WindWalkerMonk Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 31 минути, zai4eto82 каза: Как рапираше на китайски, арабски, английски,турски и т.н. Много е добър. Пя и последните си 2 нови песни. Дано пусне албум. Не го знам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 22 минути, WindWalkerMonk каза: Не го знам. Добре играе кючек Яко чатла-патла песновки. Ама Танчето навярно обича драматичните. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 9 минути, asylum каза: Добре играе кючек Кама к'во прави там?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 36 минути, Willy каза: Кама к'во прави там?? Това е Екстра Нина! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Не мога да го сваля гостуването на Исмаил от днес. Някой дали може да го свали? https://www.startv.com.tr/program/demet-ve-alisan-ile-sabah-sabah/bolumler/175-bolum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 @аsylum, ти можеш ли? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 25 минути, zai4eto82 каза: @аsylum, ти можеш ли? О, сбъркала си човека. Нищо не разбирам от такива работи 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Страхотно представяне вчера на Исмаил. Изпя най-големите си хитове, както и последните си нови песни, танцува, свири на различни инструменти, рапира на различни езици. Много е талантлив. Уникален е. Сега го гледам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Страхотно представяне вчера на Исмаил. Изпя най-големите си хитове, както и последните си нови песни, танцува, свири на различни инструменти, рапира на различни езици. Много е талантлив. Уникален е. Сега го гледам. Пак ли? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 минута, asylum каза: Пак ли? Когато го даваха, беше започнало и не можах да го гледам като хората, защото трябваше да се приготвям за работа и да тръгвам. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Току що, zai4eto82 каза: Когато го даваха, беше започнало и не можах да го гледам като хората, защото трябваше да се приготвям за работа и да тръгвам. Има ли го в тубата? Ще ме накараш да погледна накрая! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 10 минути, asylum каза: Има ли го в тубата? Ще ме накараш да погледна накрая! Не. То, ако го имаше там, щях да си го сваля, а не да го гледам от сайта на Star TV, Колко много го уважават и обичат Исмаил. От 2 часа предаване, почти цялото е с него. То Алишан му е приятел, както и тая Demet. И преди съм го гледала при Алишан. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Демет е супер голяма звезда, как пренебрежително я квалифицира с "тая" - хъ-хъ. Царица си! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 4 минути, asylum каза: Демет е супер голяма звезда, как пренебрежително я квалифицира с "тая" - хъ-хъ. Царица си! Знам,че е певица. тя също пя, както и Алишан. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 На 21 март Исмаил е бил при Ибрахим в Ibo Show. И него трябва да го гледам. Колко пъти съм му гледала гостуванията и при тоя на Исмаил през годините. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 5 минути, zai4eto82 каза: На 21 март Исмаил е бил при Ибрахим в Ibo Show. И него трябва да го гледам. Колко пъти съм му гледала гостуванията и при тоя на Исмаил през годините. Не го понасям тоя Ибрахим. Дай да обсъдим всички предавания. Кой сутрешен блок с оркестър и кючеци те кефи най-много? Преди Демет и Алишан, Лерзан Мутлу и Седа Саян водеха супер предавания сабах сабах. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 1 минута, asylum каза: Не го понасям тоя Ибрахим. Дай да обсъдим всички предавания. Кой сутрешен блок с оркестър и кючеци те кефи най-много? Преди Демет и Алишан, Лерзан Мутлу и Седа Саян водеха супер предавания сабах сабах. А, Седа я знам. И тя харесва Исмаил. Гледала съм я с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Току що, zai4eto82 каза: А, Седа я знам. И тя харесва Исмаил. Гледала съм я с него. Видя ли двойницата на Екстрата - Лерзан как му играеше 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 7 минути, asylum каза: Видя ли двойницата на Екстрата - Лерзан как му играеше Не май. Аз лягам обаче. Утре ще доглеждам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Не май. Аз лягам обаче. Утре ще доглеждам. Утре да кажеш кои са ти другите любими турски музикални звезди. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 8 часа , asylum каза: Утре да кажеш кои са ти другите любими турски музикални звезди. Исмаил е гостувал и в El Roman Show на 27 март 2021: https://www.youtube.com/watch?v=XzycIf8l3GU Утре, т.е. днес имам почивен ден и ще излизам. И май го свалям сега предаването с Исмаил при Алишан и Демет от вчера, защото имам представки на Хрома инсталирани. Ама ще излезе сигурно 2 GB предаване. Обаче трябва да тръгвам,че Ники ще идва да ме вземе, И днес е големия ден- новия сингъл на Рики с Карлос Вивес- Cancion Bonita. С часовата разклика сигурно след няколко часа. Ами да, свалих си го предаването с Исмаил от сайта на Стар Тв- 1.94 ГБ ми излезе и то в HD. Перфектно се гледа. Да живеят приставките на Хрома, които съм си слагала. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Навън съм. С часовата разлика с Колумбия чак утре е 19:00 часа при тях. Да го пишем утре направо. А толкова ще е як клипа. Карлос Вивес само качва тийзъри. Това като го пуснеш на Тв ще се гледа уникално на плажа в Пуерто Рико. Съчетали са пуерториканското и колумбийското много яко. Абонирах се и за канала на Карлос, ако там качат пък клипа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Днес съм навън. Скарата се пече. 🥩 Аз нищо не пипам, все пак съм работила. Слънце пече☀️, калинке има 🐞 и една катеричка. 🐿 Томи обикаля. 🐶 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Някакви опити за хайку ли са това, Таню? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 10 часа , asylum каза: Утре да кажеш кои са ти другите любими турски музикални звезди. Все що е гей. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари