Guest Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Ooooo, Рики е откачил за номинацията си за Грами на клипче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 7 часа , Blueberry каза: Драга, здравната ни система е в тотален колапс! Иди в някоя болница и ще видиш какво е - коридорите се пръскат от пациенти (не с ковид) и няма кой да ги прегледа, защото спецчиалистите са заразени с ковид! Легла също няма. Държавата ни е на първите места по брой загинали на 1 млн, ти тука ревеш, че един месец няма да работиш... безочие! И да, здравният министър защо да не взима голяма заплата, като е учил години наред и се е доказал, за да може да се издигне до позицията здравен министър. Сигурно някой таксиметров шофьор, келнер или камериер разбира повече от работата му, нали... В тоя ти пост няма нищо нито Рики, нито Грами, нито филмчета на Дисни. Или за Коцьо. 100% няма да ти бъде обърнато внимание Аз пак казвам, донега не я засегне лично и пряко, няма да миряса с тия простотии. На никой не му харесват никакви локдауни, да не говорим как в тая посока мерките в БГ са твърде меки и тряяше да затвори сичко още миналия месец, като в цяла Европа. Тук затвориха сичко що не е хранителен магазин, аптека или бензиностанция от 2 месеца почти, включително не работят в неделя, и има вечерен час. Колегите дето не могат да работят от вкъщи и им се налага да се прибират посред нощите от офиса им раздадоха специални бележки, ако се наложи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Аладин- анимацията днес има годишнина-25 ноември 1992. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 4 часа , zai4eto82 каза: Аладин- анимацията днес има годишнина-25 ноември 1992. Горе-долу ми е наборче. Ха, ха! Да, това е втората ми любима анимация след "Красавицата и звяра" разбира се. Най-добрите филмчета на Дисни за мен са "Красавицата и звяра", "Аладин", "Малката русалка", "Мулан" и "Спящата красавица". Най-много ми харесват и са ми любимите, мога да ги гледам всички без омръзване. Всъщност "Малката русалка" е първата ми видео-касета изобщо и ми е много сантиментална. Иначе той "Аладин" има втора и трета част, но както почти всеки филм или детско първата част винаги си остава най-добра. Имам и други много любимианимации които не са на Дисни, но по нищо не отстъпват, като "Принцеса Анастасия", "Всички кучета отиват в Рая", "Принцесата и таласъмчето". Все класики мога да кажа, които остават. Днес такива анимации едва ли може да гледаме. Даже ми се струва невъзможно, да се направи нещо добро като изброените 8 от мен, които са ми по-любими даже от всеки ужас или романтична комедия, защото анимацията си остава любимия ми жанр. ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 31 минути, DevilWish каза: Горе-долу ми е наборче. Ха, ха! Да, това е втората ми любима анимация след "Красавицата и звяра" разбира се. Най-добрите филмчета на Дисни за мен са "Красавицата и звяра", "Аладин", "Малката русалка", "Мулан" и "Спящата красавица". Най-много ми харесват и са ми любимите, мога да ги гледам всички без омръзване. Всъщност "Малката русалка" е първата ми видео-касета изобщо и ми е много сантиментална. Иначе той "Аладин" има втора и трета част, но както почти всеки филм или детско първата част винаги си остава най-добра. Имам и други много любимианимации които не са на Дисни, но по нищо не отстъпват, като "Принцеса Анастасия", "Всички кучета отиват в Рая", "Принцесата и таласъмчето". Все класики мога да кажа, които остават. Днес такива анимации едва ли може да гледаме. Даже ми се струва невъзможно, да се направи нещо добро като изброените 8 от мен, които са ми по-любими даже от всеки ужас или романтична комедия, защото анимацията си остава любимия ми жанр. ❤️ Малката русалка има и 2 и 3. Ариел има дъщеря Мелодия, която е хем човек, хем и русалка. Аз ги имам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Йееееее, пратиха ми изпълнението на Рики Мартин от Латино Грами 2020 от чужд форум като писах на човек там на английски на лично съобщение и той ми го изпрати в HD. Много яко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Мен ме баннаха до 3020 от форума на Близард 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 53 минути, zai4eto82 каза: Малката русалка има и 2 и 3. Ариел има дъщеря Мелодия, която е хем човек, хем и русалка. Аз ги имам. Да, гледал съм ги, но първата част си е класика и е несравнима. Получили са се, то и сериалчето на времето си беше готино. Ама това все пак си е класика. Обожавам го! Разкошно филмче, даже ми се прегледа, може би по-късно ще си го пусна. ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Мен ме баннаха до 3020 от форума на Близард За кое насоли Shadowlands? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 1 час , Lelqtian каза: За кое насоли Shadowlands? Е тъпичка е. Аз ги минах, ама насолих една друга лично (служителка). Иначе сървърите им пак крашнаха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Рики Мартин става вторият латино изпълнител в историята, който получава номинации за Грами в 5 различни десетилетия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 10 часа , WindWalkerMonk каза: Мен ме баннаха до 3020 от форума на Близард Ще се върнеш тъкмо навреме за излизането на Диабло 4. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 31 минути, zai4eto82 каза: Рики Мартин става вторият латино изпълнител в историята, който получава номинации за Грами в 5 различни десетилетия. Не знаех че е чак толкова дърт. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 преди 2 минути, Willy каза: Не знаех че е чак толкова дърт. 71 набор е и за годините си изглежда доста добре. Аз съм израстнала с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 12 часа , WindWalkerMonk каза: Е тъпичка е. Аз ги минах, ама насолих една друга лично (служителка). Иначе сървърите им пак крашнаха. На мен засега ми е мех, ма да видим колко е грайнди кат спра да се мотая и ударя 60ката. Тоя път от сървърите обаче не се оплаквам, изненадващо за мен там дори полвин час след лонча се държи бая прилично и крашнала засега само един път. преди 5 часа , Blueberry каза: Ще се върнеш тъкмо навреме за излизането на Диабло 4. Аз и сега не се интересувам от бая посредствено изглеждащото Диабло 4, та кво остава за след 100 години? Пък и не го оставиха това зло добиче намира, кому беше нужно (освен Боби Котик и сие) да го съживяват още един път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 4 часа , Lelqtian каза: На мен засега ми е мех, ма да видим колко е грайнди кат спра да се мотая и ударя 60ката. Тоя път от сървърите обаче не се оплаквам, изненадващо за мен там дори полвин час след лонча се държи бая прилично и крашнала засега само един път. Аз и сега не се интересувам от бая посредствено изглеждащото Диабло 4, та кво остава за след 100 години? Пък и не го оставиха това зло добиче намира, кому беше нужно (освен Боби Котик и сие) да го съживяват още един път. При мен не можеше да се играе изобщо. Аз вече и ковенант си избрах, да видим сега. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 На 26 ноември 1991 беше издаден първият самостоятелен албум на Рики Мартин носещ неговото име. От него излязоха El amor de mi vida, Dime que me quieres и Fuego contra fuego-песни, които се пеят и днес от публиката. Албумът продаде 500 000 копия и Сони Мюзик видяха в Рики тогава златна кокошка. Албумът става платинен. Само около излизането на албума Рики изнася повече от 120 концерта. С този албум Рики печели награда за най-добър нов латино изпълнител, както и печели Lo Nuestro. Става един от най-успешните дебюти за Сони Мюзик през последните 10 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 преди 3 часа , WindWalkerMonk каза: При мен не можеше да се играе изобщо. Аз вече и ковенант си избрах, да видим сега. Ковенант си избрах още като ги обявиха и честно казано още не съм решил да ги сменям А предполагам зависи от сървъра и кога играеш, засега е все посред нощите, ще видим как е уикенда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 😬😂😂 https://vm.tiktok.com/ZSghykKx/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Тази песен е записана по време на пандемията. Мениджърът на Рики Мартин се е обадил на индийската актриса и модел Neja Mahajan. Тя записала своята част и му я пратила. Изобщо не са се виждали с Рики и песента стана част от новия албум Pausa в новото му издание предзначен за слушане със слушалки. А за самата актриса е било сбъдната мечта да участва в песен на Рики Мартин. А албумът Pausa спечели Латино Грами за най-добър поп вокален албум , също е номиниран и за Грами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Голям секс символ беше навремето Рики. Той така като гледам все още хваща окото даже не съм предполагал че може да е гей.😍❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 4 часа , RumyanaFen каза: Голям секс символ беше навремето Рики. Той така като гледам все още хваща окото даже не съм предполагал че може да е гей.😍❤️ Песента му с Кристина Агилера ми е страшно любима. ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 28 минути, DevilWish каза: Песента му с Кристина Агилера ми е страшно любима. ❤️ Онази с Мая, Маяма или както се казваше там няква шведка е по-яко. Танчето да каже коя беше песента, че сега не се сещам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 3 минути, Lelqtian каза: Онази с Мая, Маяма или както се казваше там няква шведка е по-яко. Танчето да каже коя беше песента, че сега не се сещам. И аз не мога да се сетя за тази песен. Да, ако има линк няма да е лошо да я чуя. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 преди 6 часа , DevilWish каза: И аз не мога да се сетя за тази песен. Да, ако има линк няма да е лошо да я чуя. Private Emotion: и сега си е готин, даже още по-готин от преди: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари