Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Предчувствах го. Рики Мартин получи 3 номинации на наградите Premio Lo Nuestro 2021 преди минути. Рики е номиниран за Поп Изпълнител на годината, поп песен на годината за Tiburones и за Албум на годината за PAUSA. Йеееееееееееееее. 🎉🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳👏🎶 ❤️ .Гласува се до 25 януари. Наградите ще се проведат на 18 февруари. Стискаме палци на Рики да спечели още една награда за албума си след като спечели албума миналата година Латино Грами Само не разбирам защо Енрике Иглесиас е номиниран за изпълнител на годината с Рики на наградите като Иглесиас не заслужава изобщо- нито има нова песен, нито има нов албум като Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Какъв готин млад лекар дойде в нас с една възрастна медицинска сестра заради баща ми. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Не очаквах, че ще дойде толкова як лекар. С мерак да ходиш при него. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 33 минути, zai4eto82 каза: Не очаквах, че ще дойде толкова як лекар. С мерак да ходиш при него. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 37 минути, zai4eto82 каза: Не очаквах, че ще дойде толкова як лекар. С мерак да ходиш при него. Това ти беше изненадата за именния ден. Ама той не се ли съблече? Няма да му платя! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 5 минути, Gerganafen каза: Това ти беше изненадата за именния ден. Ама той не се ли съблече? Няма да му платя! Не, аз не бях при него, защото нали се избягва струпването. Ама като си тръгваше, аз го гледах и той ме видя. Много готин беше. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Да чуем новия албум на Amr Diab: https://open.spotify.com/album/7HiozXCdvDjioML0HJLxXz?fbclid=IwAR3j5SRs0J7eCeub01kaMs8gLcsHhx0doMuscn190FDxi-KvUedBkn1U8vk#_=_ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 От 10.01.2021 г. от 15:11, zai4eto82 каза: Бившата ми управителка от Механа Банско в цели два клипа се е снимала- в клип на Мария Петрова и в клип на Гиоргиос Ясемис. И то е била при Коце: @Starboy тая, която наднича в колата на тъмбнейла, не е ли "Тебе циганка била ли те е?" от Биг Брадър? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 преди 26 минути, Blueberry каза: @Starboy тая, която наднича в колата на тъмбнейла, не е ли "Тебе циганка била ли те е?" от Биг Брадър? Ами не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 От какъв зор Ариел ще е чернокожа в игралния филм на Дисни за Малката русалка тази година? Направо ще ми развалят любимото филмче. Толкова ли нямаше хубави бели момичета. Нищо общо с оригиналната Ариел: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Пълен провал ще е игралната версия. И тоя дето са го избрали за принц Ерик, толкова ли няма красиви мъже. Подиграват се направо с хората: https://lifestyle.bg/art/malkata-rusalka-hali-beyli-melisa-makarti-havier-bardem-i-oshte-podrobnosti-za-filma-na-disney.html 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Тоя ще играе Принц Ерик дето дори не съм го чувала. Играл в 3 филма. Пълен провал са главните актьори, Направо да не го снимат хич. Само провалят филмите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Откога Дисни пък са забранили коментарите под клиповете им от филмчетата и за да коментираш трябва да избереш Youtube Kids дали си дете или родител. Голям контрол. И на всичкото отгоре Дисни или са забранили коментарите под клиповете, ами даже и не можеш да се абонираш за канала им, защото канала съдържал съдържание за деца. Що за глупост да не мога да коментирам. Преди не беше така. Страшен контрол са наложили от Youtube. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Това е много тъпо да не можеш да си изкажеш мнението под даден клип на Дисни и да не получаваш известия от канала, защото бил за деца. Що за ограничение. Тези нормални ли са от youtube изобщо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Направих си профил за родител в Youtube Kids да видя какво гледат днешните деца и страшно тъпи филмчета са качили. Има опции да избираш детето ти на колко години е ,че Youtube да ти избере филмчета. Можеш да избереш включено или изключено търсене, така че детето ти да не може да търси, а да гледа това,което му се предлага. Нищо интересно. То по-добре от Замунда да си свалят филмчета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Дето се вика Ариел е като мен- светли очи, червена коса, Каква е тая Холи, Моли ли е и чернокожа. Поне да имаше някаква прилика с Ариел, а тя никаква- ама нищо общо с Ариел. Дисни са за линчуване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Цялата тая тирада е крайно расистка. Дисни плащат масрафа, решили са да направят нова интерпретация. Голям праз, че е черна. Другия път ще е пембяна, чудо голямо. Междудругото, що не си възмутена от факта, че Ерик е педофил, впредвид как Ариел е на около 14 по сценария на оргиналното филмче? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 26 минути, zai4eto82 каза: Дето се вика Ариел е като мен- светли очи, червена коса, Каква е тая Холи, Моли ли е и чернокожа. Поне да имаше някаква прилика с Ариел, а тя никаква- ама нищо общо с Ариел. Дисни са за линчуване. Ariel82 Mermaid82 Rusal4eto82 Избери си! ❤️ 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Те 2 от тениските на Рики са изкупени в L. Хората не спат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 5 минути, Gerganafen каза: Ariel82 Mermaid82 Rusal4eto82 Избери си! ❤️ А, няма да се сменям. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час , Gerganafen каза: Rusal4eto82 Получава моя вот. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 1 час , zai4eto82 каза: А, няма да се сменям. аз пък мислех, че ше станеш KoceFenka82 ❤️❤️❤️ 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Бритни направо е луда- едни и същи танци се върти като луда, косата й е ужасна, неподдържана и с тоя ужасен черен грим на очите- не го махна, очите и черни все едно не си мие очите хич. И отдолу коментарите на феновете под клипа й в инстаграм са тревожни- много се притесняват за нея, че не е добре хич и изглежда изморена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Въпреки че вече не те виждам, чувам те или да ти кажа всичко това боли, трябва да се разделим. Ще дойде ден, в който и ти ще ме забравиш О хайде! Спри да говориш глупости Хвърли го, за бога. Дори и да изгоря в ада никога няма да те пусна Моят живот съм го дал и дал. Душата, която взе, бях аз, бях аз Забрави ли ме? Някога държах ръката ти Кажи ми как трябва да живее това сърце, с което ме остави. Кажи ми как трябва да издържи? „Ще дойде ден, в който и ти ще ме забравиш“ Толкова ли се измори да ме обичаш Когато ти липсвах, утешава ли се? Намери ли ме само, за да ме изоставиш? Знаеш ли изобщо какво казваш? Като,че ли бих те забравил някой ден. О, хайде! Все едно бих свикнал да остана без теб О хайде! И сякаш това не беше достатъчно Бих ли намерил друга на твое място? Какво по дяволите е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари