Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 2 часа , Willy каза:

Помислих че имам deja vu, ама не, ти това го пишеш всеки ден.

Това е нов клип от днес в профилите на Шакира, който ми се появи. Косата й е станала ужасна. нищо общо с това дето беше качила като си я направи. 

Сподели в други сайтове

преди 18 часа , zai4eto82 каза:

Не ми харесва косата на Шакира как е станала. Моята фризьорката ми я прави много по-хубава:

https://www.facebook.com/shakira/videos/2555369641422393

А пък моята да не говорим, само ше гледате и ше се лензите с тааа. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

И ето,че денят дойде. Днес са ежегодните награди Premio Lo Nuestro 2021. Рики Мартин има 3 номинации- за Поп Изпълнител на годината, Поп албум на годината за Pausa и за поп песен за Tiburones. Стискаме му палци да спечели за албум. 🙏🙏🙏🙏 Наградите ще се проведат в Маями и ще се излъчват на живо по Univision.

cover.jpg

Сподели в други сайтове

Рики Мартин има и  3 номинации на наградите Fans Choice Awards 2021 (Избор на феновете) 2021- за поп изпълнител за мъж, за поп латино изпълнител и за най-добър клип. Гласува се под снимките на Рики във фейс страницата на наградите с харесвания, коментари и споделяния. Гласуването приключва на 28 февруари:

148291326_3585355621581261_1182101788460786142_o.jpg

147668962_3585361298247360_7556289925776671276_o.jpg

148079024_3585364801580343_5799357958276769892_o.jpg

Сподели в други сайтове

преди 45 минути, zai4eto82 каза:

За или против отварянето на заведенията вчера при Цитиридис с Кали:

https://www.btv.bg/video/shows/shoutonanikolaos/videos/da-si-dojdem-na-dumata-za-ili-protiv-otvarjaneto-na-zavedenijata.html

Фекалито нал беше против отварянето на кръчмите? Явно е закъсала и няма кенефи за миене в съответните чалготеки. 

• Haha 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

На днешния ден преди година съм била с Ники в Приморско и сме гледали на кея една влюбена двойка лебеди, които образуваха сърце. За първи път виждах такова нещо на живо. 

86858040_2821520841233119_321967232592642048_o.jpg

• Love 5
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , zai4eto82 каза:

На днешния ден преди година съм била с Ники в Приморско и сме гледали на кея една влюбена двойка лебеди, които образуваха сърце. За първи път виждах такова нещо на живо. 

86858040_2821520841233119_321967232592642048_o.jpg

Много е красиво! ❤️ 

• Love 2
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

За добро утро Рики нищо не е спечелил снощи на наградите Premio Lo Nuestro. Дано вземе и Американско Грами албума другия месец. Коце пък ми харесал от новите ми снимки от Созопол. Какво ми е харесал, аз хич не се харесвам. И за първи път бащата на Коце да ми хареса нещо- харесал семейството на Лидия дето съм споделила. 

Даже наградите са качени и ще ги свалям. 

Сподели в други сайтове

От анкетата става ясно, че една голяма част от форума са склонни да съюзничат с човекомразци, защото не са запознати с материята, или са неспособни да преглътнат личния си неприязън към дадени членове на екипа в името на общото добро. Разбира се,. в тяхно право е, но е наистина разочароващо. Мнението ми, че са такива, не се базира единствено върху този коментар, а от последвалите след него. Можете да ги прочетете на предните страници. Не положих особени усилия да се аргументирам и търся разбирателство с тях, защото от личния ми опит с подобни хора съм научил че е напълно безсмислено е безпочвено. Никой или нищо не би ги разубедило че това, което правят е грешно и разрушително докато не са принудени (гей син, чернокожа внучка и тн.) или те самите не се сблъскат със системна дискриминация и им просветне. Има причина защо всички социални мрежи ги филтрират. Притеснява ме единствено, че ще се възползват от резултатът от анкетата, за да защитават крайните си виждания. Подобни неща не бива да се случват във форум с музикална насоченост. Искам сигурна и спокойна среда за всички. Ако властта ми беше приоритет на всяка цена, както някои се опитват да ги изкарват, нямаше да водя тази битка. Който както иска да ме разбира.

• Like 1
  • Sad 2
Сподели в други сайтове

Крайната инстанция ти обясни още преди да избереш да се закопаеш баш на тоя хълм защо нарушение на правилата няма, и още по-конкретно защо не е точно по цитирания параграф от тях, но ти продължаваш да си знаеш своето. 

Да, коментара е хомофобски. Не, не е насочен към конкретен потребител по точка двеиполвина. Китито примерно, като ни удостои с присъствието си, ги реди много по-хомофобски, расистки и прочее, но гледам последните и наказания са за обиди и спам.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Не всичко в САЩ или Туитър е меродарното, там нещата отдавна са изопачени в крайността на “да търсим под вола теле”. За мен коментарът не беше дискриминиращ и не заслужаваше бан - обиждаше се култура, която не е обвързана само със сексуалност. По тази логика, всички коментари за Галин и Алфа трябва да са съпроводени с бан - заради хомофобия, мизогиния и възрастова дискриминация. Ама не са, защото сме достатъчно интелигентни, за да знаем кога се шегуваме.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Eх, как Рики обра наградите на Бритни на MTV Video Music Awards 1999 и тя не е доволна.

Най-накрая имам цялата церемония. Сега и Premio Lo Nuestro 2021 да свалим. Рики не е спечелил, но пък CNCO са спечелили отново за група. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

От анкетата става ясно, че една голяма част от форума са склонни да съюзничат с човекомразци, защото не са запознати с материята, или са неспособни да преглътнат личния си неприязън към дадени членове на екипа в името на общото добро. Разбира се,. в тяхно право е, но е наистина разочароващо. Мнението ми, че са такива, не се базира единствено върху този коментар, а от последвалите след него. Можете да ги прочетете на предните страници. Не положих особени усилия да се аргументирам и търся разбирателство с тях, защото от личния ми опит с подобни хора съм научил че е напълно безсмислено е безпочвено. Никой или нищо не би ги разубедило че това, което правят е грешно и разрушително докато не са принудени (гей син, чернокожа внучка и тн.) или те самите не се сблъскат със системна дискриминация и им просветне. Има причина защо всички социални мрежи ги филтрират. Притеснява ме единствено, че ще се възползват от резултатът от анкетата, за да защитават крайните си виждания. Подобни неща не бива да се случват във форум с музикална насоченост. Искам сигурна и спокойна среда за всички. Ако властта ми беше приоритет на всяка цена, както някои се опитват да ги изкарват, нямаше да водя тази битка. Който както иска да ме разбира.

Горкия! Искам да ти дам шанс, но не мога! 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Успокой се бе душа. Той бившия министър на култура ги насра, ти за форума си тръгнал да се притесняваш.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Fast каза:

Фаст, с този коментар просто доказваш, че имаш личен мотив. Нещо, което се опита да прехвърлиш на модераторите като общо. 

Ако наистина имаше хомофобия в този форум, дали зайка щеше да публикува непрекъснато инфо за Рики Мартин? Запънал си се и дори не правиш опит да видиш чуждата гледна точка.

Какво правят хората, че е грешно и разрушително? И с какво са принудени, когато имат гей син? Какво общо има това с коментара, на който ти му лепна "хомофобски"? Говориш твърде общо, а след това генерализираш за дадени потребители. 

Не искаш спокойна среда за всички, а за тези които влизат в графата "толерантни", според твоите крайни критерии, това е нещото, което мен ме притеснява.

След като резултатите са такива, не следва ли някак да се замислиш?

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

След като Нати Наташа преди седмица обяви, че се е сгодила, снощи на наградите Premio Lo Nuestro обяви, че е бременна в шестия месец. 

Ми вързала го е, без да напълни търбуха немаше да види пръстен. Затва е спринтирала из креватите. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Дори Рики да не взе нищо снощи задето Camilo му взе наградите, той взел всички отличия на тези награди освен за певец, клип, песен, албум на тези награди е печелил награда за Отлични постожения и за Световна Икона. Почти всяка година на тези награди пее, миналата година беше пял. 

Чакам новия сингъл другия месец. 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...