asylum Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Ама колко добре ми започна деня малко преди да тръгна за работа. В 7:41 Кома, в 8:01 сега Проблем. Комичен проблем, бих казАл! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Готова съм за продължението на работен ден 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Много бързо ти се е изправила косата. И 2 дена няма. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 3 часа , DarkChild каза: Много бързо ти се е изправила косата. И 2 дена няма. Или косата е изтощена или фризьорката е некадърна! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 6 минути, THE IIconic каза: Или косата е изтощена или фризьорката е некадърна! или и двете!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 2 часа , THE IIconic каза: Или косата е изтощена или фризьорката е некадърна! Или фризьорката нарочно я прави краткотрайна, че да цоца от Танчето по-често. И тя като продавачката от подлеза. Половината Бургас живее благодарение на наша Таня. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 1 час , DarkChild каза: Или фризьорката нарочно я прави краткотрайна, че да цоца от Танчето по-често. И тя като продавачката от подлеза. Половината Бургас живее благодарение на наша Таня. Стига глупости. Косата си ми е много добре. И нормално е да се изправи, аз ходя и вързана все пак на работа. Плюс това от рождения ми ден не бях я правила. А косата ми е много поддържана с професионален шампоан, професионална маска и професионални кристсли. Не ползвам какво да е. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 1 час, zai4eto82 каза: Стига глупости. Косата си ми е много добре. И нормално е да се изправи, аз ходя и вързана все пак на работа. Плюс това от рождения ми ден не бях я правила. А косата ми е много поддържана с професионален шампоан, професионална маска и професионални кристсли. Не ползвам какво да е. Botanical от 2.30? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 9 часа , zai4eto82 каза: Стига глупости. Косата си ми е много добре. И нормално е да се изправи, аз ходя и вързана все пак на работа. Плюс това от рождения ми ден не бях я правила. А косата ми е много поддържана с професионален шампоан, професионална маска и професионални кристсли. Не ползвам какво да е. То не всеки може да ползва кристсли. Че и професионални даже. Ще ти организираме един тур до салон Клеопатра да те направи професионалистка другия път, да видиш и ти къдрици един път! Яша бейби, качвай са! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 7 минути, Lelqtian каза: То не всеки може да ползва кристсли. Че и професионални даже. Ще ти организираме един тур до салон Клеопатра да те направи професионалистка другия път, да видиш и ти къдрици един път! Яша бейби, качвай са! Стига си лансирал това недоразумение. Ей заради такива като тая обиждат попфолка и попфолк певиците. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 49 минути, zai4eto82 каза: Стига си лансирал това недоразумение. Ей заради такива като тая обиждат попфолка и попфолк певиците. Като спреш ти да пишеш по 3 на всеки 4 поста за твоя наркоман, и аз ще спра. Догава се почерпи с близалка за моя сметка на път за работа! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Искам да се оплача, че по The Voice TV през 5 минути въртят тая грозна женица и ще сънувам кошмари 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 11 часа , Blueberry каза: Искам да се оплача, че по The Voice TV през 5 минути въртят тая грозна женица и ще сънувам кошмари Друго си е ❤️ 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 3 часа , asylum каза: Друго си е ❤️ Бях изпуснал как са развалили и таз песен ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 44 минути, Lelqtian каза: Бях изпуснал как са развалили и таз песен ... То е друга песен, само лалала-то е семплирано. В момента 70% от песните по радио и тв са семплирани, 29% не са, но приличат на песни от 80-те и 1% са Ариана и Хари Стайлс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 34 минути, Blueberry каза: То е друга песен, само лалала-то е семплирано. В момента 70% от песните по радио и тв са семплирани, 29% не са, но приличат на песни от 80-те и 1% са Ариана и Хари Стайлс. Достатъчно е семплирано Проблема не е да се семплира, а как точно се прави. Явно ще съм на такава вълна днес 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 гледайте това 😮 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Утре най-накрая новият албум на Миро- Мироглед. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Утре най-накрая новият албум на Миро- Мироглед. То има ли хитове в тоя албум ? Иначе кво правиш ? Кога ше пием кафе ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: То има ли хитове в тоя албум ? Иначе кво правиш ? Кога ше пием кафе ? Изморена съм. Вчера цял ден работихме, към 23:00 се прибрах. Днес почиваме и никъде не мърдам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 32 минути, zai4eto82 каза: Изморена съм. Вчера цял ден работихме, към 23:00 се прибрах. Днес почиваме и никъде не мърдам. И аз така. Другата седмица пак в Габрово, при Ваня Великова да ми прави косата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Преди 23 години на днешния ден през 1998 година беше издаден хита на Рики Мартин- La Copa De La Vida- песента за Световното във Франция'98. Песента попада в класациите в повече от 60 страни , достига номер 1 в 25 страни и е класирана като най-добрия химн на Световната купа за всички времена от много източници. Песента е най-продаваната на Рики Мартин и най- популярния му хит в Китай. Изпълнението му на песента на Грами го нарежда като най-великото изпълнение на Грами за всички времена от латино изпълнител според Билборд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Преди 23 години на днешния ден през 1998 година беше издаден хита на Рики Мартин- La Copa De La Vida- песента за Световното във Франция'98. Песента попада в класациите в повече от 60 страни , достига номер 1 в 25 страни и е класирана като най-добрия химн на Световната купа за всички времена от много източници. Песента е най-продаваната на Рики Мартин и най- популярния му хит в Китай. Изпълнението му на песента на Грами го нарежда като най-великото изпълнение на Грами за всички времена от латино изпълнител според Билборд Ти изобщо нямаш време да спамиш, понеже си пребита от работа, ама никак даже. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 7 минути, BobiTo каза: Ти изобщо нямаш време да спамиш, понеже си пребита от работа, ама никак даже. Мани, ударничка на годината. Сал тя бачка в нашата китна родина. Орден да й връчим одма! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Честит рожден ден на Миро и честит му нов албум "Мироглед" 💿Да ни радва още с таланта си и хубавите песни. ❤️🎂🎁🎈🎧🎤 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари