Gerganafen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 1 час, Willy каза: @Gerganafen Честит имен ден мило, всичко което си пожелаваш да ти се сбъдне, бъди ни много жив и здрав! ❤❤🍀 Дано Гертрудис ни зарадва с нова песен през 2021! Мерси! ❤️ Да, дано й дойде някаква муза както през 2018. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 39 минути, THE IIconic каза: Той на 20,ти на 40! Каква да си му, баба? Гадже 🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Честит имен ден на бащата на Коце и на моя братовчед. Не знаех, че бащата на Коце и братовчед ти влизат тук. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 @Gerganafen Честит имен ден и ти пожелавам Лидия на самостоятелно частно парти 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 преди 6 минути, Lelqtian каза: @Gerganafen Честит имен ден и ти пожелавам Лидия на самостоятелно частно парти Мерси много ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Честит имен ден! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 @Gerganafen, честит имен ден! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Новото на Исмаил излезе: И ще я пусна за превод в един сайт, където превеждат на всякакви езици и са ми превеждали досега. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Накара ме да запаля цигара. Сутринта се събудих, стаята ми е разхвърлена. Напил съм се и съм разхвърлил. Нито лицето ми може да се усмихне, нито болката ми свършва. Причината си ти любовта ми, обичам те. Накара ме пак да запаля цигара. Не може да се трае, не свършва тази болка. Не мога да разбера. Не мога да направя нещо. След теб, виж само аз останах в света. Не е ли е жалко, и аз съм човек. Не е ли е грях, нали ти бях в молитвите. Какво стана? Какво намерих? Сърцето ми е станало на парчета. Пробито, зашито на парчета. Със сълзи на очите ми ме прокълна, и ме остави. Взе ми сърцето, ти ме направи така. За последен път ще падаш от очите ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Снега вече е мираж при нас. В Испания чак сняг, а при мен само дъжд вчера и днес. Вече снега ще го гледам само по филмите. Да прати Коце малко сняг при мен. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 53 минути, zai4eto82 каза: Снега вече е мираж при нас. В Испания чак сняг, а при мен само дъжд вчера и днес. Вече снега ще го гледам само по филмите. Да прати Коце малко сняг при мен. Коце снега го изшмърка вече. 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 @Starboy, @Gerganafen банкетите по случай РД заедно ли ще ги правите или по отделно? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 15 минути, THE IIconic каза: @Starboy, @Gerganafen банкетите по случай РД заедно ли ще ги правите или по отделно? Ще си викнем Лиди и The Weeknd да ни пеят Happy birthday в дует! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 16 минути, Gerganafen каза: Ще си викнем Лиди и The Weeknd да ни пеят Happy birthday в дует! Кажи за банкета! Ако искате и Вики викнете да изпее Татко аз съм си същата! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 16 минути, THE IIconic каза: Кажи за банкета! Ако искате и Вики викнете да изпее Татко аз съм си същата! Заедно, затова ще има и двама изпълнители! На Вики хонорарът за съжаление не можем да си го позволим :/ (С)Екслузивно! Лиди без грим! https://www.tiktok.com/@lidia_alpha_tiktok/video/6831105615268547845?_d=secCgYIASAHKAESMgowZdhItJeuaDboP7PWukuKLKiqEZNivplbAwJUYwLGW8RA9VQIPv3be9Kfc5a%2BfeDtGgA%3D&language=en&preview_pb=0&sec_user_id=MS4wLjABAAAAisprOOuWQtKVpw9K57PTuQ1QIqrNkJgjJW4PbeMfhJU&share_item_id=6915460597920369925&share_link_id=53103DAD-534D-4760-9B70-91FDB20A37FE×tamp=1610207850&tt_from=copy&u_code=1g5a9j&user_id=10980150&utm_campaign=client_share&utm_medium=ios&utm_source=copy&source=h5_m&sender_device=pc&sender_web_id=6788524054825469445&is_from_webapp=v2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 45 минути, THE IIconic каза: Кажи за банкета! Ако искате и Вики викнете да изпее Татко аз съм си същата! Глория и Рени са кралиците на банкетите! Те ще се отзоват. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 23 минути, asylum каза: Глория и Рени са кралиците на банкетите! Те ще се отзоват. Ако канят Рена, трябва да има обилно храна да не остане гладна! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 продължавайте да гласувате за Герб !!🤬 https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/119600136610234 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 преди 25 минути, Krislena каза: продължавайте да гласувате за Герб !!🤬 https://www.facebook.com/dabulgaria.bg/videos/119600136610234 Тия двамата не са ми познати по физиономия, но коя точно топла вода си мислят да откриват? Тая схема е ясна от години. Иначе съвсем в реда на нещата е ПП БКП съвсем нюню да продължават да "печелят" избори - просто матр'яла, дето не рода и участващи в схемите са малцинство. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 20 години от този хит- 9.01.2001. Гърмеше навсякъде по радиа, MTV. Записвах го даже тогава на касетка, видеокасета. По радио "Плюс' го пускаха ексклузивно през час. Беше 4 пъти номер 1 в Големите 50 на радио "Плюс" като измести от върха No Angels. И до ден днешен си остава един от най-големите и вечни хитове на Рики Мартин 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 57 минути, zai4eto82 каза: 20 години от този хит- 9.01.2001. Гърмеше навсякъде по радиа, MTV. Записвах го даже тогава на касетка, видеокасета. По радио "Плюс' го пускаха ексклузивно през час. Беше 4 пъти номер 1 в Големите 50 на радио "Плюс" като измести от върха No Angels. И до ден днешен си остава един от най-големите и вечни хитове на Рики Мартин Оня ден бях на зъболекар и в чакалнята гърмеше от телевизора - за теб се сетих. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Химена Дуке изкара късмет с Джей Адкинс. След като му роди дъщеря им Луна, сега отново ще има момиченце- този път ще се казва Скай. Толкова красиво семейство. ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Вече се пие кафе в колата с гледка към морето. брат ми днес ходил с колата с един приятел- поли кафе в колата с гледка към морето на капаните. Оказало се,че имало и други хора,к оито пият кафе в колата до морето, някои си решавали кръстословица в колата, други чели вестник. Докъде се стигна с тая пандемия. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Бившата ми управителка от Механа Банско в цели два клипа се е снимала- в клип на Мария Петрова и в клип на Гиоргиос Ясемис. И то е била при Коце: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари