Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 17 минути, djmuri каза: Не знам какво правите,ама вместо да се забавлявате във форума се хапите като кучета.Не е добре работата. На мен ми беше забавно. Поне в началото 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час , zai4eto82 каза: Ти пък. А на тази На нормални живи хора кво може да им стане бе Танче, та питаш ... Я качи още някоя с по-малко якета и тогава пак питай. 1 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 11 минути, Lelqtian каза: На мен ми беше забавно. Поне в началото Ами ти така де.Шантава работа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Моят Ники като ме видя с лилавата нощничка и халат в нас и ме започна от вратата. :P 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djmuri Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 6 минути, zai4eto82 каза: Моят Ники като ме видя с лилавата нощничка и халат в нас и ме започна от вратата. Хубаво момиче си.На който не му харесва много му здраве.Гледай себе си. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Последен работен ден 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 15 минути, zai4eto82 каза: Последен работен ден Българската Джулия Робъртс. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 969к гледания, трупайте, противния Тото вече мина милиона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час , Blueberry каза: 969к гледания, трупайте, противния Тото вече мина милиона Тва песента дето не са дали креди на Дион ли беше? Ако имаме право на избор, не може ли на нея него да трупнем някое гледане, аман вече от нагли крадци в тая чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 21 часа , meleto каза: Показва последната активност в темите. В началото бях сложил само теми публикувани в последните 30 дни, обаче ЧАТ МАНИЯ и други са създадени отпреди. Ще допълня някои нови наблюдения Показва да, обаче се обновява като гледам на 24 часа. Или поне така изглежда на тоя етап. За сметка на което сайд панелчето "популярно в момента" изобщо е спряло да се обновява. Или изкаш да го разкараш, щото дублира функционалност? Айде не, ако си хареса тема от него, директно ми я праща откъде съм бил в нея последно (много удобно за скандалите и чат манията специално, и особено ако не влезеш 2-3 дни), докато ако е от новата секция засега ме праща на първа или която страница си избера (нещо което ще е много неудобно за скандалите и чат манията). Бих предложил и да съкратиш таз новата секция до 10на теми, ако е технически възможно. Дори да има повече активни теми от колкото са в момента, кво става ако закачим някоя километрична анкета? Скролираме 20 минути на компа докато стигнем до съществената част, а от телефон ще е още по-зле. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 преди 1 час, Lelqtian каза: Тва песента дето не са дали креди на Дион ли беше? Ако имаме право на избор, не може ли на нея него да трупнем някое гледане, аман вече от нагли крадци в тая чалга. Е даден й е кредит - за текста. Преди малко ги слушах по Дъ войс, опитаха се да го изкарат, че едва ли не заради раздялата с нея е пусната тая песен. Все повече ми мирише на опит за publicity stunt, обаче май им се получи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ❤️❤️❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 На днешния ден преди 3 години Рики Мартин пусна Fiebre. 🔥 Песента стигна топ 10 в 9 страни и стана номер 1 в Билборд за най-въртяни латино песни, номер 1 в Испания и получи платинен сертификат в САЩ и златен в Испания. Има общо над 215 милиона стриймвания 3 години #Fiebre 🔥🔥🔥 #RickyMartin Тази песен ми донесе много късмет , защото точно 3 дена след като тя като тя излезе и аз започнах работа в Grand Italia. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 От 22.02.2021 г. от 9:15, WindWalkerMonk каза: Българската Джулия Робъртс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 От 22.02.2021 г. от 6:21, zai4eto82 каза: Моят Ники като ме видя с лилавата нощничка и халат в нас и ме започна от вратата. Ама той у вас ли идва? Вашите не се ли противят да водиш женени мъже у дома? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 часа , DarkChild каза: Ама той у вас ли идва? Вашите не се ли противят да водиш женени мъже у дома? Вкарва го, след като заспят! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Миро само споделя текстове на песни от предстоящия си албум, който излиза другия месец. Ще го доживеем "Мироглед". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 СКАНДАЛНО! БЛИЗАРД МИ НАРУШИХА ПРАВАТА, @Fast, @Lelqtian!!! Имах хънтър герой на име DaUMRETEVSichki, с два пета: DaViUmratDecata, и DaViUmratRoditelite. Някоя сган, някоя втора ръка човек, някой изрод от БиДжи ме е рипортнал и сега са ми сменили и трите имена. ТОВА Е КОЩУНСТВО. Били смъртни заплаха, WTF??? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не съм, и никога не съм бил в MMORPG средите. Нямам представа как стоят нещата там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 19 минути, WindWalkerMonk каза: СКАНДАЛНО! БЛИЗАРД МИ НАРУШИХА ПРАВАТА, @Fast, @Lelqtian!!! Имах хънтър герой на име DaUMRETEVSichki, с два пета: DaViUmratDecata, и DaViUmratRoditelite. Някоя сган, някоя втора ръка човек, някой изрод от БиДжи ме е рипортнал и сега са ми сменили и трите имена. ТОВА Е КОЩУНСТВО. Били смъртни заплаха, WTF??? Мойте съболезнования. Обърни ги наобратно IkhcisVETERMUad примерно, да видим дали шта рипортнат. Иначе освен ако не ми дойде музата, новите ми герои вече са Lel(classname). 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Двойката гларуси при нас пак ще имат малки. Всяка година имат. Толкова години мъжкият не се отделя от женската, а тя куца. Е това е любов. ❤️ 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 @zai4eto82 дай линк към сайта дето теглиш клипове от YouTube. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 8 минути, THE IIconic каза: @zai4eto82 дай линк към сайта дето теглиш клипове от YouTube. Аз не тегля клиповете от сайт, а с 4K Video downloader. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ники чак сега го приели в болницата и сега ми звънна и току-що му били инжекция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари