Lelqtian Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 45 минути, zai4eto82 каза: Бившата ми управителка от Механа Банско в цели два клипа се е снимала- в клип на Мария Петрова и в клип на Гиоргиос Ясемис. И то е била при Коце: Пък ти се мотаеш. Коцьо досега в колко клипа можеше да те снима. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 преди 1 минута, Lelqtian каза: Пък ти се мотаеш. Коцьо досега в колко клипа можеше да те снима. Аз не искам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 @meleto Защо от лаптопа като се в пиша във форума, след като го изключа и после пак го включа ме е изхвърлил от форума и като искам да се в пиша ми дава грешна парола, а от телефона не мога да пращам съобщения! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Нова работна седмица днес е за повечето. Но за други като мен днес е края на работната седмица. Новата работна седмица за мен е след 2 дни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Оригиналната версия: Официално като сингъл с Кристина Агилера, защото Рики сметна,че е много тъжна и реши спонтанно да покани Кристина Агилера за дует. Който е гледал мейкинга на клипа, знае: : А испанската версия е просто върха: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Въй, в един чужд форум са качили MTV Video Music Awards 1999- Червения килим и самата церемония. Тези награди си осават паметни с изпълнението на Рики Мартин за първи път там на Livin'la vida loca и She, s All I ever had, Ама какво шоу беше направил само. Бритни, Бекстрийт Бойс. Ен Синк. Там Рики спечели и награди. Бритни не беше много доволна тогава,че Рики й взе наградата за клипа си Livin'la vida loca. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 18 часа , THE IIconic каза: @meleto Защо от лаптопа като се в пиша във форума, след като го изключа и после пак го включа ме е изхвърлил от форума и като искам да се в пиша ми дава грешна парола, а от телефона не мога да пращам съобщения! Като се логваш има опция "Запомни ме". Може да пишеш паролата на кирилица, да бъркаш големи и малки букви, пуснат CAPSLOCK,,,, не мога да знам какво грешиш, но най-вероятно не пишеш правилно паролата си. За пращането на съобщения - сигурно си стигнал лимит и трябва да изтриеш стари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 25 минути, meleto каза: Като се логваш има опция "Запомни ме". Може да пишеш паролата на кирилица, да бъркаш големи и малки букви, пуснат CAPSLOCK,,,, не мога да знам какво грешиш, но най-вероятно не пишеш правилно паролата си. За пращането на съобщения - сигурно си стигнал лимит и трябва да изтриеш стари. За съобщенията не ми дава бутона "Изпрати съобщение" го няма! Не ме изкарвай малоумен ми си оправи форума! Ето виж, кутията ли ми е пълна? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 И при мен е така 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Каква изненада. Днес в 8:25 часа случайно чух по програма "Хоризонт" Рики Мартин със Стинг- Simple от новия му албум PAUSA. Не можех да повярвам като го чух. Много добър вкус има музикалния редактор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Днес ще обявят номинациите за ежегодните награди Premio Lo Nuestro. Със сигурност Рики Мартин ще е номиниран за новия си албум и тук. Винаги е печелил на тези награди и е бил номиниран през годините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не се наваля това време. Всеки ден вали по цял ден. ☔💧💧💧😡😡😡😡 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Каква изненада. Днес в 8:25 часа случайно чух по програма "Хоризонт" Рики Мартин със Стинг- Simple от новия му албум PAUSA. Не можех да повярвам като го чух. Много добър вкус има музикалния редактор. Само чешмата не си пуснала и да потече Рики. Време е да се оплачеш на местното ВиК, 056 871 411 им бил телефона, време е да се оплачеш! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не започна 2021 добре-само вали по цял ден и наводнения. ☔️💧💧💧🌧☁️- 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Какво е да имаш добри шефове. Почиваме днес, а шефката ми честити именния ден. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Какво е да имаш добри шефове. Почиваме днес, а шефката ми честити именния ден. Честит имен ден, любов, да ти върви по вода както е заваляло поне цяла година! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 26 минути, Lelqtian каза: Честит имен ден, любов, да ти върви по вода както е заваляло поне цяла година! Мерси. Брей, ама днес ми пускат всички песни- Проблем, Като хлапе, Любов, Кома. Страхотно за именния ми ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 13 минути, zai4eto82 каза: Мерси. Брей, ама днес ми пускат всички песни- Проблем, Като хлапе, Любов, Кома. Страхотно за именния ми ден. Честит имен ден!Много здраве, щастие, готини сервитьорчета и пицарчета! Щом тази песен не са ти я пуснали, ти я пускам аз: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 2 минути, Gerganafen каза: Честит имен ден!Много здраве, щастие, готини сервитьорчета и пицарчета! Щом тази песен не са ти я пуснали, ти я пускам аз: Мерси. Любимата ми. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Честит имен ден, фурийо! Да ги побъркваш! Всичките! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 16 минути, asylum каза: Честит имен ден, фурийо! Да ги побъркваш! Всичките! Тя е Стоянка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 4 минути, THE IIconic каза: Тя е Стоянка! За такси? 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 От 11.01.2021 г. от 15:23, THE IIconic каза: За съобщенията не ми дава бутона "Изпрати съобщение" го няма! Не ме изкарвай малоумен ми си оправи форума! Можеше още в началото да постнеш тоя скрийншот. Какъвто ти е сигналът, такъв е и отговорът. Сега би трябвало да е оК. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 4 часа , asylum каза: Честит имен ден, фурийо! Да ги побъркваш! Всичките! Мерси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари