Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 39 минути, Fast каза:

Погледни си коментарите. Като излязъл от Stormfront си, честно.

преди 1 час , Fast каза:

@meleto предлагам да бъде направена анкета за банът му. Ако има несъгласие между модератори и администратор, най-добре е потребителите да решат.

Ти сериозно ли? Ай стига с уотабаутизма. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Погледни си коментарите. Като излязъл от Stormfront си, честно.

Нищо им няма на коментарите, просто ти не приемаш чуждо мнение. Иначе почти, току що излязох от Stormwind. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Нищо им няма на коментарите, просто ти не приемаш чуждо мнение. Иначе почти, току що излязох от Stormwind. 

Омразата не е мнение, нито ценност. 

Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Fast каза:

Едно гифче не е "троване"
П.с. чакам отговор за анкетата.

Такава анкета ще е катастрофа. Хората няма да гласуват за реалната причина, а според принадлежност към агитки. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, WindWalkerMonk каза:

Такава анкета ще е катастрофа. Хората няма да гласуват за реалната причина, а според принадлежност към агитки. 

Отсега казвам, че ми е все тая какъв ще е резултатът.  Когато двете страни не са съгласни, третата взима решение и се свършва завинаги.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Fast каза:

Отсега казвам, че ми е все тая какъв ще е резултатът.  Когато двете страни не са съгласни, третата взима решение и се свършва завинаги.

Решението вече беше взето, а това че не ти отърва е лично твой проблем. 

Като не си съгласен с управата, подай оставка ;) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Lelqtian каза:

Решението вече беше взето, а това че не ти отърва е лично твой проблем. 

Като не си съгласен с управата, подай оставка ;) 

На практика е висящо, защото администраторът е ок с коментара, а модераторите не сме. Това е безпрецедентно в историята на форума, и е редно е потребителите да имат последната дума.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

На практика е висящо, защото администраторът е ок с коментара, а модераторите не сме. Това е безпрецедентно в историята на форума, и е редно е потребителите да имат последната дума.

Не е никак висящо - администратора е последна инстанция,  като не сте съгласни изразете го като нормални хора с оставка.

Ако ще прехвърляме топката в полето на потребителите предлагам да се гласува за всяко наказание и да почнем с това на Конди. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Lelqtian каза:

Не е никак висящо - администратора е последна инстанция,  като не сте съгласни изразете го като нормални хора с оставка.

Ако ще прехвърляме топката в полето на потребителите предлагам да се гласува за всяко наказание и да почнем с това на Конди. 

Това е демократичен форум. Колективно модераторско решение има силата на административно. 
Относно Кондома, решението е единодушно одобрено от двете страни, и не подлежи на коментар. 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Това е демократичен форум. Колективно модераторско решение има силата на административно. 
Относно Кондома, решението е единодушно одобрено от двете страни, и не подлежи на коментар. 

Щом е демократичен форум, или всички решения подлежат на коментар, или никои не подлежат на коментар. Избери си една позиция, с тия опити да се чекнеш само и само да стане твойта най много да си докараш някоя контузия. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Fast каза:

Едно гифче не е "троване"
П.с. чакам отговор за анкетата.

Е, аз не съм забранявал на никого. Няма нужда от одобрение. Всеки може да пусне анкети. Да е драматично.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, meleto каза:

Е, аз не съм забранявал на никого. Няма нужда от одобрение. Всеки може да пусне анкети. Да е драматично.

Не става така, шефе, после сам ще трябва да си я затвори според собствената му практика ;) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, meleto каза:

Мерси за зелената светлина. Можеш ли да сложиш анкетата на началната страница?

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

@Fast - чо, не е редно този сеир да минава без пуканки - помислил си и това нали....до 22-ри съм сигурен, че все ще ни снабдиш отнякъде.

• Like 1
  • Haha 1
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, omline каза:

@Fast - чо, не е редно този сеир да минава без пуканки - помислил си и това нали....до 22-ри съм сигурен, че все ще ни снабдиш отнякъде.

Тоя път БКХто доставя повече от обикновено. 

@meleto Да съм изпуснал някъде да казваш да се обвързваш с резултатите от анкета?

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...