Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 1 час , Gerganafen каза:

@zai4eto82

Не че ти налитам, но ако опитам- Ще те превъзпитам!!!

Ако ми паднИш, в ръцете на мен
За Ники ще забравиш-точно за ден
И само аз ще съм ти важен на теб,
ва-важен на теб-ще те вкарам в ред!!!
Ако ми паднеш мила-само за ден
Ще гониш рейса, за да дойдеш при мен
Леглото от любов ще счупя с теб, чу-чупя с теб,
ще те вкарам в ред!!!

Жалко, че потният му задник не му даде шанс да надмине Галин. 

Иначе, песента си е яка.. и текстът и музиката. Само да я пееше друг.

• Like 1
  • Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, meleto каза:

Жалко, че потният му задник не му даде шанс да надмине Галин. 

Иначе, песента си е яка.. и текстът и музиката. Само да я пееше друг.

Моля?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, xroflx9 каза:

Знам за това,говорех за другата част от поста. Песните на Ивчо са класи над този!!:gun_bandana:

То проблемът е един и същ -  в изпълнителя и пеенето му, а не в самите песни... 

Дали Ашкар, Ивчо или Тончо е все тая като звучат зле. И то забележи, дори яките песни не успяват да ги спасят.

Сподели в други сайтове

Току що, meleto каза:

То проблемът е един и същ -  в изпълнителя и пеенето му, а не в самите песни... 

Дали Ашкар, Ивчо или Тончо е все тая като звучат зле. И то забележи, дори яките песни не успяват да ги спасят.

Между другото откакто онзи ден говорихме за Меди оттогава всеки ден Инстаграм ми предлага негови снимки. Глупави алгоритми.:gun_bandana:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Между другото откакто онзи ден говорихме за Меди оттогава всеки ден Инстаграм ми предлага негови снимки. Глупави алгоритми.:gun_bandana:

Нали знаеш, че все някъде си го търсил, за да ти излиза :D 

Аз като ти казвам, че го слушаш редовно, ти се правиш... абе парвенющина :P 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, meleto каза:

Нали знаеш, че все някъде си го търсил, за да ти излиза :D 

Аз като ти казвам, че го слушаш редовно, ти се правиш... абе парвенющина :P 

Не съм!!! Слава богу поне си е махнал гнусната бенка или си я е скрил с брадата.🤣

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , WindWalkerMonk каза:

Поздрав за всички, но по - специално за гранд дамата: Таня Узунова. Истинска икона и царица в Рама, цяла библия на форума. 

Оооо, любима ми е тази песен. Мерси. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Новият албум на Рики ще се казва Movimiento и ще съдържа 12 песни:

Една от песните на албума е току-що издаденият сингъл „Tiburones“, което на испански означава „акули“. Видеоклипът е заснет в Пуерто Рико и показва жена лице в лице с полицията в екипировка за безредици. Около врата й има зелена платка, за която Мартин каза, че идеята на актрисата да носи и такава, която той напълно подкрепя, тъй като символизира борбата за правото на жена да направи аборт.„Това, което винаги съм искал, е една жена да има право да прави с тялото си каквото си поиска“, каза той. "Аз винаги ще защитавам това."

Следващият албум на Мартин, който ще бъде озаглавен по същия начин като турнето, не е това, което той първоначално си е представял.

Рики каза, че преминава през много романтичен период в живота си, когато започва да записва, но всичко се промени, когато протестите избухнаха през 2019 г. в Пуерто Рико, отчасти заради Гняв от корупцията и начина, по който правителството реагира на бурята от категория 4, която удари острова през септември 2017 г. и чиито последици оставиха загинали 2975 души.

Мартин се присъедини към протестите с други изпълнители и там се роди идеята за неговия албум.

"Когато се върнах в студиото, всичко, което направих музикално, изтича, защото имах материал в поетичния си ум, за да мога да споделя със света след онова, което се живееше по улиците на Пуерто Рико", каза той.

„Тъй като живея извън Пуерто Рико, Пуерто Рико ще ме интересува ли по-малко?“, Попита той. „Напротив. Мисля, че като съм извън острова, успях да оценя повече културата си, успях да оценя повече хората си, езика си, музиката си, откъдето идвам.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Не съм!!! Слава богу поне си е махнал гнусната бенка или си я е скрил с брадата.🤣

Така ли? В кой клип, не съм се заглеждал... хахахах (За разлика от теб) :D 

• Haha 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Blueberry каза:

И други работи са му огромни.

Обичам такива неща ❤️ Ролф, Меди е сладкишче, нека си го цокнем за здраве. Да го опитаме дето се вика. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , WindWalkerMonk каза:

Обичам такива неща ❤️ Ролф, Меди е сладкишче, нека си го цокнем за здраве. Да го опитаме дето се вика. 

Така е,нека правим любов и секс вместо война. Боровинката ако продължава така наистина ще ме направи негов фен.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...