Blueberry Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 1 час, Olay каза: Голям праз, че пяла на събор на Пеевски. Галена е виновна толкова, колкото всеки, който чете български медии (на Пеевски), шофира/вози се по магистралите построени за Пеевски, пуши цигари (произведени от Пеевски), гледа телевизиите на Пеевски или т.н. с което му пълни още повече джоба. Не мисля, че това да си застанеш с името и славата на една от топ звездите на България е съизмеримо с това да даваш 5 лева всеки ден, които така или иначе ще даваш (п.п. нито всички медии, нито всички цигари са към Пеевски). От девет кладенеца вода се носи, за да се оправдае Галена. А то реално няма нито един, който да не е се отъркал в мутрите пряко или косвено. Още от зараждането си жанра е точно това - инструмент за забавление на мутрите. Леле, @berryJ едновременно пишехме почти едно и също, вече и аз почнах да се чудя дали нямам втори профил 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 6 минути, Blueberry каза: Леле, @berryJ едновременно пишехме почти едно и също, вече и аз почнах да се чудя дали нямам втори профил Дарени сме с боровинкова телепатия 😀 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 15 часа , Blueberry каза: Аз не подкрепям протестите в момента, но поради липсата на алтернатива и поради факта, че изборите са след няма и 6 месеца така или иначе. Иначе виждам и оценявам, че случващото се е просто абсурдно, само в бившия соц. блок и на Балканите могат да се случват такива неща през 2020... До скоро и аз не подкрепях протестите и се дразнех, че в летните месеци, когато обикновено София е празна, има толкова задръствания заради някакви дето са решили да протестират на ключовите кръстовища в града.Писна ми да ми отнема повече от час, за да се прибера вкъщи след работа. Тогава един приятел ми каза да си пусна 4те клипчета със заглавие "Осемте джуджета" в Youtube. Изгледах ги и разбрах в каква заблуда съм живял.България не е мръднала и милиметър и все още живеем в мутренски времена!А аз мислех, че всичко това е останало в 90-те! Отделете 1 час и изгледайте 4те серии на това разследване и ще промените мнението си за протестите и за всичко, което се случва в държавата! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 14 минути, foxy_vd каза: Галена не може да догони в слагачеството на политиката Ивана още 100 години. Леля Ванче не само е пяла на целия политически спектър, но и гнусно агитираше за бенефициента на финикийски знаци, особено за ДПС. Обаче, в политиката ни в момента има още един гнусен измекяр и той е център на внимание в последно време. Казва се Веселин Марешки и подписа проекта за нова конституция без да я е чел и се хвали с това. Та този боклучак, който е срам за Варна изтъргува подписите си срещу концесия на плаж "Кабакум". В момента цялата държава го псува, но само аз имам снимка, която ще предизвика още хейт, не само по него. Наиситна ни е срам от този плужек. Толкова гнусна мутра няма. Елате му вижте паркинга на кабакум - Майбах, Бентли, Мерцедеси и кво ли още не. До скоро му минаваше номера с уж евтиното гориво, но накрая излезе, че и то боклук като него. А след последната му изцепка е ясно, че е аут от всякъде. Баси боклука. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Кои са цигарите на Пеевски? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Да си припомним и поздравим с този хит. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Пеят “Беден в сърцето” в момента в една механа в Китен, а преди това “Проблем”. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
berryJ Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 преди 16 минути, berryJ каза: Пеят “Беден в сърцето” в момента в една механа в Китен, а преди това “Проблем”. Опа грешна тема 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Доста тъпо и грозно се подигравате на хората без нито вие сами да се погледнете как изглеждате, нито без да си видите отстрани нелепите изказвания понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 20 часа , zai4eto82 каза: Готови сме Сигурно всеки твой мъж се пита '' ....дали са ми верни''. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 преди 2 часа , pacho каза: Сигурно всеки твой мъж се пита '' ....дали са ми верни''. Сини са обаче. Като се гримирам и се променят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 На днешния ден преди 1 година: На днешния ден пък преди 2 години лежах в болницата заради бъбреците и странното е, че сънувах днес, че се омъжвам. Не е на хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Рики честити рождения ден на мъжа си: Честит рожден ден, душо моя. Толкова те обичам: ricky_martin: ¡Feliz cumpleaños mi alma! Te amo tanto. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 @zai4eto82 След това му изпълнение го изгониха! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Koлко е пораснала Лусия само- дъщерята на Рики и Джован Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Другия петък съм на фризьор вече, че много русо бие вече косата ми. А колко дълга е станала само и колко много коса имам. Някои имат 5 косъма, а аз имам страшно много коса. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 1 час , zai4eto82 каза: Другия петък съм на фризьор вече, че много русо бие вече косата ми. А колко дълга е станала само и колко много коса имам. Някои имат 5 косъма, а аз имам страшно много коса. Дарявай! Прави добро! Земи се обръсни 0 номер, ще скандализираш Коцака. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Другия петък съм на фризьор вече, че много русо бие вече косата ми. А колко дълга е станала само и колко много коса имам. Някои имат 5 косъма, а аз имам страшно много коса. Имаш бели косми, не е русо! п.с. @Willy виж си пощата ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 2 часа , THE IIconic каза: Имаш бели косми, не е русо! п.с. @Willy виж си пощата ! Напротив, кичурите са станали вече руси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 35 минути, zai4eto82 каза: Напротив, кичурите са станали вече руси. Старост- Нерадост! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 33 минути, THE IIconic каза: Старост- Нерадост! Каква старост. Бели косми си имам още от 20 и няколко годишна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 23 минути, zai4eto82 каза: Каква старост. Бели косми си имам още от 20 и няколко годишна. Е гониш 40 все пак! Попревтасала си вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 преди 32 минути, THE IIconic каза: Е гониш 40 все пак! Попревтасала си вече. Я си гледай работата. Много ограничено мислене. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 КАК СА МИ КОТЕНЦАТА ДНЕС ?????? Нещо готинко става ли ??? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Току що, WindWalkerMonk каза: КАК СА МИ КОТЕНЦАТА ДНЕС ?????? Нещо готинко става ли ??? Виж си лс във ФБ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари