WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Миличко, недей сега така. Иначе наистина бан с 80 дена е малко крайно. Аз за 80 дни мога да вдигна сватба, да се разведа, да направя нова и да стана вдовица. Другото ми питане е, защо гранд дамата на форума ФикЛена е с бан и то за 10 дена ? Та тя е шармантията на форума, кралицата на феновете на Галош и S класата на небивалиците! Къде ми е @Kitty, къде си млада жена със старческа комунистическа душа ? Липсваш ми ма! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Миличко, недей сега така. Иначе наистина бан с 80 дена е малко крайно. Аз за 80 дни мога да вдигна сватба, да се разведа, да направя нова и да стана вдовица. Да, също така да си регистрираш 80 нови профила. И както казах, вече имаше гласуване - дали да се удвоява наказанието или не. Пак повтарям - само един потребител е стигнал до 80 дни. Като гледам последните дни за какво са получени банове - ами спам, използване на циничен език, обиди. Не се сещам за нито един форум, в който това да се толерира. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Докъде се стигна: Националният оперативен щаб за борба с разпорастранието на COVID-19 поиска по-строги мерки във връка с пандемията от коронавирус. Те се обсъждат и предстоят да бъдат въведени. Екипът на радио и телеивзия The Voice призовава всички свои зрители, слушатели и фенове да спазват указанията на Националния оперативен щаб и управляващите. Останете си вкъщи - гледайте и слушайте радио и телевизия The Voice. Специално за всички пред малкия екран и радиоприемника сме подготвили най-добрите хитове. Нашите прекрасни водещи на Your Voice ще ви срещат с любимите ви изпълнители посредством съвременни технологии. В любимото телевизионно предаване Dayana и BallaN ще водят от домовете си, а най-любимите изпълнители ще се включват чрез видеоразговор в ефир. И по време на извънредното положение в България ще може да избирате любимите си хитове и да поздравите приятел в предаването Wishlist, което излъчваме всеки делничен ден между 17 и 18 часа, а музикални желания се поръчват тук. В петъчната и съботната вечер сме подготвили 8-часова парти селекция по радио и телевизия The Voice. Любимото VOICE PARTY ще се излъчва вече всеки петък и събота от 22:00 до 06:00 часа, за да бъдете заедно с най-големите клубни хитове в ефир. #ОстаниВкъщи - гледай и слушай The Voice Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 34 минути, meleto каза: Да, също така да си регистрираш 80 нови профила. И както казах, вече имаше гласуване - дали да се удвоява наказанието или не. Пак повтарям - само един потребител е стигнал до 80 дни. Като гледам последните дни за какво са получени банове - ами спам, използване на циничен език, обиди. Не се сещам за нито един форум, в който това да се толерира. Ок,ок, you are right. Нека сека чуем: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Извън града може ли да се пътува? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 час , zai4eto82 каза: Докъде се стигна: Националният оперативен щаб за борба с разпорастранието на COVID-19 поиска по-строги мерки във връка с пандемията от коронавирус. Те се обсъждат и предстоят да бъдат въведени. Екипът на радио и телеивзия The Voice призовава всички свои зрители, слушатели и фенове да спазват указанията на Националния оперативен щаб и управляващите. Останете си вкъщи - гледайте и слушайте радио и телевизия The Voice. Специално за всички пред малкия екран и радиоприемника сме подготвили най-добрите хитове. Нашите прекрасни водещи на Your Voice ще ви срещат с любимите ви изпълнители посредством съвременни технологии. В любимото телевизионно предаване Dayana и BallaN ще водят от домовете си, а най-любимите изпълнители ще се включват чрез видеоразговор в ефир. И по време на извънредното положение в България ще може да избирате любимите си хитове и да поздравите приятел в предаването Wishlist, което излъчваме всеки делничен ден между 17 и 18 часа, а музикални желания се поръчват тук. В петъчната и съботната вечер сме подготвили 8-часова парти селекция по радио и телевизия The Voice. Любимото VOICE PARTY ще се излъчва вече всеки петък и събота от 22:00 до 06:00 часа, за да бъдете заедно с най-големите клубни хитове в ефир. #ОстаниВкъщи - гледай и слушай The Voice И никакъв секс с Ники! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, zai4eto82 каза: Извън града може ли да се пътува? засега може и извън България 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, Brian каза: И никакъв секс с Ники! Да бе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, Brian каза: засега може и извън България Ей сега съм тръгнала извън България. Значи може извън града? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 29 минути, zai4eto82 каза: Ей сега съм тръгнала извън България. Значи може извън града? може нали това казах 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Хората се разхождат в парка, в Морската градина, а аз от 2 дена не съм мръднала от нас. От какъв зор и за какво? На път съм да замина някъде. То не се издържа само вкъщи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Alan още 2015 е решл да се предпазва от коронавируса 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 25 минути, zai4eto82 каза: Хората се разхождат в парка, в Морската градина, а аз от 2 дена не съм мръднала от нас. От какъв зор и за какво? На път съм да замина някъде. То не се издържа само вкъщи. Истинска бунтарка, истинска непукистка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Истинска бунтарка, истинска непукистка. Май ще замина. То и без секс не се издържа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Май ще замина. То и без секс не се издържа. Прави си шпатулки и диджеи, за да се облекчаваш сексуално. Стой още няколко дни! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, retr0 каза: Прави си шпатулки и диджеи, за да се облекчаваш сексуално. Стой още няколко дни! От секс корона не се хваща сори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Няма да се пътува. Брат ми вика да си седя вкъщи. Можеш ли да седиш затворен всеки ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 31 минути, WindWalkerMonk каза: От секс корона не се хваща сори. Ако спазват дистанция от метър и половина, не се хваща 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 9 минути, zai4eto82 каза: Няма да се пътува. Брат ми вика да си седя вкъщи. Можеш ли да седиш затворен всеки ден. Един път ще бъда сериозен. Принципно още май не е забранено, но е крайно не- препоръчително. Пък и вашия кмет нали обявил някви допълнителни мерки? Още повече твоя Ники - таксиметров шофьор - си е точно рискова група, поне според мен, освен ако не е преустановил работа за момента. Впредвид пълната безотговорност из бг - щом някой умник се е метнал на влака за Варна със се вируса четох вчера - колко му е да ти лепне един вирус, щото е карал някой дето го разнася? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 9 минути, Lelqtian каза: Един път ще бъда сериозен. Принципно още май не е забранено, но е крайно не- препоръчително. Пък и вашия кмет нали обявил някви допълнителни мерки? Още повече твоя Ники - таксиметров шофьор - си е точно рискова група, поне според мен, освен ако не е преустановил работа за момента. Впредвид пълната безотговорност из бг - щом някой умник се е метнал на влака за Варна със се вируса четох вчера - колко му е да ти лепне един вирус, щото е карал някой дето го разнася? Той не е карал хора откакто се върна от болницата в София. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Той не е карал хора откакто се върна от болницата в София. Вече не ни пишеш истории и няма как да знаем. Надявам се че се оправя/ил и сичко е 6. В който случай евентуално може, палете таксито и отивайте на Приморско две седмици на карантина. То нали беше ранчо нещо, значи някво закътано? Ма се запасете. И задължително поне две задната седалка пълните с клозетна хартия. (това последното е майтап, разбира се) Идеята като цяло е да няма излишни пътувания и контакт с хора като цяло. Примерно тука обявиха още по пълна карантина на цялата страна, с полиция и прочее (ще видим как работи тая история в следващата седмица). Може само на работа, ако не те пуснат в хоум офис или нещо от сорта, до магазина, обратно, нещо друго от първа необходимост, и евентуално едно кръгче до някоя градинка, за чист въздух, стига да спазваш поне 2 метра дистанция от други хора. За неспазване може да се отнесе глоба от 3 милиона крони (над 100 хиляди евраци), а ако си инфекциозен - 6 до 10 години затвор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Екипът на Рики оползотворява свободното време с игри в Туитър като задава въпроси на феновете свързани с Рики- колко албума, кога е излязъл еди си кой албум. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Хората се разхождат в парка, в Морската градина, а аз от 2 дена не съм мръднала от нас. От какъв зор и за какво? На път съм да замина някъде. То не се издържа само вкъщи. Миличката............... не си само ти, и аз съм затворник вкъщи и не се издържа.................Точно сега е любимият ми сезон, пролетта, а не мога да излизам навън, да се разхождам, да правя снимки, да ходя в "Камбанка" за чаша горещ шоколад........... Като нищо ще останем без великденски празници и без вечерната великденска служба, а вероятно и без 24 май............. и без фестивал в нашия град........... Страх ме е да излизам навън, защото четох, че пипнеш ли тази болест, те лекуват с лекарства за ревматизъм и СПИН, което си е съмнително и ме навежда за мисълта, че тоя коронавирус е биологично оръжие............ Как така грип ще се лекува с лекарства за СПИН, които буквално сриват имунната система.......... И уж епидемия, а САЩ правят военни учения в Европа? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Е, ти до вчера обясняваше, че нищо не можеш да правиш сама, включително и да се къпеш, а сега ти липсва да правиш снимки и да пиеш горещ шоколад в "Камбанка". Нещо не се връзва. Стига паника с тоя вирус, нон стоп за него се говори. Всяка година има опасни вируси и бактерии, хора постоянно умират от пневмонии и усложнения. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Има сериозни съмнения че е биологично оръжие, как да няма паника? И как така САЩ правят военни учения в такъв момент, ми е много интересно? И не, не съм самостоятелна, то се подразбира, че не излизам и не ходя сама. Не може ли да се изразявам нормално? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари