели 2 страници на ден в Поп-фолк скандалите!!! Междувременно поздравявам двамата силни на деня. То да бяха само двамата с мед да ги намажеш. Знам поне двама, който са в комбина мелето (изключвам Фаст), който го манипулират да банва @VulkoIsTheBest , а те се правят на хрисими. И още един потребите от форума им е разбрал играта без да му казвам. Съвсем случайно ми го сподели 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 30 минути, THE IIconic каза: То да бяха само двамата с мед да ги намажеш. Знам поне двама, който са в комбина мелето (изключвам Фаст), който го манипулират да банва @VulkoIsTheBest и @pechenko , а те се правят на хрисими. И още един потребите от форума им е разбрал играта без да му казвам. Съвсем случайно ми го сподели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 @Mara.Shulevna Блокирана за 7 дни. Не може да пише, но има достъп до сайта. МОЛЯ ???? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 @Starboy изгледа ли го? :) Аз го пуснах отгоре, отгоре да видя какво са измислили и дали са го убили или не. Мен ми хареса идеята им. Даже много! Макар и да ми беше най-любимия персонаж и даже вече не знам дали ще го гледам, ме изкефи какво са измислили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Рики Мартин и Енрике Иглесиас обмислят да запишат съвместна песен. :О И у нас са го отразили за съвместното им турне. Направо не е истина какво се случва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час , Arwity каза: @Starboy изгледа ли го? Аз го пуснах отгоре, отгоре да видя какво са измислили и дали са го убили или не. Мен ми хареса идеята им. Даже много! Макар и да ми беше най-любимия персонаж и даже вече не знам дали ще го гледам, ме изкефи какво са измислили. Не съм още, ей сега ще го пусна.. нека видим какво са направили.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Аз не мога да повярвам все още, че Рики и Енрике Иглесиас тръгват заедно на турне есента в Америка и Канада и на всичкото отгоре са мислили от дълго време да запишат съвместна песен и ще го направят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 10 минути, Starboy каза: Не съм още, ей сега ще го пусна.. нека видим какво са направили.. На теб едва ли ще ти хареса 😀 П.с. ся видях кви глупости съм писала, колко съм се "изкефила" 😀 ама така е, като тръгнах да пиша и ме разсеяха и прекъснаха мисълта, малко зайка стайл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Някой тук да слуша МБТ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Кой да предположи, че Рики и Енрике Иглесиас са най-добри приятели и се познават от 24 години, а само ние, феновете се караме помжду си кой е най. И даже ще имат и съвместна песен. А колко интервюта са дали за това турне вчера двамата. Всичките ги свалих и ще ги гледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 47 минути, Arwity каза: На теб едва ли ще ти хареса 😀 П.с. ся видях кви глупости съм писала, колко съм се "изкефила" 😀 ама така е, като тръгнах да пиша и ме разсеяха и прекъснаха мисълта, малко зайка стайл. Значи това със сигурност е най-доброто измислено махане на някой герой от този сериал като цяло.. направили са го така, сякаш е било планирано и са ни давали малки следи сезони назад. Само това мога да похваля, че не захвърлиха Алекс с неуважение, както направиха с Изи, например. Но.. това беше наистина най-добрия герой, въпреки, че наистина измислиха перфектния завършек за него, не мога да го приема положително. Кефех им се мноого с Изи на времето, обаче Джо не заслужава това. Точно свикнах с тях много и им се радвах... но най-вероятно детето на Амелия няма да е от Линк и може и да ги съберат двамата. Абе като цяло, много силен епизод, отдавна не беше имало такъв, обаче липсата на Алекс ще се усеща и нищо няма да е същото. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 часа , Starboy каза: Значи това със сигурност е най-доброто измислено махане на някой герой от този сериал като цяло.. направили са го така, сякаш е било планирано и са ни давали малки следи сезони назад. Само това мога да похваля, че не захвърлиха Алекс с неуважение, както направиха с Изи, например. Но.. това беше наистина най-добрия герой, въпреки, че наистина измислиха перфектния завършек за него, не мога да го приема положително. Кефех им се мноого с Изи на времето, обаче Джо не заслужава това. Точно свикнах с тях много и им се радвах... но най-вероятно детето на Амелия няма да е от Линк и може и да ги съберат двамата. Абе като цяло, много силен епизод, отдавна не беше имало такъв, обаче липсата на Алекс ще се усеща и нищо няма да е същото. И на мен много ми хареса, макар да го изгледах отгоре-отгоре, ще чакам субс и пак ще го пусна. И наистина изглежда все 1 е било планирано, чак се замислих дали наистина не са се разбрали още в началото на сезона да се маха, ама едва ли. Много яко даваха някакви кадри и все едно се напасват на историята. Особено където се появиха онея студенти дето приличаха на тях и Алекс как я гледаше оная бременната. Абе супер е. Аз Джо така и не я харесах. Много противна ми беше, не знам защо. И аз мисля, че ще ги съберат с Линк. А Алекс наистина ми беше любимия персонаж. Чак вече не ми се гледа без него. Сега почнах Западен свят, ама като го изгледам, ще пусна до 5-ти сезон да ги изгледам в негова чест :D 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари