Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ще решиш да пътуваш с рейса и ще се случи катастрофа и рейса заобикаля заради някой си двто решил да открадне тир, полицията го гонила, тирът се обърнал до хотел "Мираж". Ненормален народ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Бъгва ли ви Messenger? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 31 минути, Fast каза: Бъгва ли ви Messenger? Не работи нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Крашнал е целия месинджъринста и фб, ама ще го оправят хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 https://woman.bg/novini/mesindzhur-blokira-v-bulgariya-kakvo-se-sluchva-sus-sotsialnite-mrezhi.70735.html @Fast @NazzkO @zai4eto82 Ето причината! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, RumyanaFen каза: https://woman.bg/novini/mesindzhur-blokira-v-bulgariya-kakvo-se-sluchva-sus-sotsialnite-mrezhi.70735.html @Fast @NazzkO @zai4eto82 Ето причината! Четох. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 И Туитър, и Инстаграм същата работа и проблема е от 9:00 сутринта, аз чак сега разбирам, защото до обяд бях навън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, zai4eto82 каза: И Туитър, и Инстаграм същата работа и проблема е от 9:00 сутринта, аз чак сега разбирам, защото до обяд бях навън. Ако се беше ваксинирала и да те чипира Бил Гейтс по 5 Джито, един прилеп още в 8:59 щеше да те осведоми за предстоящата хакерска консперация 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 34 минути, Lelqtian каза: Ако се беше ваксинирала и да те чипира Бил Гейтс по 5 Джито, един прилеп още в 8:59 щеше да те осведоми за предстоящата хакерска консперация Да бе да. Ама имам нов лак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Ма чакайте, никой не ви кара да се ваксинирате. Идеята е, че макар да могат да бъдат опасни тези ваксини и със странични ефекти, не са по опасни от смъртта на най - рисковите хора. Затова нека те да се ваксинират, така и болестта ще намалее. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Рики ще участва и в Телетона в Америка на 12 декември. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Кристина Милиан очаква трето дете, но второ от Мат Покора толкова скоро след като роди сина им. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Интересно, на всички изпълнители в Телетона пише музикално представяне под имената им, а на Рики пише специално участие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Днес точно на рождения ми ден излизат нова песен от 4magic, нов албум от Алборан. Уникално пожелание имам от Коце и то гласово. Винаги знае как да каже. Как да не го обичаш. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 @Blueberry Защо си заеба темата? Пускай я пак, че чалгвизия повече няма да има, поне да има малко разнообразие! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 5 часа , zai4eto82 каза: Днес точно на рождения ми ден излизат нова песен от 4magic, нов албум от Алборан. Уникално пожелание имам от Коце и то гласово. Винаги знае как да каже. Как да не го обичаш. ❤️ Зайке, Честит Рожден Ден! Бъди здрава! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 6 часа , zai4eto82 каза: Днес точно на рождения ми ден излизат нова песен от 4magic, нов албум от Алборан. Уникално пожелание имам от Коце и то гласово. Винаги знае как да каже. Как да не го обичаш. ❤️ Ами кожено пожелание няма ли да получиш от Коцьо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Днес точно на рождения ми ден излизат нова песен от 4magic, нов албум от Алборан. Уникално пожелание имам от Коце и то гласово. Винаги знае как да каже. Как да не го обичаш. ❤️ Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! С баща ми сте една зодия... 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Днес точно на рождения ми ден излизат нова песен от 4magic, нов албум от Алборан. Уникално пожелание имам от Коце и то гласово. Винаги знае как да каже. Как да не го обичаш. ❤️ Честит рожден ден Кралице, пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Да имаш толкова вълнуваща 2021, че да не ти остане друг избор освен да възобновиш историите! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 6 часа , DevilWish каза: Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! С баща ми сте една зодия... Ееее, мерси много. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 5 часа , Gerganafen каза: Честит рожден ден Кралице, пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Да имаш толкова вълнуваща 2021, че да не ти остане друг избор освен да възобновиш историите! ❤️ Мерси много. ❤️ Дано. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Коце и той ми хареса косата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Много бързо заминават къдриците при мен- заради влагата от времето, и като я вържа на работа. Такива хубави къдрици имах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари