Guest Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Това прибирам се от работа и преди малкко на поздравите по Фен Кцое с Проблем. Как го уцлеих. Tоя новия албум на Рики навсякъде е номиниран. Рики е номиниран за албума си и на наградите GLAAD. Tam винаги е печелил. Новият албум ще се окаже много награждаван. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час, DarkChild каза: Изобщо няма да ти чета глупостите. Знам, "алтернативните" факти са по-сладки и лесно смилаеми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 12 минути, Fast каза: Знам, "алтернативните" факти са по-сладки и лесно смилаеми. Няма алтернативни факти. Този ултра либерализъм, при който полът, националността, расата, семейните роли са абсолютно изпразнени от съдържание понятия, който Байдън олицетворява, придобива застрашителни размери и може би нямаше да бъде лошо Тръмп да управлява още 4 години. Впрочем от щаба на Байдън също се подсигуриха, че ако резултатите не са в негова полза, ще оспорят легитимността им - никак не му завиждам, защото Тръмп може и да е отстъпил, но привържениците му, които са кажи речи половината нация, са абсолютно убедени, че Байдън е спечелил нечестно, което означава, че ако иска да запази мира (което аз подозирам,че той не иска) ще трябва да е готов на "компромиси", които никак няма да са по вкуса и търпението пък на неговите привърженици. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Аз искам диктатура. Аман от свободия. Заради прекалено многото права не може да се справим вече година с тоя тъп вирус. Трябваше да са много по-сурови всички управляващи с тъпите си народи! Изроди! Не заслужаваме нищо! 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час, omline каза: Няма алтернативни факти. Този ултра либерализъм, при който полът, националността, расата, семейните роли са абсолютно изпразнени от съдържание понятия, който Байдън олицетворява, придобива застрашителни размери и може би нямаше да бъде лошо Тръмп да управлява още 4 години. Впрочем от щаба на Байдън също се подсигуриха, че ако резултатите не са в негова полза, ще оспорят легитимността им - никак не му завиждам, защото Тръмп може и да е отстъпил, но привържениците му, които са кажи речи половината нация, са абсолютно убедени, че Байдън е спечелил нечестно, което означава, че ако иска да запази мира (което аз подозирам,че той не иска) ще трябва да е готов на "компромиси", които никак няма да са по вкуса и търпението пък на неговите привърженици. Етикетите и стереотипите в днешно време са присъща черта само на тоталитарни или изоставащи държави с олигарски структури. Абсурдно е дори да се говори за изборна измама в най-стабилната демократична нация. Всичко се записва и гледа под лупа. Там истински популизъм не е имало до появата на тази оранжев цирей. Нека не забравяме, че спечели изборите през 2016 с намесата на руските злобари. Заедно подведоха толкова много народ да гласуват против интересите си с психологически трикове. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 12 минути, Fast каза: Етикетите и стереотипите в днешно време са присъща черта само на тоталитарни или изоставащи държави с олигарски структури. Абсурдно е дори да се говори за изборна измама в най-стабилната демократична нация. Всичко се записва и гледа под лупа. Там истински популизъм не е имало до появата на тази оранжев цирей. Нека не забравяме, че спечели изборите през 2016 с намесата на руските злобари. Заедно подведоха толкова много народ да гласуват против интересите си с психологически трикове. Първо не съм за Тръмп. Обаче този, Байдън и цялата демократична шайка заедно с Хилъри Клинтън са по-добри единствено в това че умеят да се представят в добра светлина пред медиите, а дали им се получава безплатно можем само да предполагаме. Доналд може да прекалено дързък, но не е започнал война никъде по света. Наскоро попаднах на филм за последиците от войната в Сирия и цели разрушени градове до основи, милиони хора останали без дом, разрушени болници и училища и разбира се, американците си взимат природен газ на изгодна концесия. Не харесвам конспиративни теории, но е факт че "помагат" само на държави в които има изобилие от природни Ресурси. И точно хора от демократичната им партия винаги са маскирали истинското лице на войната, която се случва на хиляди километри разстояние от тях, същата която съсипва милиони човешки животи. И повтарям не съм за Тръмп, може би е пълен идиот, но за запазването мира по-света според мен беше по-добре да преизберат него. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 1 час, asylum каза: Аз искам диктатура. Аман от свободия. Заради прекалено многото права не може да се справим вече година с тоя тъп вирус. Трябваше да са много по-сурови всички управляващи с тъпите си народи! Изроди! Не заслужаваме нищо! Гъбин ще се бори гологръд и гологъз срещу тази тирания! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 2 минути, DarkChild каза: Гъбин ще се бори гологръд и гологъз срещу тази тирания! http://blife.bg/article-13212?page=2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 час, fearless` каза: Първо не съм за Тръмп. Обаче този, Байдън и цялата демократична шайка заедно с Хилъри Клинтън са по-добри единствено в това че умеят да се представят в добра светлина пред медиите, а дали им се получава безплатно можем само да предполагаме. Доналд може да прекалено дързък, но не е започнал война никъде по света. Наскоро попаднах на филм за последиците от войната в Сирия и цели разрушени градове до основи, милиони хора останали без дом, разрушени болници и училища и разбира се, американците си взимат природен газ на изгодна концесия. Не харесвам конспиративни теории, но е факт че "помагат" само на държави в които има изобилие от природни Ресурси. И точно хора от демократичната им партия винаги са маскирали истинското лице на войната, която се случва на хиляди километри разстояние от тях, същата която съсипва милиони човешки животи. И повтарям не съм за Тръмп, може би е пълен идиот, но за запазването мира по-света според мен беше по-добре да преизберат него. Не е стартирал войни, защото беше твърде зает да дестабилизира САЩ и западния свят, към който и ние принадлежим. Засили недоверието към медиите и толеранса към конспиративните теории, извади страната от ключови международни договорки, умишлено неглижираше здравеопазването и глобалното затопляне заради корпоративни интереси. Резултатите от "гениалните" му политики са видни. Както Буш ни докара голямата рецесия, така и Тръмп ни докара COVID-19 кризата. Републиканците са мошеници още от ерата на Никсън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 7 часа , Fast каза: Етикетите и стереотипите в днешно време са присъща черта само на тоталитарни или изоставащи държави с олигарски структури. Абсурдно е дори да се говори за изборна измама в най-стабилната демократична нация. Всичко се записва и гледа под лупа. Там истински популизъм не е имало до появата на тази оранжев цирей. Нека не забравяме, че спечели изборите през 2016 с намесата на руските злобари. Заедно подведоха толкова много народ да гласуват против интересите си с психологически трикове. Цял един живот няма да ти стигне да ме убедиш, че неща като раса, пол, националност и съответно какъв се падаш в едно семейство, не са част от здравото самоопределяне (на което всеки човек има право) , а са просто "стереотипи за изоставащи". Няма как да изглеждаш нормален, когато насреща си имаш армия от хора, чиито най-голям враг са..... местоименията. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Събуждаме се с премиери от Селена Гомез, Анита, Бустаманте и така изненадващо мини-албум от Малума на рождения му ден. Затова снощи Малума е бил на живо в канала си в youtube. По време на пандемията за 1 година той пусна 2 албума и сега пуснал вчера нещо като EP. Англоезичният албум на Рики Мартин- Ricky Martin'99 има 300 милиона стриймвания в Спотифай и става най-слушаният албум преди 2000 година в Спотифай: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Малума пуснал клипове на всичките си песни от новия си ЕП. За какво пуска толкова албуми- 2 албума за 1 година по време на пандемията и сега и ЕП като изобщо не стават песните и не му оцениха последните 2 албума изобщо и бяха толкова тъпи. С изключение на последния му малко-по-добър от 11:11. Може би единствената песен от новия албум на Малума, която ми хареса: Иначе клиповете са много свежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Премиера от Анита Анита е откачила- гола на снега да танцува в клипа Премиера и от Бустаманте на песенb стара, но в нова версия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 7 часа , omline каза: Цял един живот няма да ти стигне да ме убедиш, че неща като раса, пол, националност и съответно какъв се падаш в едно семейство, не са част от здравото самоопределяне (на което всеки човек има право) , а са просто "стереотипи за изоставащи". Няма как да изглеждаш нормален, когато насреща си имаш армия от хора, чиито най-голям враг са..... местоименията. Аз и не опитам. За ограничеността няма лечение. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 2 минути, Fast каза: Аз и не опитам. За ограничеността няма лечение. ...за простотията също. Мерси! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 25 минути, Fast каза: Аз и не опитам. За ограничеността няма лечение. Ами не е съвсем така. Ти самият в момента проповядвайки толерантност си краен. Иначе например негроците много злоупотребяват с кожата си. Дето се вика все някой ги дискримира шимпанзетата. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 13 часа , Fast каза: Не е стартирал войни, защото беше твърде зает да дестабилизира САЩ и западния свят, към който и ние принадлежим. Засили недоверието към медиите и толеранса към конспиративните теории, извади страната от ключови международни договорки, умишлено неглижираше здравеопазването и глобалното затопляне заради корпоративни интереси. Резултатите от "гениалните" му политики са видни. Както Буш ни докара голямата рецесия, така и Тръмп ни докара COVID-19 кризата. Републиканците са мошеници още от ерата на Никсън. Засили недоверието към медиите? Същите медии, които удобно премълчават години наред резултатите от външните политики на демократите и които целяха да го изкарат клоун от началото на предизборната му кампания. Факт е обаче че той искаше същите не обективни медии само че на своя страна. И въпреки всичко поне винаги е бил искрен дори за абсурдни неща, а не е пробутвал захаросани политики докато междувременно преследва други интереси както винаги са правили опонентите му 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Смешното е че тези демо бандюги в щатите борят дискриминацията по абсолютно сталински тертипи: - да изкореним разбрането за пол, за да премахнем половата дискриминация - да премахнем расата, за да преборим расизма - да премахнем нациите, за да може величието на държавата ни да се измерва само с настоящето БЕГАЙ оттук! Това не е запада, заради който нашите родители скачаха по паветата преди 30 години - това е антиутопия от евтин холивудски бълвоч. Аз наистина смятам, че тези идеологии и хората, които ги разпространяват са в пъти по-токсични от Тръмп и вируса взети заедно. Абсолютен предвестник на нов тип диктатури са имено сегашните управления на запада. Русия не е по-добре, но някак си там го очакваме и няма изненади, а и е вечният заподозрян (моля се Навални да успее да пречупи държавата на Путин), но тук тези процеси текат на час по лъжичка, за да минат някак незабелязано и естествено - без рязък преход. Плюя на такъв тип политика и в същото време силно ми се иска да бъда опроверган, че не съм прав във впечатленията си. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 25 минути, fearless` каза: Засили недоверието към медиите? Същите медии, които удобно премълчават години наред резултатите от външните политики на демократите и които целяха да го изкарат клоун от началото на предизборната му кампания. Факт е обаче че той искаше същите не обективни медии само че на своя страна. И въпреки всичко поне винаги е бил искрен дори за абсурдни неща, а не е пробутвал захаросани политики докато междувременно преследва други интереси както винаги са правили опонентите му Може би защото е клоун? Демократите не са виновни за издънките на републиканците, нито медиите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Ами не е съвсем така. Ти самият в момента проповядвайки толерантност си краен. Иначе например негроците много злоупотребяват с кожата си. Дето се вика все някой ги дискримира шимпанзетата. преди 1 час, omline каза: Смешното е че тези демо бандюги в щатите борят дискриминацията по абсолютно сталински тертипи: - да изкореним разбрането за пол, за да премахнем половата дискриминация - да премахнем расата, за да преборим расизма - да премахнем нациите, за да може величието на държавата ни да се измерва само с настоящето БЕГАЙ оттук! Това не е запада, заради който нашите родители скачаха по паветата преди 30 години - това е антиутопия от евтин холивудски бълвоч. Аз наистина смятам, че тези идеологии и хората, които ги разпространяват са в пъти по-токсични от Тръмп и вируса взети заедно. Абсолютен предвестник на нов тип диктатури са имено сегашните управления на запада. Русия не е по-добре, но някак си там го очакваме и няма изненади, а и е вечният заподозрян (моля се Навални да успее да пречупи държавата на Путин), но тук тези процеси текат на час по лъжичка, за да минат някак незабелязано и естествено - без рязък преход. Плюя на такъв тип политика и в същото време силно ми се иска да бъда опроверган, че не съм прав във впечатленията си. Такива като вас най-добре изобщо да не се занимавате с политически въпроси ако сте над 25. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 3 минути, Fast каза: Такива като най-добре изобщо да не се занимавате с политически въпроси ако сте над 25. Никой читав не се занимава с политика по презумпция, за което такива като теб трябва всеки ден да благодарят на всички небесни сили. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 @Willy на оглед ли те пратиха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 1 минута, omline каза: @Willy на оглед ли те пратиха? Моля? 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 2 минути, Willy каза: Моля? 😃 Предположих, че хелзинкския комитет е задействал механизмите за бан. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Току що, omline каза: Предположих, че хелзинкския комитет е задействал механизмите за бан. Нищо не съм чел в тази тема, а няма и reports за да има бан. Не е ли по темата "алелейлей", лично не го следя! 😄 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари