pacho Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Изразявай се както искаш, просто не лъжи, щото звучи, че само кибичиш, в парка, пред компа, на дивана, форума, в "Камбанка" и после се оплакваш... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 час, Kitty каза: Миличката............... не си само ти, и аз съм затворник вкъщи и не се издържа.................Точно сега е любимият ми сезон, пролетта, а не мога да излизам навън, да се разхождам, да правя снимки, да ходя в "Камбанка" за чаша горещ шоколад........... Като нищо ще останем без великденски празници и без вечерната великденска служба, а вероятно и без 24 май............. и без фестивал в нашия град........... Страх ме е да излизам навън, защото четох, че пипнеш ли тази болест, те лекуват с лекарства за ревматизъм и СПИН, което си е съмнително и ме навежда за мисълта, че тоя коронавирус е биологично оръжие............ Как така грип ще се лекува с лекарства за СПИН, които буквално сриват имунната система.......... И уж епидемия, а САЩ правят военни учения в Европа? На мен не ми е проблема, че седя в къщи, а че сега не съм на работа и кой знае кога ще отмине тази забрана за заведенията и всичко останало. На теб ти се чудя просто как не си изперкала досега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 29 минути, zai4eto82 каза: На мен не ми е проблема, че седя в къщи, а че сега не съм на работа и кой знае кога ще отмине тази забрана за заведенията и всичко останало. На теб ти се чудя просто как не си изперкала досега. Изперквам! Зимата мина, искам навън, но не може! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 7 минути, Kitty каза: Изперквам! Зимата мина, искам навън, но не може! Милички, я па съм си добре у дома. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 38 минути, zai4eto82 каза: как не си изперкала досега. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Една от любимите ми актриси Дана Гарсия е заразена с коронавирус Актрисата Дана Гарсия потвърждава, че има коронавирус Във видео, публикувано в социалните си мрежи, колумбийската актриса, която от няколко години живее в Мексико, заяви на своите последователи, че е изолирана, но в добро здраве. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 46 минути, zai4eto82 каза: Една от любимите ми актриси Дана Гарсия е заразена с коронавирус Актрисата Дана Гарсия потвърждава, че има коронавирус Във видео, публикувано в социалните си мрежи, колумбийската актриса, която от няколко години живее в Мексико, заяви на своите последователи, че е изолирана, но в добро здраве. Тя не играеше ли Норма в “Трима братя, три сестри”? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 43 минути, Амброжка. каза: Тя не играеше ли Норма в “Трима братя, три сестри”? https://bg.wikipedia.org/wiki/Трима_братя,_три_сестри същата 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И на мен ми е мъчно да гледам през прозореца, как няма жива душа по улиците. Поздрав с песента от един култов и незабравим ситком, от няколко дни я слушам и ми доставя удоволствие: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Коментирахте ли това с пляскането в 21 часа... ? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не знам за вас, но на мен четвърти ден карантина ми се отразява много изнервящо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не знам но утре си хващам влака имам работа с корона и без корона живота продължава 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 И аз се замислям дали да не си направя пътуването дето ми предстои, на риск... не се живее така 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Лияна изпя Лошите момичета, а Борето Лошите момчета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 @meleto може ли да ми пишеш на лично? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 преди 51 минути, Danger. каза: @meleto може ли да ми пишеш на лично? ? Ти можеш да направиш същото 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Дана Гарсия съм я мяркала по канала "Романтика", който гледах в периода 2005 - 2007, жалко, че му светиха маслото. Така и не успях да изгледам първия криминален латиносериал "Престъпление и любов" с Джанела Нейра, сниманв Аржентина, много готин......... Вие гледахте ли латиносериали и кои са ви любими? Поздрав с една страхотна песен от един любим латиносериал "Като на кино", преди няколко години главната актриса почина, много тъжно...............Но песента и е страхотна............. Кажете, харесва ли ви песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Това е моят любим. Даваха го по БНТ в края на 90-те. И после по някоя от диемите. Много харесвам саундтрака и другите парчета от сериала. Много са чил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много жалко за Дана, дано да се оправи. Ролите с които я запомних са тези в "Трима братя, три сестри", "Изпитание на любовта" и "Гибелна красота". https://youtu.be/bVGfQq_i49U Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Малко черен хумор. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Рики Мартин обяснява защо всички трябва да стоят вкъщи на фона на коронавирус. Рики Мартин насърчава своите фенове и последователи да бъдат отговорни и да останат у дома. На фона на епидемията от коронавирус , пуерториканският певец се включи в социалните мрежи,, за да сподели мощно послание, за да насърчи хората да следват указанията и да не напускат домовете си. „Имам приятели, които живеят в Китай и в Италия и всички ми казват:„ Рики, ако можехме да се върнем назад във времето с информацията, която имаме днес, отношението ни щеше да е съвсем различно “. „И аз им казвам:„ какво бихте направили по различен начин? “ Всички ми казват: „Бих останал вкъщи“. Единственото, което можем да направим днес, е да вземем отговорното решение да останем у дома “, продължи той. Рики, който живее в Лос Анджелис със съпруга си Джоан Йосеф и четирите им деца, 11-годишните близнаци Валентино и Матео, едногодишната Лусия и едногодишния Рен, наскоро обяви турне заедно с Енрике Иглесиас и Себастиан Ятра .Тези планове обаче все още могат да се променят, въпреки че обиколката им е планирана за края на лятото на септември. „Като съзнателни граждани, информацията, която разполагаме, ни казва единственият начин да спрем това чудовище със социално дистанциране. Така че с добро отношение, нека приемем тази отговорност “, добави той.Певецът на Livin 'La Vida Loca вече отложи предстоящите си концерти в Мексико. „Мексико, обичам те. Трябваше да отложа турнето, но това беше най-отговорното нещо, което можех да направя. Ще се върнем скоро. Обичам ви, пазете се - каза той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Докъде води коронавируса. Рики Мартин от руси кичури смени цвета на косата си и то моя цвят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Току що, zai4eto82 каза: Докъде води коронавируса. Рики Мартин от руси кичури смени цвета на косата си и то моя цвят. Може да те е видял в туитър, Танче. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 минута, Амброжка. каза: Може да те е видял в туитър, Танче. Направо се изненадах като видях клипчето, което е качил сега. И по-интересното е какво пише на анурака му: Повече любов, по-малко омраза. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари