Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 3 часа , WindWalkerMonk каза:

НЕ! не се, още повече като са грешни! Администратора трябва да се меси само когато модераторите прекаляват и злоупотребяват като в този случай. 

Не е грешка, нито злоупотреба, а престара практика. Но както и да е, това е изчерпана тема, а ти нанесе достатъчно щети в опитите си да защитиш правото си на нетолерантност.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Fast каза:

Не е грешка, нито злоупотреба, а престара практика. Но както и да е, това е изчерпана тема, а ти нанесе достатъчно щети в опитите си да защитиш правото си на нетолерантност.

Грешка и злоупотреба е, когато правилото касае не генерална нетолерантност, а такава към конкретен потребител. 

Цитат

2.5 Не се допускат коментари на религиозна, сексуална, образователна тема, когато касаят потребители на форума.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Lelqtian каза:

Грешка и злоупотреба е, когато правилото касае не генерална нетолерантност, а такава към конкретен потребител. 

Не можем да се преструваме, че потребители, които се идентифицират към тази култура не съществуват, след като са част от мнозинството. Постът беше излишна провокация към тях, а и има засегнати.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Fast каза:

Не можем да се преструваме, че потребители, които се идентифицират към тази култура не съществуват, след като са част от мнозинството. Постът беше излишна провокация към тях, а и има засегнати.

Кой или коя ?

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Очевидната провокация явно работи, щото явно си доста тригърнат. 

Ама за генерализации вече е ставало на въпрос как не е обидно и наказания не се раздават. 

Така че не вървиш. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Lelqtian каза:

Очевидната провокация явно работи, щото явно си доста тригърнат. 

Ама за генерализации вече е ставало на въпрос как не е обидно и наказания не се раздават. 

Така че не вървиш. 

Не съм си издавал сексуалната ориентация, нямам и намерения.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, WindWalkerMonk каза:

Душица:) 

Никой тук не разполага с каквито и да било лични детайли за мен, и не желая да ми бъдат лепени етикети! Позицията ми е изцяло от модераторска гледна точка.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , zai4eto82 каза:

Aз нямам тези способности, които изискват. 

Ще се научиш. Хубава си, приказлива. Това е достатъчно. 

преди 1 час , Fast каза:

Не мисля, че някой се е засегнал. По-скоро, след цялата пушилка, която се вдигна в тая тема, евентуално някой да е забелязал. Но преди това едва ли. 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Не мисля, че някой се е засегнал. По-скоро, след цялата пушилка, която се вдигна в тая тема, евентуално някой да е забелязал. Но преди това едва ли. 

Вдигна се пушилка заради един конкретен потребител, който все още се опитва да нажежава ситуацията.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Fast каза:

Не съм си издавал сексуалната ориентация, нямам и намерения.

Това не ме и интересува. Което не пречи да си тригърнат ;) 

А за докладването - и съм обръщал внимание на неща, които си бяха директно обидни, но лично ти си направи оглушки по въпроса. 

Така че повод да скачаш и да пренебрегваш форумната висша инстанция си е директен опит за заоббикаляне на върховенството и преврат. Надявам се чувстваш добре в същата категория като привържениците на Тръмп. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ама днес наистина деня ми е много хубав. Сутринта ми започна с Коце с Проблем, после в от А до Я с Борис Дали. След това след 2 месеца най-накрая днес се видяхме с моя Ники. Ходихме на Созопол да се разходим, бяхме на морето. Много красиво беше- едни вълни, една пяна- само дето беше студено и имаше вятър. Даже на пясъка имаше сняг още. Ники чак ми подари балон-сърце ,на който пише I love you, бил го купил още на свети Валентин, но нямаше как да ми го даде. И сега се прибрахме. 

Коце ми е на късмет явно. 

И пуснах на Ники песента на Лидия и Коце и той като я видя и чу и ми каза: Брей, тя писана за нас. 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, Lelqtian каза:

Това не ме и интересува. Което не пречи да си тригърнат ;) 

А за докладването - и съм обръщал внимание на неща, които си бяха директно обидни, но лично ти си направи оглушки по въпроса. 

Така че повод да скачаш и да пренебрегваш форумната висша инстанция си е директен опит за заоббикаляне на върховенството и преврат. Надявам се чувстваш добре в същата категория като привържениците на Тръмп. 

Докладвал ли си нещо, което по някакъв начин не е свързано с мен, защото аз нямам такива спомени. И не е никакъв преврат. Просто не можем да постигнем взаимно съгласие.

Сподели в други сайтове

Всички ми гледат сторитата във фейса и инстаграм- бивши колеги, колежки, настоящи, известни личности като Коце, Лияна, Тони Дачева, Борис Дали, бащата на Коце, сестрата на Лияна. Пък аз какво качвам толкова, че гледат. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, zai4eto82 каза:

Всички ми гледат сторитата във фейса и инстаграм- бивши колеги, колежки, настоящи, известни личности като Коце, Лияна, Тони Дачева, Борис Дали, бащата на Коце, сестрата на Лияна. Пък аз какво качвам толкова, че гледат. 

Все най-известните, елита на България.

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, zai4eto82 каза:

Ами да, известни са- баща на Коце и сестра на Лили. Важни са. 

За кого? Това, че Константин и Лияна са известни, не означава, че цялата им рода е. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, zai4eto82 каза:

Не ми харесва косата на Шакира как е станала. Моята фризьорката ми я прави много по-хубава:

https://www.facebook.com/shakira/videos/2555369641422393

Помислих че имам deja vu, ама не, ти това го пишеш всеки ден.

• Like 1
  • Haha 1

Сподели в други сайтове

преди 13 часа , zai4eto82 каза:

Който си търси работа , да подава документи за водещ в The Voice TV. Търсят хора:

https://thevoice.bg/news/stani-chast-ot-ekipa-na-radio-i-televiziya-the-voice-n18877.html

Хайде да ставаме водещи и да интервюираме младите лъвчета! Може да кандидатстваме с общо CV, България тотално ще забрави за Фен ТВ и София Джамджиева!

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...