Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 4 минути, omline каза:

@Fast - ако кажа, че това е отвратително към коя категория дискриминатори спадам - хомофоби или расисти?

Означава че успешно те е тролнал. Това е bait клип, адресиран към библейските буквалисти.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Fast каза:

Означава че успешно те е тролнал. Това е bait клип, адресиран към библейските буквалисти.

Яяяя колко бързо си можел да отговаряш....кой да подозира? А един мой въпрос стои така сиротен без отговор от вчера.

• Haha 3
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, omline каза:

@Fast - ако кажа, че това е отвратително към коя категория дискриминатори спадам - хомофоби или расисти?

Музикално или визуално :) Не че има голяма разлика, при всички случаи категорията е хора, имащи вкус. 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, omline каза:

Означава, че си нормален човек. Нито песента е песен, нито провокацията е кой знае каква провокация или пък да буди интерес. По скоро е гротеска всичкото. 

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, WindWalkerMonk каза:

Означава, че си нормален човек. Нито песента е песен, нито провокацията е кой знае каква провокация или пък да буди интерес. По скоро е гротеска всичкото. 

Смешното е, че преди два месеца искаше да ме наказва, заради пост, в който твърдях че цялата гей култура е насочена към провокация, а сега с гордост вее байряка, че това е самата истина.

6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

От 29.03.2021 г. от 7:40, omline каза:

А ще има ли по географските ни ширини кой да оцени след 50 години на коя страна на историята сме били днес? Тоя въпрос Иди ли ти до акъла?

Колкото по-усилено една държава отказва да се адаптира с останалия свят, толкова е по-голям шансът й да изчезне в резултат на изолацията.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Fast каза:

Колкото по-усилено една държава отказва да се адаптира с останалия свят, толкова е по-голям шансът й да изчезне в резултат на изолацията.

Е, кой е този останал свят? Няколко държави със съвсем различни проблеми от нашите - може би в техния контекст се налага да правят нещо по въпроса... И коя държава е престанала да съществува поради подобна  причина? 

• Like 4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Fast каза:

Оууу не думай!  На какво дължим тогава застаряващото население на редица НЕизолирани европейски държави?

• Like 2
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, omline каза:

Смешното е, че преди два месеца искаше да ме наказва, заради пост, в който твърдях че цялата гей култура е насочена към провокация, а сега с гордост вее байряка, че това е самата истина.

Един клип =/= цялата гей култура. 

Сподели в други сайтове

По повод дискриминацията: https://vm.tiktok.com/ZMeyxBwS6/

Не можело да дискриминираш опресора. Пълни глупости. Все едно всеки бял човек на Земята е бил робовладелец или е расист. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Вие само тука ли седите. Аз бях в Приморско с Томи и Ники, и се прибрахме. Града ще го подновяват ,много ремонти- нови улици, алеи ще правят. 

• Haha 4
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , zai4eto82 каза:

Вие само тука ли седите. Аз бях в Приморско с Томи и Ники, и се прибрахме. Града ще го подновяват ,много ремонти- нови улици, алеи ще правят. 

Има ковид и си стоим вкъщи, а нашата е излязла да обикаля. А Бургас е градът с един от най-строгите мерки в страната.

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, чушка. каза:

Има ковид и си стоим вкъщи, а нашата е излязла да обикаля. А Бургас е градът с един от най-строгите мерки в страната.

И аз какво да направя да се затворя вкъщи ли? Освен това не бях излизала от 2 месеца освен на работа и с Ники не се бях виждала. Е стига толкова вкъщи. 

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, zai4eto82 каза:

И аз какво да направя да се затворя вкъщи ли? Освен това не бях излизала от 2 месеца освен на работа и с Ники не се бях виждала. Е стига толкова вкъщи. 

Виж Туце, аз нямам против да си вееш **за където искаш. Но преди това подписваш декларация: ако хвана Ковид, аз и семейството ми се отказваме от всякаква медицинска помощ в полза на останалите болни. Съгласна ли си ?

• Like 3
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, zai4eto82 каза:

Значи ти си тази, която седи само тук, а не ние.

• Like 1
  • Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Blueberry каза:

Значи ти си тази, която седи само тук, а не ние.

Обичам потребителите на този форум, които примерно ги няма за няколко часа или дни, а после като се "завърнат" и видят, че се спори за нещо или е текла комуникация да кажат "ама вие само тук ли седите". Незаменимо.

• Haha 5
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Песен на Рики Мартин бе обявена за културно музикално наследство!

"Livin ‘la Vida Loca" е с няколко пъти платинен статус

През 1999 г. Рики Мартин изпълни песента "Livin ‘la Vida Loca", която го изстреля директно до върховете на всички класации и направи разпознаваемо името му по цял свят.

След този негов международен хит, много латиноамерикански музикални звезди започнаха да записват албуми на английски език, включително Енрике Иглесиас, Марк Антъни, Шакира, Паулина Рубио, Талия и много други, запазвайки разпознаваемия си стил, но разрушавайки езиковата бариера.

Така Рики Мартин постави началото на нова ера в латино музиката.

"Livin ‘la Vida Loca" е с няколко пъти платинен статус и е един от най-продаваните сингли на всички времена. Поради това музикалните критици я обявиха за "истинско културно музикално наследство".

При излизането си "Livin ‘la Vida Loca" се задържа по върховете на двете най-престижни класации за сингли - тези на MTV и списание Billboard със седмици, а според изданието БХ1, е на 28-о място в 100-те най-добри песни на 90-те, предава "Монитор".

https://lifeonline.bg/bg/pesen_na_riki_martin_be_obqvena_za_kulturno_muzikalno_nasledstvo_video

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...