Fast Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 17 минути, omline каза: И за финал наградата за неадекватност отвива приииии...... Признавам, последното не го прочетох и помислих че говориш за съвсем друго. Тук няма никакви американски политики. Всичко с лек привкус на запад се отхвърля, защото Ганьо е кисел инатчия, и не осъзнава че младите бягат на запад, защото тук не е като на запад, и не могат насила да заобичат изтока. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 22 минути, Fast каза: Тук няма никакви американски политики. Всичко с лек привкус на запад се отхвърля, защото Ганьо е инатчия, и не осъзнава че младите бягат на запад, защото тук не е като на запад, и не могат насила да заобичат изтока. Е тук разби просто! От 30 години основното, с което се мерим е запада. Ако беше иначе нямаше никога да влезем толкова бързо в Европейския съюз и НАТО (за справка Турция от деситилетия Брюксел ги лъжат, че ще започнат преговори, а дори не са били комунистическа държава и пак за справка само да ти кажа, че причината е НЕхристиянските им корени). Ние за има няма 12 години (от 1995) успяхме да влезем в най-престижните западни съюзи, което е сериозен прецедент по мое мнение. И това се случи при сериозен обществен консенсус. На фона цялата западна култура, която дори от чешмата тече, се намери и един заблуден, който да каже, че "всичко с лек привкус на запад" се отхвърляло. Бе ти къде живееш, бе мой! Връзка с действителността имаш ли изобщо? Връзка с главния имаш ли? Това, че някой се бори за запазване на някакви свои национални традиции и черти, не означава, че воюва със запада. Трябва да си най-презиращия собствената си страна човек в света, за да направиш такова твърдение и то в сериозен разговор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 23 минути, omline каза: Е тук разби просто! От 30 години основното, с което се мерим е запада. Ако беше иначе нямаше никога да влезем толкова бързо в Европейския съюз и НАТО, (за справка Турция от деситилетия от Брюксел ги лъжат, че ще започнат преговори, а дори не са били комунистическа държава и пак за спрвака само да ти кажа, че причината е НЕхристиянските им корени). Ние за има няма 12 години (от 1995) успяхме да влезем в най-престижните западни съюзи, което е сериозен прецедент по мое мнение. На фона цялата западна култура, която дори от чешмата тече, се намери и един заблуден, който да каже, че "всичко с лек привкус на запад" се отхвърляло. Бе ти къде живееш, бе мой! Връзка с действителността имаш ли изобщо? Връзка с главния имаш ли? Това, че някой се бори за запазване на някакви свои национални традиции, не означава, че воюва със запада. Трябва да си най-презиращия собствената си страна човек в света, за да направиш такова твърдение и то в сериозен разговор. В ЕС и НАТО сме само на хартия. Въпреки вдъхновеното от запад забавление, нямаме една прогресивна политика както там. Манталитета не се е променил от края на соца. Видно е по плашещия брой фенове на Путин, "националистическите" партии и агресивната реакция към ИК (що да не мога да бия жената/не искам джендъри) и Стратегията на детето (що да не мога да бия децата/Норвежците джендъри ще ми ги откраднат). Слушайте тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 4 минути, Fast каза: В ЕС и НАТО сме само на хартия. Въпреки вдъхновеното от запад забавление, нямаме една прогресивна политика както там. Манталитета не се е променил от края на соца. Видно е по плашещия брой фенове на Путин, "националистическите" партии и агресивната реакция към ИК (що да не мога да бия жената/не искам джендъри) и Стратегията на детето (що да не мога да бия децата/Норвежците джендъри ще ми ги откраднат). Слушайте тази песен. Това е твое субективно мнение. Всеки интелигентен и трезво мислещ човек на възраст вижда разликата с преди 30 години и трябва да е или изключително голям нихилист или изключително голям глупак, за да твърди че няма осезаема промяна във всеки аспект на живота. И в крайна сметка това, че сме влезли в тези съюзи не означава, че трябва да се отречем тотално от себе си в полза на безумието, което защитаваш. Законите в една страна не трябва да са само вносна стока. Нали все пак трябва да отговарят на профила на нацията, която ще ги прилага. Затова казах по-рано, че американците могат да си позволят екзотиката да се преструват, че гей хората са онеправдани. Ние не можем. Мащабите не ни го позволяват и всеки, който работи в полза на обратната теза е в гьола на националното предателство с двата крака. И ако нацията ни се топи, то със сигурност не е заради дискриминацията. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 29 минути, omline каза: И в крайна сметка това, че сме влезли в тези съюзи не означава, че трябва да се отречем тотално от себе си в полза на безумието, което защитаваш. Затова казах по-рано, че американците могат да си позволят екзотиката да се преструват, че гей хората са онеправдани. Ние не можем. Мащабите не ни го позволяват и всеки, който работи в полза на обратната теза е в гьола на националното предателство с двата крака. И ако нацията ни се топи, то със сигурност не е заради дискриминацията. Не е безумие. Няма нищо сбъркано в тези хора, и не заслужават репресии. Никой не заслужава социално изключване. Кое е толкова трудно за разбиране? Парите не са извинение, щом са намерили за Балкански Поток, който не ни касае по никакъв начин. Плюс това ЕС ще ни дадат мило и драго за помощи за интеграция. Българските "националисти" които тъгуват по най-мрачините ни периоди, като годините, в които сме били членове на тристранния пакт или сателитна република на СССР не са никакви патриоти, и само ни изолират от цивилизацията. Имаме шанс да сме на правилната страна на историята този път, но докато се усетим, ще са ни натикали в Евразийския съюз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 4 часа , Fast каза: Не е безумие. Няма нищо сбъркано в тези хора, и не заслужават репресии. Никой не заслужава социално изключване. Кое е толкова трудно за разбиране? Парите не са извинение, щом са намерили за Балкански Поток, който не ни касае по никакъв начин. Плюс това ЕС ще ни дадат мило и драго за помощи за интеграция. Българските "националисти" които тъгуват по най-мрачините ни периоди, като годините, в които сме били членове на тристранния пакт или сателитна република на СССР не са никакви патриоти, и само ни изолират от цивилизацията. Имаме шанс да сме на правилната страна на историята този път, но докато се усетим, ще са ни натикали в Евразийския съюз. А ще има ли по географските ни ширини кой да оцени след 50 години на коя страна на историята сме били днес? Тоя въпрос Иди ли ти до акъла? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 9 часа , Blueberry каза: А за Австрия какво мислиш? Бях за няколко седмици във Виена преди години и много ми хареса, направо се влюбих. Явно българин за мъж няма да си хвана, те и без това милениалите са все още масово батка/мутра стайл. Виена е разкошен град, и реално не е кой знае колко по-скъп от София Добре де, живеенето не е кой знае колко по-скъпо от София, зависи от екстрите. Последно преди епидемията даже имаше бг кръчма и бяха викали някви Тройници, така че и нощен живот има. Реално ако се трудореализираш на сходна или по-добре заплатена позиция ще ти хареса. (ПС не съм пребивавал още за постоянно във Виена, но съм размишлявал над въпроса) За екскурзия другия път посети Залцбург, по-малко е от Виена но още по-разкошно. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 9 часа , omline каза: единственото нещо, което смятам за полезно, е да могат да си ходят на свиждане в болници. Въй, наистина ли нямат право? Защо? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 12 минути, asylum каза: Въй, наистина ли нямат право? Защо? Не го разсейвай от въпроса дето му зададох, защото на него специалността му е да се прави на ударен и ще се впусне в една тирада за нещастната съдба и онеправданост на ЛГБТ агентурата, игнорирайки наистина най-съществената обществена тема. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Току що, omline каза: Не го разсейвай от въпроса дето му зададох, защото на него специалността му е да се прави на ударен и ще се впусне в една тирада за нещастната съдба и онеправданост на ЛГБТ агентурата, игнорирайки наистина най-съществената обществена тема. 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Умрял е тоя на БТВ собственика. Ма кво е терел у Аляска ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 15 часа , Fast каза: Вашия идол. Аз ще гласувам за тях. Ей така за ташака, понеже сички са изроди, но този ме кара да се смея поне. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: Аз ще гласувам за тях. Ей така за ташака, понеже сички са изроди, но този ме кара да се смея поне. И аз бих го подкрепил. Язък, че не мога да гласувам. Хъ-хъ. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Чешкият милиардер Петр Келнер, собственик на bTV и Теленор, е загинал в хеликоптерна катастрофа https://btvnovinite.bg/svetut/nyt-petr-kelner-e-zaginal-v-katastrofa-s-helikopter.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Отзива ми: Твърдо не. Да не говорим за фризьорката, която си изостави клиентката и реши да решава тест онлайн. Крайно непрофесионално и несериозно. Повече няма да стъпя. За първи и последен път ми беше в този салон. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 14 минути, zai4eto82 каза: Отзива ми: Твърдо не. Да не говорим за фризьорката, която си изостави клиентката и реши да решава тест онлайн. Крайно непрофесионално и несериозно. Повече няма да стъпя. За първи и последен път ми беше в този салон. Няма да ходим при нея, спокойно - и с един пост те разбрахме. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 9 минути, omline каза: Няма да ходим при нея, спокойно - и с един пост те разбрахме. Аз така ли иначе си ходя само в Клеопатра в Габрово. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 ❤️❤️❤️ ВЕЛИКО! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 43 минути, WindWalkerMonk каза: ❤️❤️❤️ ВЕЛИКО! Уоу. Сега там е като у Бангладеш - сичко е леш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 2 часа , Lelqtian каза: Уоу. Сега там е като у Бангладеш - сичко е леш! Гласувай за Ваня, ако искаш гърмеж! 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 10 минути, asylum каза: Гласувай за Ваня, ако искаш гърмеж! Почваме кампанията веднага, че изтървахме за тия, но щяло да има нови наесен. Яша бейби! Качваме са! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не знам тук дали някой пуши Iqos, но новите им стикове са ужасяващи!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 новата ми любимка ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 минута, FikLena каза: новата ми любимка ! Е ти през час ги сменяш ма. Окроти се, не й даваш да си почине. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 2 минути, FikLena каза: новата ми любимка ! @Fast - ако кажа, че това е отвратително към коя категория дискриминатори спадам - хомофоби или расисти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари