Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Fast каза:

Опитал си да рационализираш собствената си хомофобия като реакция към "провокативното и цинично" им поведение, каквото и трябва да означава това.

Фаст, нека и аз направя едно недоказано твърдение - 1. правиш проекции. 2. имаш латентно сексуално поведение. 3. имаш силна необходимост да излезеш прав (нарцисизъм или комплекс за малоценност (!))

Нека не забравяме, че в този форум не модерираме на база психоанализа, а на написан коментар. Какво е имал предвид авторът и дали е рационализирал това, може и да е така, но може и да не е вярно.

Направи анкета. Видя мнението на мнозинството. Продължаваш да повтаряш старите опорни точки. 

преди 5 часа , Fast каза:

Проблем е когато тази нетърпимост е показно-демонстративна, и отнасяща се за неща, които не са променими.  Аз не лепя етикети на база харесване/нехаресване. Коментарите на въпросните отговорят на речниковата дефиниция на термина. 

http://rechnik.info/хомофобия

хомофобия
Страх, враждебност или дискриминация срещу хомосексуалността и хомосексуалните. Използва се още да означи омраза или пренебрежително отношение към хомосексуалните, сексуалното им поведение и дори агресивно поведение, което стига до фанатизъм.

Това не означава, че не трябва да правим опити да опазим психичното здраве на околните, когато е възможно. 

Да, да спазваме добри нрави за поведение. Което е напълно различно от това да изказваме мнение, защото евентуално някой би заподозрял омраза или пренебрежение. 

Дискусията става все по-неадекватна. 

Ако толкова беше загрижен за психичното здраве, щеше да осъждаш непрестанните подигравки към Галин и не само към него. Това, че е публична личност не го прави по-малко човек и без психика, която ти държиш да опазваме.

Както гей хората имат право да не харесват женски полови органи, така и хетеросексуалните имат право да не се асоциират с поведенческата култура на еднополовите двойки. И в това няма лошо, ако не се стига до агресия, дискриминация, омраза или фанатизъм. Въпрос на вкус. 

Ако се върнем към форумската среда - няма насочена хомофобия към конкретен човек или да се усеща омраза от думите на оmline. Налице е изказано мнение. 

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , meleto каза:

Фаст, нека и аз направя едно недоказано твърдение - 1. правиш проекции. 2. имаш латентно сексуално поведение. 3. имаш силна необходимост да излезеш прав (нарцисизъм или комплекс за малоценност (!))

Нека не забравяме, че в този форум не модерираме на база психоанализа, а на написан коментар. Какво е имал предвид авторът и дали е рационализирал това, може и да е така, но може и да не е вярно.

Направи анкета. Видя мнението на мнозинството. Продължаваш да повтаряш старите опорни точки. 

Да, да спазваме добри нрави за поведение. Което е напълно различно от това да изказваме мнение, защото евентуално някой би заподозрял омраза или пренебрежение. 

Дискусията става все по-неадекватна. 

Ако толкова беше загрижен за психичното здраве, щеше да осъждаш непрестанните подигравки към Галин и не само към него. Това, че е публична личност не го прави по-малко човек и без психика, която ти държиш да опазваме.

Както гей хората имат право да не харесват женски полови органи, така и хетеросексуалните имат право да не се асоциират с поведенческата култура на еднополовите двойки. И в това няма лошо, ако не се стига до агресия, дискриминация, омраза или фанатизъм. Въпрос на вкус. 

Ако се върнем към форумската среда - няма насочена хомофобия към конкретен човек или да се усеща омраза от думите на оmline. Налице е изказано мнение. 

Не съм очаквал толкова сурово отношение, неизслушване и импулсивност от страна на администратор към друг член на екипа. Моля те спазвай някакви граници в името на професионализма. Не съм тук от вчера, и познаваш метода ми на работа. Не знам защо се държиш сякаш имам някакви подмолни скрити намерения. При това положение, защо все още съм член на екипа? За Галин, вече ти отговарях.

От 14.02.2021 г. от 16:49, Fast каза:

Аз също не одобрявам Галин да бъде атакуван конкретно на база неговата сексуалност, но в основата си "Поп фолк скандали" винаги е била тема без филтър и либерална модерация, що се отнася до изказвания за публични личности, и нямаме основания да налагаме собствени правила в нея.

Също така нетолерирането на хомофобия между потребители не е моя приумица. Ако сме по-стриктни, то е заради многото гей потребители.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Не съм очаквал толкова сурово отношениенеизслушване и импулсивност от страна на администратор към друг член на екипа. Моля те спазвай някакви граници в името на професионализма. Не съм тук от вчера, и познаваш метода ми на работа. Не знам се държиш сякаш имам някакви подмолни скрити намерения. За Галин, вече ти отговарях.

Също така нетолерирането на хомофобия между потребители не е моя приумица. Ако сме по-стриктни, то е заради многото гей потребители.

Сурово отношение? Заради трите точки, които определих като "недоказано твърдение" ли? Няколко реда по-нагоре ти определи нечие поведение като "рационализиране" и при това без да се поколебаеш в оценката си (можеше поне да допуснеш, че може и да спекулираш). Следователно, твоето отношение не е по-малко сурово от моето. 

Този който не изслушва си ти. Поиска обратна връзка през анкета, дискусии - получи такава, но не помръдна дори грам от първоначалното си мнение. Каква беше ползата от анкетата? Значи, ако бяхме обвързали резултата с връщане на наказанието - чудесно, а какво трябваше да направим, както се развиха гласовете, в полза на omline?

Не съм импулсивен човек. Рядко се изказвам без да помисля, но наистина си противоречиш непрекъснато.

Така е. Не си от вчера във форума, нито си вчерашен модератор, то този метод на работа не го разбирам. Забелязвам го в последната година и става повод за няколко оплаквания, при част от които не мога да те подкрепя. 

Много пъти, да не кажа 99% от случаите, съм заставал зад гърба на модераторите. Никога не съм ви налагал мнението си как да действате. Понякога се включвам със странично мнение, съвет, но крайното решение го вземате вие. 

Не знам дали имаш подмолни намерения (такива подозират някои потребители), но със сигурност виждам, че личните ти позиции по дадени въпроси, се отразяват на модерацията ти. 

Последното ти изречение също е в противоречие. 

Споменаваш хомофобия между потребители. Ако визираш коментара на omline, той срещу кого и кого е насочен, че да говорим за хомофобия между потребители?

Значи във форума има много гей потребители (друг е въпросът, че не знам да е имало статистика, която да го удостовери), следователно контролът е станал по-стриктен. Като вляза в скандалите - не забелязвам да има стриктен контрол. И някак си, един коментар се оказа по-вреден и хомофобски от други, които откровено биха влезли в това число. Та, модерацията стриктна ли е или е избирателна? Ако беше първото, всеки втори коментар трябваше да бъде скрит.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Аз предлагам всички, който сме с "ОСО" да напуснем форума и да видим @Fast кой ще модерира! Крайно време е да ти се свалят правата и да си продължиш живота в "Твоя си свят"

#ДолуФаст! 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , THE IIconic каза:

Аз предлагам всички, който сме с "ОСО" да напуснем форума и да видим @Fast кой ще модерира! Крайно време е да ти се свалят правата и да си продължиш живота в "Твоя си свят"

#ДолуФаст! 

Какво е ОСО?

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, WindWalkerMonk каза:

Щото си си класа бе Туце! Ти си си номер 1, огън жена си ти казвам. 

Творчеството на Румяна Тодорова е посветенo на нея!

А на враговете си може само да каже 

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Бившия ми любимец Тото пак удари кьоравото. Яд ме е, че той има 2 успешни проекта без "Скандау", Лъчо има много повече акъл, ама уви.

Почти съм сигурна, че "Скандау" са се разделили между другото, т.е. Лъчо и Тото са скарани и е поне от 4-5 месеца. Да видим дали ще се окажа права.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, HIStory каза:

Ей това ми беше супер любимо:

Тръгна много силно, не знам що се заби в Пайнер. 

Не се чувствай длъжен да ме цитираш! Не си ми ок. 

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, THE IIconic каза:

Не се чувствай длъжен да ме цитираш! Не си ми ок. 

Хич не се чувствам длъжен, а и ми е все тая как съм ти 🤣 Когато имам мнение си го изразявам, не ме интересува в отговор на кого е. 

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, HIStory каза:

Хич не се чувствам длъжен, а и ми е все тая как съм ти 🤣 Когато имам мнение си го изразявам, не ме интересува в отговор на кого е. 

Стефимире не ми е до теб! 

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, THE IIconic каза:

Стефимире не ми е до теб! 

Както казах, хич не ми е до кой ти е. А относно тъпата теза, че съм Стефимир, мисля, че отдавна стана ясно, че не е така, не насаждай инсинуации. @meleto би трябвало отдавна да го е проверил и да потвърди.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, HIStory каза:

Както казах, хич не ми е до кой ти е. А относно тъпата теза, че съм Стефимир, мисля, че отдавна стана ясно, че не е така, не насаждай инсинуации. @meleto би трябвало отдавна да го е проверил и да потвърди.

Стефимире, аман от теб, напудрените ти коментари, псевдо интелектуалщините ти и балните ти ръкавици с пайети!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Stela каза:

Стефимире, аман от теб, напудрените ти коментари, псевдо интелектуалщините ти и балните ти ръкавици с пайети!

Търкулнало се гърнето... 

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, HIStory каза:

Явно българския не ти е силен език или загряваш бавно, та ще повторя - в голяма грешка си. Хич не ми дреме, мисли си каквото искаш, ти си смешната с конспиративните си теории. Това, че въпросният Стефимир ви е бил някакъв трън в очите хич не ме интересува - нито го познавам, нито имам някакво лично отношение към който и да е в тоя форум. Още по-малко ме интересува личното ти мнение. Но е хубаво когато твърдиш нещо да можеш да го докажеш с факти, каквито очевидно нямаш нито ти, нито дамата от Панагюрище. Така че 

Ще кажа само едно. С този нов профил ще си още по-нехаресван от преди. Голямата ти драма - да бъдеш харесван. Няма да стане! Хак да ти е.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, HIStory каза:

Явно българския не ти е силен език или загряваш бавно, та ще повторя - в голяма грешка си. Хич не ми дреме, мисли си каквото искаш, ти си смешната с конспиративните си теории. Това, че въпросният Стефимир ви е бил някакъв трън в очите хич не ме интересува - нито го познавам, нито имам някакво лично отношение към който и да е в тоя форум. Още по-малко ме интересува личното ти мнение. Но е хубаво когато твърдиш нещо да можеш да го докажеш с факти, каквито очевидно нямаш нито ти, нито дамата от Панагюрище. Така че 

преди 4 минути, HIStory каза:

Аз драма да бъда харесван нямам. Ако някой друг има - за него си е. Нямам какво повече да ти кажа, ако имаш нещо към мен - има лични съобщения, темата тук е Попфолк скандали, не шизофренията на Стела. Стига спам. 

@Fast, @Willy, @pechenko

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, THE IIconic каза:

Извинявай, явно не си дама. Теоретично за да се даде определение "дама" е необходима известна класа.

Не съм длъжен да ти знам пола, който не се разбира нито от аватара ти, нито от ника ти, нито от начина ти на изразяване.

Дали и лъжливите ви внушения не са повод за докладване? Най-малко въпросните модератори могат да оборят клеветите ти и тогава ще ми дължиш извинение и ти, и горепосочената. И кво прайм тогава? Коя от двете ви първа ще си посипе главата с пепел? 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...