VulkoIsTheBest Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Дай му ма, наркоманка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 14 минути, VulkoIsTheBest каза: Дай му ма, наркоманка! Е дори тя ще хареса Меди. Но аз имам друг проблем, ох, как да го споделя не знам, не знам и какво да правя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 @Blueberry ще си купя тази шапка. Можеш ли да познаеш защо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 9 минути, xroflx9 каза: @Blueberry ще си купя тази шапка. Можеш ли да познаеш защо? Не мога да измисля оригинален отговор, така че не... защо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 3 минути, Blueberry каза: Не мога да измисля оригинален отговор, така че не... защо? За да не виждам постове и рекламни постери за 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 16 минути, xroflx9 каза: За да не виждам постове и рекламни постери за 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 преди 36 минути, Blueberry каза: По скоро аз и Меди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Хора, помогнете - какво да си поръчам от Хепи? Гладна съм и ме мързи. Целувки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Няма нейна песен,която да не ме кефи.❤ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 12 минути, Blueberry каза: Хора, помогнете - какво да си поръчам от Хепи? Гладна съм и ме мързи. Целувки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 24 минути, Blueberry каза: Хора, помогнете - какво да си поръчам от Хепи? Гладна съм и ме мързи. Целувки. Domino's 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 26 минути, Blueberry каза: Хора, помогнете - какво да си поръчам от Хепи? Гладна съм и ме мързи. Целувки. Салата с киноа и бяла риба. На мен ми е много любима и се наяждаш перфектно без да ти е тежко. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Предложете ми някое готино ужасче да гледам като стане студено след 2-3 дни.🤯 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 12 минути, xroflx9 каза: Предложете ми някое готино ужасче да гледам като стане студено след 2-3 дни.🤯 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 23 минути, xroflx9 каза: Предложете ми някое готино ужасче да гледам като стане студено след 2-3 дни.🤯 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 леле какво става ??!?! цели 20 градуса 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @xroflx9 отварям си Тик-ток да гледам клипчета и да кринджвам и ВТОРИЯТ recommendation беше Марио Мехало... не мога повече!!! Стреснах се и си метнах телефона, цял късмет е, че нищо му няма. Страх ме е да вляза в банята да не потече и от чешмата... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 1 час , Willy каза: преди 1 час, Beat. каза: Благодаря ви милички! Ще им хвърля по едно око. Вие гледали ли сте клипчета на това сладурче? Аз като си харесам някой ужас първо неговите ревюта гледам и ако ми хареса си го пускам. преди 1 час, Blueberry каза: @xroflx9 отварям си Тик-ток да гледам клипчета и да кринджвам и ВТОРИЯТ recommendation беше Марио Мехало... не мога повече!!! Стреснах се и си метнах телефона, цял късмет е, че нищо му няма. Страх ме е да вляза в банята да не потече и от чешмата... Странно,в последно време не съм забелязал да го бутат много както през пролетта/лятото,но честно да ти кажа предпочитам него пред гнусарите в чалгата. Иначе сега като започнат Капките и Хилда с нейната дебилна усмивка почне пак да го хвали докато й текат лигите може пак да ми опротивее. Между другото една приятелка почти заби най-добрия му приятел,ще взема и аз да прегреша с Марио.🍆💦 А това Тик Ток много се чудя дали да си го изтегля. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 1 час, xroflx9 каза: Благодаря ви милички! Ще им хвърля по едно око. Вие гледали ли сте клипчета на това сладурче? Аз като си харесам някой ужас първо неговите ревюта гледам и ако ми хареса си го пускам. Не, изобщо никакви ревюта или трейлъри не гледам. Като реша пускам някакъв филм, без да знам нищо предварителнo. Дори и този, който пратих е с малко смотан трейлър, ама нищо.. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Честит Рожден Ден на Людмила Захажаева! Всичко най- хубаво! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Blueberry защо не казваш че любимия ни и жесток Фейди днес има рожден ден? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 И аз се присъединявам към предложение за готинко филмче, докато имам малко време да релаксирам един хорър, целувки и мерси. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Starboy e 3 седмици без цигари... по-горда от него не съм била! 1 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари